Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tajték

    senior tag

    válasz Aguinaga #7219 üzenetére

    Kérésre itt az én "Atletico style"-om :DDD

    Constans p, 7, 4, Balanced, 7, 4, 2 ,2
    ---------

    Mindkét ST az "target man"

    Ezzel a beállítással fekszenek a legjobban nekem a csatárok, jönnek labdákért vissza ha kell, beindulnak ha van hely, ezzel teljesen részt vesznek a játékben nem csak várják elől a csodát és a 2 ST is össze tud játszani egymással vagy akár leosztani a szélekre ami után megint úgy helyezkedik hogy megjátszható legyen.
    A "get behind" nekem nem jön be, mindenáron beindulni akarnak.....

    LM-RM "cut inside"

    Ezt azért szeretem mert t.építésnél amikor lassabban tudom felhozni a labdát olyan mintha 2 CAM is lenne a pályán, beljebb húzódnak javítani az összjátékot. Ha gyorsabban jön fel a laszti a "balanceden" hagyott crossing miatt simán elszaladnak a szélen, nem kell attól félni hogy nem lesz széljátékod.

    Bal CM (nálam Modric, Ő a mester) "get forward" és " stay on edge of box for cross"

    Így (get forward miatt) sokszor rá jön ki a labda ziccerben mert a többi elviszi az embert és ő mélységből érkezik, valamint felmegy a támadással akár passzolni, akár lövésre....

    16-os előtt marad a beadásoknál (stay on edge.... miatt) , nem megy be, minek is menne úgy is elnyomják, de a sok kipattanót összeszedi és leosztja vagy pedig DIRR :DDD

    Jobb CM (nálam Casemiro, a melós) "stay on edge...."

    (lásd. Modricnál , ugyan az az oka...)

    RB-LB "overlap"

    Ennél azt vettem észre hogy pont annyira jön fel a támadáshoz, hogy megjátszható legyen hátrafelé, nem fut fel hogy beadjon, csak hogy uralják a széleket és hogy ne legyen akkora távolság az RB-RM között. Nem kell rájuk rakni plusz a "joint the attack" és akkor nem futnak fel teljesen.

    -----

    defre , attackra is be van állítva más más CT, ahhoz mérten hogy mire van szükség, gólt szerezni vagy éppen védekezni, de az instrukciók mindig ugyan azok.

    A játék felfogásra annyit tudnék mondani, hogy védekezésnél nálam a behátrálás a kulcs, mindenkivel hátrálok és amikor úgy látom hogy rossz passz vagy bizonytalanság van akkor török rá.
    Támadásnál pedig a sok sok oldalra és hátra passz. Úgy gondolom, hogy ennek a felállásnak az a kulcs, hogy nem akarj minden áron előre haladni, előre passzolni. Körbe kell járatni egyik oldalról a másikra, meg hátra is lehet nyugodtan tolni és aztán megint előre. Rétegesen kell előre haladni. Amíg az egyik oldalt van a laszti pár passz oldalra hátra és vissza addig a másik oldal helyezkedik és terület nyílik, ekkor 1-2 gyors driven passz vagy indítás, ívelés és kész.

    Remélem tudtam segíteni... :R

    (Akit meg untattam, vagy ökörségnek tartja, attól sorry... :R )

Új hozzászólás Aktív témák