Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Garsza

    veterán

    válasz LedyGyuszi #6132 üzenetére

    Minden elismerésem azoké akik a WL 20+ győzelmet össze tudnak hozni. Én egyszerűen nem tudok mit kezdni azzal, mikor a rendszer úgy dönt hogy te itsz nem nyerhetsz. Mikor minden szerelés vissza pattan, a játékosaim tól elpattog nem tudják átvenni, egy passzt nem blokkolnak hiába álok a passzsávban, Az ellenek minden bemegy amit ellő 3-0 ig. És most az utolsó meccset még olyat is tapasztaltam, hogy látom indítani akar ráváltok az emberemre hogy le tudjam védekezni megy a labda a csatár fele már az emberemen a kurzor de elindulni csak kb. 1 másodperces késéssel hajlandó mikor már a csatárnál a labda és esélyem sincs megakadályozni.

    Írta Guru hogy higgadtnak kell maradni tartani a labdát, tördelni a játékot. De hogy tartsam ha nem veszik át normálisan a játékosaim, az ellen meg egyből ott terem? Hogy tördeljem ha hiába szerelek 5x visszapattan.

    Laggos meccseknél ellenőriztétek a neteteket jó e? Mert én még ha jó volt a netem nem találkoztam olyannal hogy minden meccs laggolt volna. Net ellenőrzésre CMD be be kell írni ping -t www.google.com és ha 50ms alatt van akkor jó a net.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák