- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz Geradossz #5850 üzenetére
Én eddig a 92 Loen lapját próbáltam 20 meccsre.
Azért volt elképesztően jó ott, mert rettentő OP a passzjátéka. Elképesztően pontosan és jó ütemben passzol.
A fogadónak sosem kell lassítania vagy irányt váltania ha például kiugratást kap. És ha 16 előterében van egy kis hely rettentő jól lő.
Viszont Mdewc nek lehet még jobb a 87 lapja az H/M miatt. -
Garsza
veterán
Melyik FUT oldalhoz lehet hozzákapcsolni az origin vagy FUT fiókom.
-
etaclan1984
őstag
Jól látom hogy megváltoztak SB-re a hétvégi frissitések időpontjai ? Eddig 14:00kor mindig resetelt, most 16:00kor és a következő is csak hajnal 1kor jön ? Jól számolom akkor naponta 8 meccs van mostantól ?
-
Stylerr
addikt
válasz etaclan1984 #5853 üzenetére
Nem, óraátállítás miatt, 1:00, 9:00, 17:00, tehát ugyanúgy 3x4 meccs van hétvégente.
-
LedyGyuszi
addikt
ST: stay central, get in behind
3 CAM: free roam, get into box for crosses és stay forwardsztem érdemes a két szélső hátvédet hagyni néha feljönni, de vki stay backat tesz rájuk
St-re még szoktak back press line vagy micsodát, fejből nem megy[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
SeatLeon08
tag
Sziasztok! Új vagyok az Ultimate team esetében.
Szóval a kérdésem az, ha veszek fiatal tehetséges fiatalokat, akkor fel tudom őket edzeni magasabb szintre?
Tehát veszek egy 82-es Wernert, abból hogyan lesz 89-es, amit Futheaden láttam?Az edzésnek nincs is értelme? Egy meccs után ugyan olyan értékkel hor, mint előtte.
Mit csinálok rosszul? -
LedyGyuszi
addikt
válasz SeatLeon08 #5860 üzenetére
itt nincs edzés! isznak, kokóznak és dohányoznak a rohadékok!
[ Szerkesztve ]
-
SeatLeon08
tag
válasz LedyGyuszi #5861 üzenetére
Tehát, akkor feleslegesen szórtam el a zsozsót 😄 Király...
-
dtrms
aktív tag
válasz LedyGyuszi #5861 üzenetére
És emiatt alkalmanként azt fogod érezni, hogy csal a gép....de ez csak azért van, mert a srácok előző nap offra vágták magukat és kihagyták az edzést is. Nincs hozzá köze az EA-nek és a gép nem csal !
-
LedyGyuszi
addikt
válasz SeatLeon08 #5862 üzenetére
topic összefoglalót olvasd el sztem, mielőtt vmi új projectnek fogsz...
(#5863) dtrms:
valszeg ez lehet a magyarázat arra is, amiért nemrég Piszczek 40 percet játszott bal hátvédként Zuberrel helyet cserélve...[ Szerkesztve ]
-
SeatLeon08
tag
válasz LedyGyuszi #5865 üzenetére
Linkelnéd?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz SeatLeon08 #5866 üzenetére
bocsi, most látom itt szerkesztés alatt áll, itt a FIFA17-es
legfelül tudod megnynitni!
ha meg vmire nem kapsz választ, akkor inkább kérdezz itt, vki biztosan válaszol előbb utóbb![ Szerkesztve ]
-
sinya19
csendes tag
Tegnap eladtam a bpl csapatomat,összejött úgy 180k,egyelőre próbálok kereskedni,aztán majd megnézem az olasz ligából mit tudok kihozni később.
Azért az SB-t megcsináltam,összetákoltam egy csapatot(ami volt a klubban) Origi,Muriel,Ceballos(na meg találtam egy Rakiticet) stb. Lett vagy 45 chemistry-m,de mondom poénnak jó lesz.Megnyertem 6 meccset profin,a másik 2-t meg world classon. A main csapatomat folyton szivatta profin,tegnap előtt 4 góllal is kikaptam egy 80-as csapattól,erre non rare játékosokkal meg simán hozom.Ki érti ezt...
[ Szerkesztve ]
-
SeatLeon08
tag
válasz LedyGyuszi #5867 üzenetére
Ezer köszönet!
-
Z'Z"
őstag
válasz LedyGyuszi #5859 üzenetére
Köszönöm!
-
gabesz82
őstag
Srácok! Casemiro milyen? Tervezem megvenni. Barcásként felér egy kasztrálással, de ő a legjobb cdm laligában statok alapján... sajnos
[ Szerkesztve ]
PSN: Morfologus82
-
LedyGyuszi
addikt
valszeg jön IF Mbappé...
-
gab.gergely
tag
válasz LedyGyuszi #5856 üzenetére
Karacsonyra tartogatod? Nekem is van 50 körül, félek is rendesen berúgni, nehogy kinyissam
-
A guru
addikt
válasz LedyGyuszi #5873 üzenetére
Én meg nem vettem meg, mondom csak nem most fog beindulni. Hát...
-
LedyGyuszi
addikt
-
törölt tag
válasz LedyGyuszi #5876 üzenetére
Az idén nem lesz. Már jönnie kellet volna, meg nincs movember lap a kártya dizájnok között sem.
-
dtrms
aktív tag
Olyan indokkal lehet reportolni valakit, hogy egy utolsó féreg?
Gyerek azzal kezdte az első félidőt a milliós gárdájával, hogy ahonnan csak lehetett becsúszott. Egész meccs alatt csak úgy szerelt, hogy csúszott meg akasztott. A gép még csak lapot se adott neki természetesen....de nekem kapásból lesérült 2 játékosom. Emiatt mondanom se kell, hogy a hosszabbításra (mert az lett) mennyire voltak fittek a játékosaim. 5-4-re nyert...... -
underdark
aktív tag
lehet erteni valahogy ez EA logikajat a rare-nonrare jatekosoknal?
rengeteg 80-82 OVR jatekos van aki nonrae...:S"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
Z'Z"
őstag
válasz LedyGyuszi #5881 üzenetére
Elvileg 24. black friday , 27. cyber monday.
-
törölt tag
válasz LedyGyuszi #5881 üzenetére
Hivatalos nincs, csak ilyen.
-
LedyGyuszi
addikt
Salahnak is jön a köv informja...
(#5882) Z'Z" és (#5883) kdavid94:
thx[ Szerkesztve ]
-
lanikai
aktív tag
válasz LedyGyuszi #5885 üzenetére
még kéne 1 pont a kanadain szerintem
-
A guru
addikt
válasz LedyGyuszi #5885 üzenetére
Na az viszont már nekem is kedvezne, van belőle egy OTW-m.
dtrms: Hát figyi ha engem büntettek a semmiért akkor szerintem hajrá...
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
Nem leszek szemét....amúgy egy jó arcon simogatást érdemelne ököllel az ilyen, nem bant
Salahban én is reménykedem de nagyon !!! Megvettem 280ért amikor lejjebb ment, aztán rá egy hétre már csak 200 Ilyen az én formám. BPL csapatom van, de szerintem nem valami jó kártya. Örülnék ha haszonnal tudnék megválni tőle.
Szerk.: James is kiosztott 2 gólpasszt, arra kaphat IF-et? Vagy kellett volna egy gól is.?
[ Szerkesztve ]
-
peetie1
aktív tag
Nekem sem tetszik, deadeye lappal használom, de most már meccs elején megcserélem inkább Arnautoviccsal, és balról bal lábbal lövök vele, mert a finesselés sem ment jobbról, pedig az a traitje. (vagy én vagyok béna).
AZ OTW ára még fentebb megy, ha kijön az inform? Mikor érdemes eladni?
-
lanikai
aktív tag
válasz peetie1 #5889 üzenetére
mielőtt kijött a hero lapja, 360k is volt PC-n (utólag is gratulálok magamnak, hogy megtartottam őket), aztán szépen beesett 220 körülire. én hétfőn/kedden eladom, ha 300 fölé kúszik a hype miatt - pl futhead TOTW predictionben ott lesz
@dtrms: PC-n? a harmadikat én is akörül vettem a duplázós BL meccse alatt
[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
Na csak hogy legyen valami jó is a hétvégében: győztes draft után nyitottam egy Robbent, így a legutóbbi Lukaku nyitásommal együtt már 270k plusz. Csak szidnom kellett a draft rewardokat, azóta jönnek a walkoutok rendesen.
-
Z'Z"
őstag
válasz Mr.Rain #5896 üzenetére
Mbappet már használom egy ideje, szerintem ott is megállja a helyét, de Ovvy egyik videójában is láttam, hogy CAM-ban használja.
[link]
Laca nem tudom milyen lehet, mert még nem volt szerencsém hozzá, de szerintem ő nem lenne jó arra a posztra, mindenesetre egy próbát megér. -
LedyGyuszi
addikt
találkoztam az év patkányával...
fekete mez és félig árnyékos, félig tűző nap stadion. ugye mit választasz mellé? fehér mezt...
a meccs nagy részében azt sem tudtam ki kivel van...kikaptam 4:3ra, ment a sprint rendesen, megvakítva elég nehéz volt levédekezni...közben csöngetett a tesco is...
ráadásul írja utána, hogy tudja h ez a mez+stadion kombó iylen, ezért használja ezt és csak hazai pályán játszik...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest