Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

válasz Buster17 #8862 üzenetére

Na, azért nem kell elszontyolodni. Senki sem úgy kezdte, hogy ment neki tökéletesen. Én például évekig edzettem konditeremben, mire rá kellett jönnöm, hogy gyenge vagyok és full értelmetlen, amit csinálok, mert nem fejlődök vele. Azt hittem, hogy tudok húzódzkodni, tolódzkodni, a fekvőt meg csak bemelegítő gyakorlatnak tekintettem, nem is értettem, hogy tesin minek csesztetik ezzel az embert. A futásról már nem is beszélve, hisz "leégeti az emberről az izmot". Tipikus kondis sztereotípiák az átlag gyúrósok világából, akik nem néznek utána és csak a shoppontbildert olvassák.

Húzódzkodás közben koncentrálj arra, hogy a lapockáidat összepréseled. Mintha a vállaidat össze akarnád érinteni a hátad mögött. Emellett figyelj arra, hogy a vállaidat nyomd le, ne engedd kicsúszni az ízületi tokból. Ha így nem bírod magad felhúzni, gyenge vagy a gyakorlathoz. Ami nem baj, mindig van egy fokkal nehezebb gyakorlat, mint amit az erőszinted elbír. De olyan nehéz is van, ami pont megfelel. Ha nem megy a húzódzkodás, akkor próbáld azt, hogy felhúzod magad és tartod, ameddig bírod (testtartásra figyelj), majd a lehető leglassabban leengeded. 3-4 ilyen kör elég is. Majd ezután csinálhatsz olyat, hogy a lábaddal segítve felhúzod magad és leengeded nagyon lassan, itt tartás nem kell, csak a negatívok. Ezt lehet csinálni szépen magasabb ismétlésszámmal, szépen hozzáerősít a húzódzkodáshoz.
    Ha ez is sok, akkor lépj vissza és csinálj saját súlyos evezést.

• Bannani

tag

Még mindig jobb, mintha semmit se csinálnál. Gondolj arra, hogy különb vagy, mint a zsírdisznók a tévé előtt, akik a csodafogyásokat nézik és te teszel is valamit magadért. Ha egyből feladod ne is várj semmi eredményt. Ez egy hosszú, véget nem érő út, ami pont arról szól, hogy akkor leszel kemény, ha mindig talpra tudsz állni. A lényeg, hogy tégy meg mindent, amit tudsz, hozd ki a maximumot magadból és onnan kemény munkával és idővel valakivé fogsz válni, nem pedig egy átlagos senki leszel, egy tömegember.

'Mind over matter'

• netkoo

senior tag

Szia,
    Már feladod? nèzdmeg pár oldalal vissza,èn se tartok mèg sehol ugyèrzem pedig ahoz kèppest ahonan indultam sokat fejlödtem?!
    De mèg nagyon az elejèn vagyok.Tudom nehèz nagyon de a googlin minden fent van videok,forumok,blogok.Ahol segítsèget kapsz.

Samsung S22+

Új hozzászólás Aktív témák