- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtrms
aktív tag
Nekem ő nem volt elég masszív igazából. Hazardom is volt és vele is ugyan ez volt a problémám. Gyorsak, jól cseleznek stb...de ha valaki kicsit is tud védekezni, bármelyik emberével úgy arrébb rakja, hogy csinálhatok akármit, de semmi értelme.
(#5199) ferni: szerintem meg Salah az egyik leggyengébb szélső a PL-ben (az otw lapja van meg, de padról is kiszorult). Martial, Son, Willian és Mkhitaryan is mérföldekkel jobb.
Salah lapja pont olyan lett mint a valóságban....futni tud, meg közelről épp belövi, de focizni nem tud. És ez itt is így van szerintem. Mellé még gyenge is.De ezek csak az én véleményeim. Nekem nagyon sokat számít néhány poszton a fizikuma a játékosnak. Természetesen sokaknak be fog jönni mind a két kártya, de még Hazard is.
Dembélét akarom kipróbálni jobb szélen, de tőle is pont emiatt félek.... -
dudu5130
őstag
Én többet nem kvalifikálom magam a WL-be. Borzasztóan igazságtalan ez az egész. Beadás, Perisic érkezik, de ő gondol egyet és elfut a labda mellett, a'la counter attack, gól. Következő szitu, Fekirnek nyomom felfelé a paszt, de ő nem oda, nem, 3 ember közé előre, labdavesztés, kontra gól. Átlagban 60 feletti labdabirtoklásom és 9-10 kaput eltaláló lövésem van, de az embereim 3-4 lövésből kivégeznek 3-4 góllal. Ha egy 90 közeli ratinges ember környékébe téved az enyém mér a labdához sem mer érni, mert nem arról van szó, hogy jobb játékos és elveszi, hanem egyszerűen ha már 1-2 méteren belül van már nem is passzol, fejel, lő. Nagyon igazságtalan a játék.
-
Szigma70
addikt
válasz Expendable #5203 üzenetére
Igen, megvan Lemar, szeretem is, csak a skill hiányzik nekem sajnos.
Draxler is jó, csak ő meg lassúcskaKi akartam próbálni Martialt, mert ellenem mindíg nagyon OP volt, és tarthatatlan, de nálam sem ezt hozza sajna.
Tavaly legjobb Depay lappal nyomtam, na ő jó volt
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
MdewC
nagyúr
válasz kiserik #5198 üzenetére
Rendben! Úgy érzem, hogy kell még időt beleölni bőven a taktikába, nem vagyok még vele elégedett, de magammal se. A csapat egyébként késznek mondható, ennél "jobbra" már nem lenne szükség, velük már bőven lehetne eredményesen játszani, innentől minden a taktikán és rajtam múlik.
Ferni: Köszi a leírást. Ezért is kérdeztem, mert a statok nem voltak annyira meggyőzőek, nem volt kedvem addig megvenni, ameddig valaki nem ír róla megfelelő véleményt.
Szigma: IF Alessandrinit már teszteltem, nekem csatárban nem vált be, de most a bal szélen teszek vele még egy próbát.
dtrms: Ha inkább úgy játszol, hogy több a fizikai kontakt, akkor érthető.
Köszi Srácok!
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Blashe
aktív tag
4231(2) "kimaxolása" élő adásban !
-
Kristof_94
nagyúr
Mikor kaják meg a boostot a scream lapok?
-
Powi91
csendes tag
válasz Kristof_94 #5207 üzenetére
6pm cet vagyis 18.00
-
Meghivott
addikt
Kíváncsi vagyok mennyit emelkedik majd az áruk?
-
marcess
senior tag
Vagyis adnak a szarnak egy pofont véleményem szerint. A wl végére mikor kb a játékosok 85-90%-a befejezte, onnantól kapnak boostot 3 napra amikor jóformán semmi értelme nekik. Vagy ezt csak én látom így? Írta valaki, hogy kapnak majd még boostot év közben, kíváncsiságból megnéztem, legközelebb április közepén lesz péntek 13, ha esetleg valaki arra várna
Továbbá, biztos meg fog nőni a Overmars és Rui Costa száma a játékban. (Talán ADP is)
[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
válasz marcess #5210 üzenetére
Szerintem itt az SBCk miatt van értelme ezeknek a lapoknak, úgyhogy a boostal együtt elvileg azoknak is jönnie kell.
Reggel néztem a tavalyi kártyákat és valamiért december elején nagyon megnőtt az áruk ezeknek a lapoknak.
Esetleg valaki tudja, vagy emlékszik rá, hogy miért? -
marcess
senior tag
Így van mert 16-tól vagy kicsit előbb, minden nap 3 játékost random kiválasztottak akiknek az adott nap száma a mezszámuk, (pl 16-án aki 16-ost visel) és sbc-t csináltak amikben az ő el nem adható lapjuk volt a nyeremény. Itt egyesekhez nem IF kellett hanem scream card.
Más!: Thiago Silvat, Dani Alvest próbálta már valaki? Silva ára elég kedvező lett, lehet hogy kipróbálnám.
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
Hát igen... én eddig jobban preferáltam a Lukaku, Kane féle dögöket elől, mert a szélsőim végezték a piszkos munkát. Viszont most így 2 csatárosban kicsit meg vagyok lőve, mivel most először játszom két csatárral. Eddig Vardy-Antonio jött be. Akármelyiket lecserélem, azt érzem, hogy nem jó valami. Úgyhogy keresem a magasabb minőségű utódokat
Más: taktikára eddig én is nagyon rámentem, de megnéztem molnargabo videóját, aki azt mondta, hogy custom tacticnál mindent alapon hagy. (előző években nekem tökéletesen működtek a beállításaim, de idén nem igazán) Kipróbáltam és nekem bejött. Vagyis majdnem alap.
Passzt mindenhol levettem 45-re, illetve mindenhol organized a mozgás.Szerk.: POTM mikor jön új? Még szavazást se láttam kirakva. Van rá esély, hogy elsején kijön? (jó lenne használni a scream lapokat hozzá... főleg ha DeBruyne lesz az)
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg úgy lesz, hogy nem csak most kapnak majd boostot, hanem a játék során többször is.
-
hugoglaser
újonc
Hello!
Nekem egy kis segítségre lenne szükségem,a játék menetét tekintve,hogy érdemes játszani,miként tudok pénzt szerezni,és egyáltalán,minden tanácsot köszönök!
Régóta játszom,de eddig nem ástam bele magam.
Az sem baj,ha úgy írtok,mint egy retardáltnak,nagyon az alapoknál kezdem..
Köszi szépen! -
Z'Z"
őstag
@hugoglaser
Szia,
Először én javaslom, hogy olvasd át a FIFA 17 topikösszefoglalót.
Elég sok infó van benne a kereskedésről, taktikákról,stb.
Magyar és rengeteg külföldi YouTube videó is van segítségnek.[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
válasz hugoglaser #5216 üzenetére
Játéktechnikai tudás fejlesztéséhez nézz youtubereket, Boras, Ovvy, tőlük elég sok tutoriál van fent.
Pénzszerzés: az elején legjobb kereskedni, olcsón veszel drágábban továbbadsz, szerződéseket játékosokat stb.
Ha megvan a játéktudás akkor Draft a legjobb szerintem illetve WL, Squad battles, online season, mindegyikben minél jobb vagy annál több pénzt tudsz szerezni.[ Szerkesztve ]
-
hugoglaser
újonc
Köszönöm!
Eddig azt gondoltam h a játéktudás megvan. Nem vagyok mai csirke,20 éve biztosan játszom,de a fiatalok bedarálnak A kereskedés menni fog gondolom. A videókat megnézem,a fórumot pedig átolvasom. Ha bármi eszetekbe jut még,szívesen fogadom. Vagy ha csatlakozhatom egy csoporthoz a játékon belül,azt is.
-
Powi91
csendes tag
Szerintetek 2 góllal jöhet a Fekir SIF?
-
A guru
addikt
Srácok egyébként egy pro clubs csapathoz nem lenne kedvetek innen a fórumról?
-
Stylerr
addikt
Megint nincs új SBC?
-
ShiberMonkey
senior tag
Nem akarom elhinni hogy az EA még mindig képes 2017-ben benne hagyni a no loss glitch kilépèst.
A meccs is teljesen fura volt lejátszottam 90 meccset, de ilyet még nem tapasztaltam amit a legutóbbi meccsen, Lallanaval futok ütközik velem a gyerek és mint a youtube videokon megpördült a játékosom mondom oké, vezet a srác 2:1-re majd egyenlítek és 2 percre rá tizihez jutok,kilép és persze nem kaptam meg a győzelmet. Miért jó az hogy valaki csal ? Lépjen ki oké.
Írjon utána nekem hogy egy mázlista,BPL-es csaló vagyok, oké.
De könyörgöm ennyire gerinctelen nem lehet valaki hogy amég vezet addig veri magát aztán ha jön a vereség akkor ilyen módon lép ki.
Miért nem bannolják már az ilyen játékosokat. -
gabesz82
őstag
válasz ShiberMonkey #5224 üzenetére
A tizit belőtted? Mert ha kilép x-nél (sima rage quit), akkor bizony nem írja be győzelemnek, csak ha vezetsz.
PSN: Morfologus82
-
Powi91
csendes tag
-
törölt tag
Nem játszottam még SB-t, de az nem úgy van, hogy mindig egy adott idő áll rendelkezésre? Még valami visszaszámláló is van, ha jól tudom.
Szóval az SBC-vel, meg a többi dologgal ellentétben nem időponthoz van kötve, hanem mindig x idő múlva frissül. Remélem érthetően fogalmaztam...
-
lujdzsi89
tag
válasz etaclan1984 #5234 üzenetére
Hol játszatod és mivel? Nem nagyon tudok belőle nagy dolgokat kihozni...
-
TBMC
addikt
skacok, messibe érdemes fektetni? próbálta már valaki?
4-2-3-1 be alkalmaznám vhogy.
-
nyervi
aktív tag
a boost azokra a játékosokra nem vonatkozik, akik már a csapatban vannak? most nézem a marketben "dölöfö" 88-as, nálam maradt 83-as
-
Stylerr
addikt
Urak, valaki nem tud megoldást a képen látható hibára? Próbáltam már több Drivert is, de ezen megy el az SB-m.
-
A guru
addikt
Elég súlytalan lesz a következő TOTW, nem is tudom lesz-e igazán top játékos.
-
tothpisti21
csendes tag
sziasztok, tudja valaki hogy pc-n billentyűzeten hogy lehet a 11-est védeni a kapussal? a nyilakkal oldalaz ide-oda de az istennek nem vetődik semerre
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz tothpisti21 #5247 üzenetére
NUM 6-4.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
MdewC
nagyúr
IF Alessandrini nem lett véglegesítve, mert esett egy eladhatatlan Dembelé.
Bízom benne, hogy jobb így.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest