Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Detox!

    senior tag

    válasz magi20 #5843 üzenetére

    b+

    Ezt tegnap x-en jól kiveséztük, de akkor mégegyszer.
    Tudod jól hogy nem kevésbé utálom és irritálnak az ilyen genny dolgok (remote, tető, a tetőről rimótdobálásról meg áhhhh), DE azt is tudod hogy CB-n bármikor bekaphatunk egy ilyen ellenfelet, és ha látják hogy ezzel megtörik a játékunkat akkor ha kell 18percig mozdulatlanul fognak a ficakból kempelni.
    Tényleg nem játszottunk még ennyire durván, tetőről 10mm-el kempelő, csapat ellen, és ez látszott is. Kikaptunk (azon a mapon amit gyk. már csukott szemmel játszunk), mert nem tudtuk játszani a játékunkat, és mert nem nagyon tudtunk mit kezdeni a helyzettel.
    Engem is bosszant a dolog, de ez van, majd rágyúrúnk.

    Azér rem. te sem gondolod komolyan h Stewe rushban semmit nem tud. Ok a pub teljesítményből nem lehet következtetni h mit tud waron, ott a legjobb rusher nyer, de a skillról azért árulkodik. És Stewe sem a végén szokott kullogni a mezőnynek, meghát valamiért csak meghívtuk a teambe. Én többek között ezért is gondoltam rá amikor embert kerestünk,,, mert amellett h tud lőni, kreatívan játszik. Mondta is a map elején h HT-n ő mindig fönt "hesszel". Nem szereti HT-t és nem találja lennt a helyét, de megoldotta és előnyt kovácsolt a hátrányából, bárcsak én is meg tudnám ezt tenni mondjuk dockson.
    Az meg a másik hogy már volt velünk több waron is, és végig tartotta a helyét, ergo lehet rá számítani, és azt csinálja ami a csapat érdeke, tehát ha megbeszélünk egy taktikát akkor nem fog fönnt hesszelni,, és az hogy néhányszor több volt a deathje mint a killje warokon.., az ő deathjei valszeg kellettek a mi killjeinkhez-tudod jól.

    Szal szépen kérlek a tegnapi nap miatt ne barmoljuk szét a csapatot, tudod h előbb mondom h mennyen ő mint h te, de szvsz igenis van helye a ĐĐ-ben és szükségünk is van rá.

    tzimash: ezzel még nem találkoztam de az ilyen rövidíésekkel én már nem tudok lépést tartani, wtf, lol, om(f)g, rofl, lmao, ezek még megvannak de az ilyen lawr, stfu, stb. fingom sincs mit jelentenek :C , najó az stfu vmi "pofa be bazmeg" asszem :DD

    [ Szerkesztve ]

    "Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu

Új hozzászólás Aktív témák