- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz Szigma70 #6248 üzenetére
Én mindig 4-2-3-1-et vagy 4-2-2-2-t játszom, előbbiben 3, utóbbiban a 2 CAM free roammal támadásnál olyan, mintha +2 vagy 3 csatárod lenne csak false 9 pozícióban, főleg, ha megvan a CAMeknek a megfelelő pace.A két CDM-nem elég csak annyit mondani, hogy stay backoljanak while épp attack van és lehozzák a védekezés részét is a dolognak. Két kedvenc alakzatom.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz sz_abika #6251 üzenetére
jah basszus azt hittem ez egy sikerstory és nyerted az utolsót is... ha div 1 ben vagy akkor márpedig tényleg nem nehéz bejutni WL-re. Én mindig betudok jutni habár én is jelenleg div 2-3 vagyok. Ráadául csak 1X kell bejutnod így, mert utána a gold3 szinttel már automatikus lesz a következő bejutásod is. Nekem is most csak azért kellett lejátszanom a meccseket, mert lusta voltam és nem játszottam a mult heti WL-ben egy meccset sem.
-
Stylerr
addikt
válasz LedyGyuszi #6257 üzenetére
Az igaz. Bár nem számít totw lapnak, így nehezebb lesz felhasználni.
-
LedyGyuszi
addikt
olasz fanokat kérdem, hogy az olaszoknál mennyire esélyes bonucci és berardeschi pénteki szereplése?
XONE: LedyGyusziHU
-
Datsyuk
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Black Fridayt ki akarom használni és következő csapatok egyikét szeretném megvalósítani. Szerintetek melyiket lenne érdemes? Illetve van-e valami javaslat még ami a játékosokat illeti?
Kb 500-550 ezer coinom lesz megvalósítani valamelyiket.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
-
lanikai
aktív tag
válasz sz_abika #6251 üzenetére
ez a játék egyik nagy gondja jelenleg. mivel a selejtezőn bárki részt vehet, így nem elég, hogy 4 meccset kell nyerned zsinórban, azt a 4 meccset 99%, hogy nem hasonló szinten lévő (mind overall, mind skill) játékos ellen kell behúzni. online divisiont alig játszanak az emberek, nem éri meg, sokan meg "gyakorlás" szempontjából nekiülnek a selejtezőnek, akkor is, ha már bent vannak (a reward is megéri, és a kapcsolat is egyértelműen jobb, mint sima divben, azonnal van ellenfél jó latencyvel, nem kell 20-30 perceket vadászni, mint div/draft alatt)
-
Bazsi1987
őstag
Ennyire jó lenne a 4-2-2-2 amire mondják páran? 😊 Érdemes rá feküdni?😊
-
dtrms
aktív tag
Erre az SB-re kéne egy szimuláció gomb amúgy...
A mai játékmenetemet konkrétan annyira befolyásolta a gép, hogy még csak futni se én futottam teljes mértékben. Volt hogy épp hozzáértem a gombhoz de úgy vette mintha ráfeküdtem volna és fordítva. Mindegyik meccsem hosszabbítás lett. Ha 3-0ra vezettem akkor 80ik perc után feljött a gép 3-3-ra.
A legszebb, hogy kap a gép egy 11-est. Jó irányba ugrottam és még a magasság is meg volt ....csak hát a kapusom úgy gondolta, hogy ezt most kéz nélkül védi és inkább nem nyújtja ki. Az oldalára vágódott a kapusom, mint egy darab bábuMindegyik meccsemet megnyertem!!! DE idegőrlő így játszani, hogy szinte alig van beleszólásom a játékmenetbe. (legendary mindegyik meccs)
-
törölt tag
válasz Datsyuk #6266 üzenetére
Én az elsőre szavazok, valami hasonlót szeretnék összerakni én is, de Fekir helyett szerintem jobb lenne egy jobban védekező játékos arra a posztra (mondjuk Tolisso), meg Griezmann helyett is lehet mást használnék.
Alessandrini mindenképp maradjon, hihetetlen milyen jó az a lap.(#6268) Bazsi1987:
Egy ideig azzal toltam én is, nem rossz, de az én stílusomhoz nem illik annyira. Nagyon a szélen játszik a két CAM, én viszont jobban szeretem középen felvinni a labdát. Nekem kell előre az a háromszög, ami a 4312-nél és 41212(2)-nél megvan. -
Bazsi1987
őstag
Seria a-ba kit tegyek cam-be? Dyaballa sajnos nincs keret 😣
-
etaclan1984
őstag
SB legendary már röhejesen kiismerhető! Amikor az első 15 percben 2 kapufát rúgok és a csatárom 5 méterről mellé rúgja tudom hogy lassan jön a gép gólja. Aztán persze a következő 9 előre lőtt labdát nem tudom megszerezni. Szépen lassan 95%os passz pontosságával meg is öli az időt, lesz még kb 2 értelmes támadásom. De persze akkor is minden mellé fog menni.
Aztán ott a másik amikor 20.percben már 0-2 oda és ő 2 méterről kihagyja. Na ott tudom hogy szeretné ha kicsit lenne játékélményem és enged kiegyenlíteni hogy aztán a 90.percben rúgjam be a győztes gólt. Nekem legalábbis ez a 2 koreográfia a napi 4 meccsből legalább 3ban megtalálható. -
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #6265 üzenetére
Baj nem lehet belőle.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Datsyuk
aktív tag
válasz etaclan1984 #6273 üzenetére
+1
Kifelejtetted a szerelsz de nála marad a labda, másik emberrel szereled de ismét hozzá pattant illetve két emberem egymásnak rohan a tizenhatosnál szituációt. Na én akkor tudom, hogy most jön valami.
Lehet ez csak nálam van, de a bíró néha egyszerűen akadályoz.Pont a lábam alatt lófrál....többször megakasztott így támadást nálam, vagy éppen védekezésem totál elcsúszott.
-
getdizzy
aktív tag
Ismét egy gyenge totw szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Eladtam ramost 199.000 ert, elotte 1.000 coinom volt, majd utana csak a kepen lathato 189 ezrem lett. Eltunt 10.000 coin, azota sem frissult. Es ez nem ez az elso eset, korabban azt hittem en szamoltam el vmit, de ez eleg egyertelmu. Mas tapasztalt ilyet, ez egy hiba amirol tudunk, vagy mi ez?
Esetleg "adozunk" a jatekosok utan a 18ban?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bocsi a hulye kerdesert.
-
getdizzy
aktív tag
Szerintem nem kapja meg a pozíció váltást, és a szokásossal ellentétben nem is a fekete OTW lapja volt ott a hivatalos TOTW képen
Bár majd este 7-kor úgyis minden kiderül
-
A guru
addikt
Srácok nem hiszitek el. Megkaptam a rewardokat amiket a “csalás” miatt elvettek!!
-
MdewC
nagyúr
A statokat megkapják, a pozi módosítást nem az OTW lapok!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest