- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
engem amugy teljes mértékben hidegen hagy
én most is csak azért frisitettem a driverem mert azt irta az FC2 hogy az enyém tul régi verzió(naná..amit a VGA-hoz adtak)....és amugyis nvidias vagyok szóval ez a hotfix téma sem hat megEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyáliSanyi
őstag
Helló lenne egy kérdésem. Vonatkozik valamilyen szinten a Far Cry-hoz.
Tegyük fel, hogy van két egyforma gépünk.
Annyi a különbség, hogy az egyikben egy 3,6Ghz egymagos 800, 2mb-s processzor van.
A másik gépben egy E4600 (FSB: 800Mhz, CACHE: 2Mb, MAGOK SZÁMA: 2 db )Egyik sincs tuningolva és XP van rajtuk.
A kérdésem az, hogy például a FAR CRY 1-et melyik gép vinné jobban (mivel az első rész nem is hallott 2 magos procikról, 2,4x2 VS. 3,6).
1. Melyik gép vinné jobban?
2. Vista alatt mi lenne a helyzet?
3. A Far Cry 2-őt eggyértelműen jobban vinné a 2. gép(E4600)?Live poor, die rich.
-
Osynho
addikt
válasz gyáliSanyi #3752 üzenetére
Az első processzor gondolom Pentium4, innentől kezdve nincs is értelme vele foglalkozni, tök mindegy hány magos. A Core cpu-k azonos órajelen nagyon durván elverik, jelen esetben az E4600 még 1 maggal is sokkal gyorsabb. Amúgy meg az új játékok profitálnak a 2.magból. pl FC2
[ Szerkesztve ]
-
pisti
őstag
válasz gyáliSanyi #3752 üzenetére
Azt azért nem kéne elfelejteni megemlíteni, hogy az 1 magos gép egy P4. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy 3,6Ghz-es tuning nélkül.
Szerintem mindkét gép az első részt futtatja gyorsabban, feltéve persze, hogy épkézláb és ugyanolyan VGA van a rendszerekben.
Vista alatt DX10-et használva elvileg némileg gyorsabb a 2. rész, de biztos nem annyival, hogy akár közelébe legyen az első rész futási sebességének.A 2. gép szerintem bármit jobban visz, mivel a Core2-s procik sokkal jobbak játékok alá, az órajel magában nem sokat jelent főleg pont ezt a két generációt hasonlítva.
-
Eagl3
veterán
válasz gtamate2 #3756 üzenetére
Én ha 30-ra fixálom az FPS-t (azaz minél kisebb értékre) annál inkább csúszik a kép mikor fordulok. Lassabban követi az egér a mozgást mint kéne. Baromira idegesítő és jáchatatlan.
Másoknak is volt ilyen problémájuk.
Nekem se szaggat 30fps-el, ezt nem is írtam. Viszont lassú a játék. -
Sirandrish
legenda
-
Eagl3
veterán
XP-n játszotok?
-
cool13
őstag
Sziasztok! Ismét elakadtam, illetve nem értem a dolgot, vagy bug. Az első képen ahol a csövek a tó felé futnak, van a parton egy fém bódé. Onnan tüzel, magyaráz valaki, de nem látni. Már egy jó ideje próbálom megtalálni de nincs sehol. Ötlet? A másik kép pedig egy arany AK47 lelőhelye.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Majd 3 óra gamázás közben nem jött elő 1x sem az fps csökkenés.(1280*1024,2x AA,very high)
Viszont 1600*1200 már igen.Ezek szerint lehet,h nagy felbontásban,magas összetettségben kevés az 512?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Embi
csendes tag
próbáltátok már map editort ??!!
nagyon jó kis unaloműűző cucc
nekem nagyon tetszik!!
aki még nem próbálta próbálja ki pofon egyszerű kezelni !! -
Sirandrish
legenda
még a game megjelenés előtt szorakoztam vele..de hiányoltam a jószágokat..amugy tényleg jó
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
VinoRosso
veterán
Mm hát eddig vegyes érzelmekkel vagyok ezzel a játékkal kapcsolatban. Ami nagyon nem tetszik az a növényzet színe, annyira fakó, hogy a falevelek meg a fű szinte már fémes szükre. Csak nálam ilyen, vagy ez már másnak is feltűnt? Mivel lehet screenshotot csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Tomi 16
őstag
válasz Sirandrish #3767 üzenetére
Neked háy FPS-el megy a Far Cry?... és milyen Grafon nyomod
-
JColee
őstag
kurva sz@r , hogy hiába szerzem meg a Scout pontot ha legközelebb arra megyek megint ott vannak . Már rohadtul unom, hogy mindig csak hentelni kell
Ha megpróbálom kikerülni érdekes gondok jelentkeznekamúgy észrevettem hogy ha elmentem a játékot, akkor 19-20ra esik az fpsem, de ha átállítom a felbontást akkor visszamegy rendesen
cool13 ha kinyírni akarod akkor próbálj egy gránátot vagy egy molotovot dobni rá/felé
[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
válasz Sirandrish #3771 üzenetére
ja kb nekem is így
de vmikor 45-60 is szokott lenni,de ált 36-42-44 között mozog
-
Sirandrish
legenda
válasz Tomi 16 #3772 üzenetére
én csak saccolom az FPS-t..mondom..még a legelején mértem azóta nem...lehet 20 is lehet 50is...nekem a lényeg hogy nem akad
cartman: 1440x900...de szerintem a képeimből kiderül
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
rup1u5
nagyúr
így már jó lesz:
Markolom a kormányt pint a paraszt aszt 60-at mutat az óra 30nál.
Hajnali hangulatkép aranyszerszámmal meg hordóval...
...és a kettő interakciója a hajnali párában.
Ferenc itt úgy gondolja hogy nem lesz többet szüksége a bal hüvelykujjára.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Hun'reeth
őstag
Tegnap megnéztem a játékot.
Az első eszméletlen szép volt a maga idejében az embernek leesett az álla.
Itt is csak épp ellenkezőleg. Ilyen egy elcseszett ocsány grafikát! Hogy a fenébe adhatták ezt így ki. Tiszta plasztikus műanyag minden, nincsenek szinek. Még a növények is mintha fröccsentett műanyagból lennének. Borzalmasan néz ki. A járművek meg teljesen nem illenek a környezetükbe de sokszor az épületek sem.
Minden maxon van pedig 4x AA, 16x AF de ez siralmas. Meg az a telefon is vicc.
Az 1 túl harsány színű volt itt meg átestek a ló túloldalára.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
rup1u5
nagyúr
-
HSM
félisten
Én nem tapasztaltam ilyesmit, pedig 25 fps körül vagyok....
Minden maxon, AA nélkül, konfig az adataimnál, XP-n.
Bár lehet, hogy csak gyorsabban tépem az egeret, ha lassabban megy, de nem hinném.... Elég finnyás vagyok a szar egerekre, szerintem nemhogy feltűnt volna, hanem a hajamat téptem volna...
-
twine
veterán
válasz Hun'reeth #3778 üzenetére
Ja-ja..osztom a véleményt...Az első rész nekem iszonyat meglepetés volt, mert nem is hallotam róla!Mondtam a srácnak adjon valami jó fps-t! Erre odaadta a Far Cry-t ,hogy ez kurv@ jó csak -tette hozzá kaján vigyorral- legyen hozzá elég a géped! Elég volt, és otthon majdnem magam alá vizeltem a gyönyörtől abban az időben! Na most ez a 2. rész pedig a Multiplayer miatt marad csak fent a gépen, mert a baráti kőr, ebbe "betegedett bele" Lan-on!
És hát elég szar egyedül játszadozni bármi mással, mikor a barátaid hatan, heten ezzel gyakják egymást! Szóval marad...Egyébként a pálya szerkesztője tényleg világi! haveromék már csak privát pályákon nyomják, nálluk láttam ahogy építik őket!
Mega...ha van valakinek ideje meg kedve...besz@rás pályákat lehet épiteni! -
kavicssli
addikt
Nekem nincs hang a játékban remélem egy patch megoldja!
nem engedi a patchet felrakni!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Hun'reeth
őstag
Az teljesen más. Úgy tök mindegy hogy néz ki. Majdnem.
A fizikával is komoly bajok vannak. Egy üres hordót belőttem a vízbe erre elsülyedt (eltűnt) mint a kő. A víz egyébként is sokkal szarabbul néz ki mint az 1-ben. Meg ahogy lapátolod a vizet a kezeddel....gagyi.
Talán ha lenne valami mod amivel a zöld zöld lenne meg lenne valami ami piros. Mintha 1 színt teljesen kilőttek volna.
A Clear Sky-ról példát vehettek volna hogyan kell a napfényt és árnyékokat valóságszerűen megrajzolni. Az még a Crysis-t is kenterbe veri ebben.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Sirandrish
legenda
-
twine
veterán
válasz Hun'reeth #3783 üzenetére
igen még mindig egyet értünk! Fizika multiplayerben: A srác lejjeb rakta a madarakat mint kellet volna...nézem, játék közben vonul a madársereg bele a földbe! Az szép mondom, biztos költöző madarak, és röviditik az utat keresztbe..de nem mert aztán ki is szálnak a föld alól
-
Sirandrish
legenda
válasz Hun'reeth #3783 üzenetére
a szinek szerintem jók...
egyvalamivel egyetértek..ahogy uszik azaz lapától a vizben a kezével az tényleg nem világi..meg ugy alapból gondok vannak az uszással szerintem...de nekem rengeteg pozitivumot mutat a játék és olyan hangulatot illetve játékélményt ad amit még soha egy fps játék sem..persze izlések és pofonok
-
Tomi 16
őstag
válasz Sirandrish #3788 üzenetére
Látom neked is tetszik a Far Cry 2-ő....
Nem akarsz velem Lanozni??
Jajaj az a Benzinkutas Felling nagyon bejövős nálam is..
nekem nagyon tetszik ez a game,nemtudom mért Fuj-oza le szinte mindenki.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Tomi 16 #3789 üzenetére
hát énse...már a második végigjátszásom vége felé közelitek szóval lehet azt mondani hogy tetszik
Hogy lanozni? facetoface vagy coop vagy mi? nem próbáltam még a multit...
-
Tomi 16
őstag
Viszont ezek nagyon tetszenek a Gamebna.. a ROBBANÁSOK!!!
ui.: hát mondjuk szerezni pár embert és Nyomatni a Gamet
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Nekem egyszer volt olyan hogy előttem feküdt két zebra, mondom áthajtok rajtuk már úgyis mind1, erre bazz egy kis időre beakadtam a zebrába, nem bírta a jeep
-
Tomi 16
őstag
válasz Sirandrish #3790 üzenetére
Rohadt állatok!!!... De én mért nem találkozo Zebrával csak ezek vannak!
-
Sirandrish
legenda
válasz Tomi 16 #3793 üzenetére
nálam a Zebra a legtöbb..van még ugyanilyen gnu..meg Gazella...meg csirke meg kecske..azthiszem annyi...
De az nagyon szép mikor a sivatagosabb helyen mész és találsz egy kis patakot/tavacskát..van olyan mikor egy egész Gnu csorda ottvan és isznak...szóval ilyenekre is figyeltek..hihetetlen
-
rup1u5
nagyúr
válasz Tomi 16 #3789 üzenetére
olyan bődületes "hibák" vannak benne amik alapjában rombolják szét nálam az élményt.
ebből az egyik a folyamatosan regenerálodó tájak, épületek és megölt emberek a különböző ellenörzöpontokon. holott éppen az ellenkezője lett beigérve ha jól emlékszem. arról nem is beszélve hogy ez engem nagyon zavar.
azonkívül megjelenés elött láttam egy nagyon igéretes videót a deceiving your enemies címűt ami alapján nagyon vártam a sznájperkedős részeket. hát egyszer sem sikerült reprodukálnom eddig azt amit ott láttam. de ennek ellenére még játszogatok vele, mert azért egy közepest megérdemel. de koránt sem lett belőle az a nagy crysis alázás amire vártam. OK! a gépigény fasza! na de olyan is a grafika.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Sirandrish
legenda
Szerintem a Crysis-t a hibáival együtt is alázza...
Nekem nincs bajom a Crysisel mert mindkettőt végigvittem de ez fényévekkel jobb...
a Crysis egy bűdületes grafika..semmi más..egy szokványos fps...a maximum sztendzs illetve maximum spiiid sem izgalmas a végéig...
a FC2-be mrtek ujitani..egy merőben uj játékmenetet kaptunk mint amit a szokványos FPS-ektől már megszokhattunk..és ez a nagyszerü benne..
Grafikába meg egyedül a Crysis szebb ami a géped megeszi reggelire szóval azért a top3ba azis benne van így nem értem miért kell szidni...a Videoban csinált figut meg meglehet csinálni de csak ugy ha nem látnak..szóval ha meglövöd az ellen lábát és az vagy egy másik lát téged akkor már baszhatod mert nem a cimbit mentik majd hanem téged akarnak kifingatni...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Đusty
addikt
Szerintem nagyon jó játék, messze a legjobbak közé való, kicsit a mafiára emlékeztet.
Persze vannak benne bugok dehát mibe nincsenek? Az útonállások számát kicsit valóban túlzásba vitték, legtöbbször már inkább meg sem állok.
A grafika nekem tökéletesen megfelel 800*600-ban is a játékélmény a lényeg, és nekem így is gyönyörű a táj, pl. sárkányrepűlőzni a vízesés mellett, nagyon ki van találva. -
Sirandrish
legenda
milyen géppel tolod? egy képet tudsz felrakni a beállitásaidról? illetve egyet hogy hogy is néz ki a game..
-
rup1u5
nagyúr
válasz Sirandrish #3796 üzenetére
nem szídom én hanem egyszerűen ez a véleményem. értem a tiédet is és elfogadom.
én akkor sem tudok megbarátkozni azzal, hogy kinyírok mindenkit egy outpost-on, felrobbantom amit lehet és felgyujtok mindent, majd később mikor visszamegyek olyan mintha ott sem jártam volna. a hordók az emberek, visszakerül a helyére minden. pont ez az ami rombolja azt az érzést hogy szabadon mozoghatsz mindenhova és otthagyhatod a "kézjegyedet" a környezeten. ez az ami miatt nekem a crysis pl. tetszett és nem a maximum sztrengt meg maximum szpíd miatt. crysis is csak addig tetszett igazán míg a hülye élienek meg nem jelentek. én sznájperkedni meg osonni szeretek igazán. szeretem ha van időm kiismerni a környezetemet és sajnos ezt a far cry 2-ben jobban is megoldhatták volna.
hidd el nekem próbáltam jópárszor a sznájperkedős, lábonlövős dolgot és ugy hogy ők nem láttak engem. egyszer sem sikerült lefektetni vonaglani a muksót.
neked összejött már az ami a videón látható? vagy bárki másnak itt a topikban?
"Videoban csinált figut meg meglehet csinálni de csak ugy ha nem látnak"
na látod nekem ezzel is bajom van. miért változtat valamit azon hogy valakit én bokánlövök az, hogy közbe esetleg más lát engem? garantálom neked , hogy ha én téged pl. bokánlönélek egyszer úgy hogy senki nem néz másodszor úgy hogy megkérünk pár embert nézzen, te ugyan úgy padlót fognál. márpedig nekem tiszta célpont volt a figura bokája és láttam, hogy eltalálom, mégis fekvés helyett futkosni kezdett. de nem adom fel! még kisérletezni fogok vele.de mondom! ez szigorúan csak az eddigi személyes benyomásaim a játékkal kapcsolatban és kéretik nem fikázásnak vagy kötekedésnek venni. nem az a célom, hogy itt most nekiálljunk veszekedni. örülök, hogy neked tetszik és így leköt! én nagyot csalódtam benne de még így sem mondanám rá azt hogy rossz! és azért az már valami.
lehet azért van bajom ezekkel mert én az olyan játékokra bukok amikben törekednek a készítők a maximális valósághűségre. semmi fantasy, semmi élienes, zombis, orkos téma. azokat nem szeretem. talán ezért lett a kedvencem a BIA sorozat. de van aki meg azt utálja.Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs