- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
Helóka!
Olyat lehet csinálni, hogy azt is korlátozom hogy ki láthatja mit tetszikeltem, Vagy csak a megosztott posztokat?
Ha igen, hol?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Vesporigo
aktív tag
Hol tudom beállítani, hogy a pár éve posztolt bejegyzéseimet senki ne lássa? Nincs kedvem egyesével mindent rejtettre állítani, rámenne a fél életem.
-
krizmo_
Topikgazda
-
törölt tag
-
Vangelis
félisten
Üdv Fórumtársak!
Most kaptam 24 órás kitiltást, mert állítólag megosztottam ezen vidót:
https://www.youtube.com/watch?v=tpqgbpoc7gedirekt nem linkeltem... a videó egyébként törölve is van. Fogalmam sincs mi lehetett.
A lényeg, hogy én még talán soha nem is osztottam meg semmi videót. Sőt szinte semmit soha.
A baj, hogy messenger-t sem tudom használni (jó nem életbe vágó ... de kellene)
Visszajelzést sem kaptam, hogy bárki bárhonnan belépett volna... vagy valami.
Pont az utcán sétáltam amikor kilépett a messenger és a facebook.Mi történhetett?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
törölt tag
válasz Vangelis #20515 üzenetére
Jönnek Krizmóék hátha segítenek, nekem ez volt az első gondolat amit írtam, a leírásod alapján tényleg fura... mert ha bejutnak a fiókba azt elvileg jelzi a belépés rögzítő,,, (annoitt írta is valaki, hogy bejutottak illetéktelenek és látta földrajzi hely szerint, hogy totál máshonnét léptek be mint ahol ő szokott)
-
törölt tag
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz #27441408 #20529 üzenetére
Az az idegesítő számomra, hogy mondjuk van 3 Kiss Csaba ismerősöm (példának csak) és mivel nem tesz elé avatart így döntsem el a 3 közül, hogy melyiket akarom kiválasztani. Vagyis na, ha odatenné az avatart azért egyértelmű lenne, hogy arra kattintok akire ténylegesen akarok.
Remélem érthető amit akarok.
-
repvez
addikt
Az egész keresés ugy szar ahogy van az elejétől kezdve, nincs egy normális szürési lehetőség, amivel különbözö helyre, nemre , korra lehetne szürni. végül is csak pont azt a részét nem fejlesztik ami a lényege lenne egy olyan oldalnak ahol az ismerősöket lehessen megtalálni és a kapcsolatokat fenntartani.
Régen az iwiw nek 1000x jobb keresője volt
-
nagyúr
válasz repvez #20532 üzenetére
Azt én is szerettem az Iwiwben, simán lehetett szűrni, hogy '17-19 éves', 'egyedülálló' 'lányok', 'Győr' közelében.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
krizmo_
Topikgazda
-
Vesporigo
aktív tag
válasz krizmo_ #20537 üzenetére
ez nem egy társkereső oldal, ahol ismeretlenek hajthatsz fel
Pedig elég sokan arra használják.
Viccet félretéve, én pl. szívesen keresném meg gyerekkori barátaimat, volt kollégákat FB-n, de sajnos elég soknak "tucatneve" van, így csak név alapján esélytelen megtalálnom őket. -
krizmo_
Topikgazda
válasz Vesporigo #20538 üzenetére
Sokan, sok mindent nem arra használnak, amire való.
Elég zavaró tud lenni, amikor férfiak tömkelege írogat egy nőnek, és nem mindegyik kulturált hangnemben, pedig a nő nem azért van fent egy ilyen oldalon, hogy férfiak zaklassák. Csak valahogy, ebbe sokan nem gondolnak bele... Én személy szerint örülök, hogy a Facebooknál vannak bizonyos korlátok...Azért nem csak a nevüket tudod, ha együtt dolgoztál velük, meg a barátaid voltak.
Én mindig megtalálom, akit akarok, jól kell tudni keresni. -
Vesporigo
aktív tag
válasz krizmo_ #20539 üzenetére
Rátapintottál a lényegre. A FB-n való zaklatást én is elítélem, persze ez ellen is vannak eszközök, pl. lehet jelenteni az illetőt.
Volt kolléga esetében mire megyek, ha csak a (tucat)nevét tudom, meg pl. hogy melyik városban lakott x éve? Hiába tudom, hogy kb hány éves, mi a hobbija, ha ez nem kereshető. Plusz még közös ismerősünk sincs, mert csak pár hónapot dolgoztunk együtt egy Isten háta mögötti vidéken.
A sors iróniája, hogy nekem is tucatnevem van, szóval általában engem kérnek meg új ismerősök, hogy keressem meg őket, mert engem nem találnak.Még egyszer hangsúlyozom, egyetértek az általad leírtakkal, nem véletlenül van ez így, csak így a normális emberek is korlátozva vannak.
-
repvez
addikt
válasz Vesporigo #20538 üzenetére
Az biztos, hogy nem társkereső oldal, de ahogy emlitetted a régi osztálytársak megkeresése sem megy egyszerüen , főleg ha nevet változtatott a férjhezmenéskor. Meg ne a FB mondja meg és ajánljon fel nekem olyanaokat , hogy kit ismerhetek, hanem had keressem én meg , hogy kit szeretnék megismerni és kivel szeretném a kapcsolatot tartani.
Krizmo-nak biztos sokan irogatnak idegenek és ezért reagál ilyen ingerlékenyen ezekre a reakciókra.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz repvez #20542 üzenetére
Nem vagyok ingerlékeny, csak rávilágítottam a másik oldalra is.
Meg lehet adni becenevet, ha valaki férjhez megy a születési nevét... stb. Ezek alapján is rá lehet keresni bárkire. A Facebook csak segít azzal, hogy ismerősöket ajánl, mindezt a megadott adatok alapján teszi (közös ismerősök/munkahely/iskola stb.) Ettől még kereshetsz te is...
Egyébként meg hiába teszik lehetővé számodra a teljes körű keresést, ha sokan korlátozzák az adataik láthatóságát... a Facebooktól függetlenül nem találnál rá emberekre...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz krizmo_ #20543 üzenetére
Az ajánlás sokszor baromi idegesítő de néha nekem hasznos is volt, mikor régi iskolástársakat, vagy másik osztályba járó arcrólismerős embert akartam bejelölni. (tehát a nevét nem tudtam, de mikor kidobta , hogy xy-al közös ismerős lehet akkor beugrott ki ő) Na meg mondjuk általános iskolás tanárok ilyesmik akiket évtizedekkel
ezelőtt látott az ember valóban nevet változtattak stb. (férjezett stb) ilyenkor is hasznos az ajánlás. (ugye az arc miatt)[ Szerkesztve ]
-
Vesporigo
aktív tag
válasz krizmo_ #20543 üzenetére
Egyébként meg hiába teszik lehetővé számodra a teljes körű keresést, ha sokan korlátozzák az adataik láthatóságát... a Facebooktól függetlenül nem találnál rá emberekre...
Igen, ezt én is tapasztaltam, ezért sem lehet a korábbiakban említett iwiw-hez hasonlítani. (Azt hiszem, iwiw-en nem volt ilyen adatkorlátozás, vagy ha igen, nem ennyire részletes és mindenre kiterjedő.) Ez egy más közösségi portál, más szabályokkal, amiket el kell fogadnunk és kész.
Én személy szerint semmi ingerlékenységet nem fedeztem fel a válaszodban, normális kérdésre normális választ kaptam.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Mostanában a Facebook egyfolytában szexuális töltetű javaslatokkal bombáz. Most például olyan csoportokat javasol csoportként, amik indiai/török stb nyelvűek, de néha titkos kapcsolatokat kereső csoportok jönnek elő. Ezt nem lehet valahol átállítani, mert baromi idegesítő. Régen, ha kinyomtam valamit, felajánlotta, hogy hasonló témát ne adjon be, de ezeknél meg nincs ilyen. Hiába zárom be, bead másikat.
Végignéztem a kedvenceim, erotika egyáltalán nincs bennük. Ezekben a csoportokban egy ismerősöm sincs benne, szóval az se lehet ok rá.
ÉS BAROMI IDEGESÍTŐ.
We are only Stardust...
-
WhiteWalker
nagyúr
Ha egy csoport követést leállítom és az értesítési is, majd ebbe a csoportba teszek közzé egy bejegyzést akkor arról jön valami értesítő ha hozzá szólnak?
-
bigdady
nagyúr
Ez a lite tök jó nem laggol viszont a push egy fostalicska vele...
-
törölt tag
válasz Jinxb1rd #20546 üzenetére
Ha rámegyünk a neten 1 oldalra, utánna sütik alapján (vagy hogy) dobálja az ugyan olyan hírdetéseket, én pl rákerestem fogászati rendelőre utána jöttek facén a fogászatos reklámok, megoldás reklámblokker követés blokkolóval, vagy a ghostery követés elleni program, (ezek sem 100%-osak de a semminél jobb)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs