Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hazli17

    aktív tag

    Sziasztok!
    Szeretnék beköszönni/bemutatkozni! A tavalyi fórumot novembertől végig olvastam, de nem csatlakoztam be, csak figyeltem és tanultam! Remélem idén hasznos tagja lehetek a közösségnek!

    A fifát a 07-el kezdtem pc-n, onnantól minden évben megvolt a játék. 13al már xbox360on játszottam. A fifa 16-al nyomtam elôször a fut-ot. A 17 teljes egészében kimaradt, mert a demo alapján nem tetszett, meg lakásvásárlás, felújítás, költözés is volt, szóval nem is erőltettem. Amúgy is jót tett az idegenek egy év kihagyás. (A rekordom egy ököllel beszakított szobaajtó és egy törött 360-as kontroller)
    A 18-at novemberben vettem meg, onnantóp játszottam is végig. div 2, és wl gold volt az általános eredményem. A kereskedésre idén nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni, mert minden coint úgy kaparásztam össze az évben és lassabban ment a csapatépítés mint szerettem volna.
    Az új részt nagyon vártam, a demó alapján tetszettek az újdonságok. Már hónap elején elő is rendeltem a champion editiont és tegnap éjjel egy havi ea acesst is vettem, nem bírtam várni!

    Hirtelen ennyi, egy kicsit hosszú lett, elnézést..! :)

    Aki xboxn játszana az vegyen fel bátran, vagy írjon egy privátot és felveszem! Gamertag: Icomingyoursool

Új hozzászólás Aktív témák