Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thebigK

    addikt

    válasz MdewC #14437 üzenetére

    Jelen. A lövésblokk tényleg durvább, mint az előző patchben volt. Nem tetszik most ez az egész. Viszont csapatot váltottam, visszaálltam 4-1-2-1-2 szűkre, Hazard, Reus, Mahrez a padon, velük fogom a hétvégén tolni, mindenki fullchemen indul, ha nem is teljesen velük, akkor Best megy és az ő árából jön Pogba Kondogbia/Matuidi helyett, csatárba meg Mbappé. Másfél milla volt dzsordzsi, de túl soknak tartom, talán elmegy bukta nélkül

    A legfájóbb az egészben, hogy 3 hónapja van kint a játék és a sokadik patch jött. Ezek minden évben egyre jobban kúrják el a dolgokat. Hiányolom a régi időket. Tavaly a driven, azelőtt a szélről laposan betett labdák és a tap-inek, 16ban sprint-szlalom, 15ben védők mögé löbbölni és fuss Doumbia Ibarbo. Aranykor volt a mostani szarhoz képest. Szánalmas, hogy nem tudnak "normális" (azt már nem is mondom, hogy esport ready játékot kiadni, mert ez a focival köszönő viszonyban sincs) cuccot elénk tenni ennyi pénzért, ekkora halként a piacon. A kurva élet, hogy nincs konkurencia.

    [ Szerkesztve ]

    “Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”

Új hozzászólás Aktív témák