- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tupacamaru
veterán
válasz Kr/\toS #6452 üzenetére
Hát tényleg tú erős volt az hogy legugolt egy doboz mögé és mégis át tudott fölötte lőni.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
alfa007
tag
válasz tupacamaru #6448 üzenetére
Köszi,
Hátha a reggelésnél a25 évemmel nemütöm meg a szintet nekiugrok a falnak...
A játék sajátkeresője egyszerüen üres
Már azon agyalok hogy a CD hamisítvány és azért nemmegy,létezik???by AGP....
-
tzimash
őstag
válasz alfa007 #6457 üzenetére
saját keresőben, állitsd be hogy interneten keressen (source: internet). meg kattints is rá a find server-re. ha igy csináltad és nem megy, akkor passz. van, hogy elsőre nem akar indulni a keresés, meg hogy csak pár servert lát, szóval ne csak egyszer probálj kerestetni, ha elsőre nem sikerül.
hamisitvány? nem létezik.[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz alfa007 #6457 üzenetére
Milyen CD??? Rendes F.E.A.R.-ed van vagy letöltötted az ingyenes F.E.A.R. Combat-ot?? Amihez lehet regisztrálni ingyenesen serialt.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tzimash
őstag
válasz tupacamaru #6459 üzenetére
tényleg b+ ez eszembe se jutott... azt hinné az ember, ha a fear COMBAT topicban olvas egy problémárol, az a topic nevével egyező játékra vonatkozik...
-
dunc
nagyúr
Mandate tapasztalataim dióhéjba.
Nos összegébe tetszett nagyon amit kaptam.Kezdem az elején ,nem tudom mi okból kifolyólag de sokkal joban fut mit a FEAR COMBAT!!!!! Vannak plusz skinek,és egy plusz alapba választhaó fegyver ami nagyon bejön mert erös a sebzése,és van rajt pisos fénybe úszó távcső szerintem hamar noob kategoriába fog kerülni mert talán kicsit erösebb mint a többi fegyó. Vannak még új SW-k is azokkal még nem nagyon foglalkoztam. Plusz új lerakható kedveségek pl a kis géppuska ami mozgásra beindul és megsorozza az ellent.Ami még tetszik,hogy teljes Magyar felírattal van a játék sp.és mp része is.Az új mappok nagyok és ötletessek.Ami kevésbé jó ,hogy egyenlöre kevés a szeró,de ettöül függetlenül találtam egy két jó helyet ahol nagyot csapattap TDM-be. Viszont ami nem nagyon jó néhány pályán vannak bugok,pl factory a 2 gránátos helyen garfikai bug villogó textura ami a Combatba nincs benne. (lehet azért jött elő mert most mindent maxra huztam,fssa 2x ,soft shadow on stb)
-
alfa007
tag
Sziasztok!!!
Köszönet a segítségekért ,már keztem feladni a reményt ,de hála nektekSIKERÜLT!!!!!!
Délután már jáctam egy pár órát tényleg jó játék.cSak a fegyverekkel nemvagyok megbékélve mert alig sebeznek.A sörétes puskával 2x közelről melkason lövöm és ő eggy golyóbol kilő???Nameg jólenne ha tudnék egy-két magyar szerver nevet is.(Vagy van jelzés hogy magyar?)
Hát jobblesz ha elkezdek visszaolvasni a topikban,hátha még okosodom egy kicsit.
Mégegyszer köszönömby AGP....
-
tupacamaru
veterán
THX a mait.
-
Richter36
őstag
Ennyi kemper köcsögöt ami ma volt a szerón
6 fős csapatból legalább négy kempelEttől függetlenül thx a mai gamét pajtikák
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz alfa007 #6462 üzenetére
Szia!
Nem jelzi külön h magyar-e a szerver. Ha a szervereket abc sorrendbe állítod, akkor könnyen megtalálod a Deadly Dose blabla nevű szervert, amit két jeles fórumtársunk Magi és Detox (abc sorrendben ) üzemeltetnek. Egyébként ha ping szerint rakod a szervereket, akkkor nyilván oda érdemes bemenni, ahol a ping alacsonyabb.
Sok kalappal
U.i.: Javaslom, hogy a többezer hsz-t olvasd el.[ Szerkesztve ]
Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
Richter36
őstag
válasz GC-EvElyN- #6466 üzenetére
"Javaslom, hogy a többezer hsz-t olvasd el. "
Miért kínoznád szerencsétlent?
Meglátja a veszekedéseket és elmegy a kedve a játéktól[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz Richter36 #6467 üzenetére
Az első 8-at mindenképp ell kell olvasni. Remekül nyitottam.
#6465 GC-EvElyN-: A játék motorja és fizikája gondolom teljesen ugyanaz, csak mintha jobban optimalizálva lenne, ezáltal jobban fut.
[ Szerkesztve ]
-
-
Armahun
addikt
válasz tupacamaru #6470 üzenetére
folyamatossan
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
haxy27
aktív tag
Hát ijet még mindig nem találtam meg az utat fel a rácsokhoz.
ha valaki tudja a megoldást nyomjon egy képet vagy irja le
a map neve Hollywood_final. ha ott kimegyünk a házaközé ahol ég a konténerben a tűz és hátat forditunk neki akkor fent látunk egy rácsos ablakot. Na oda be lehet menni de nem tom hogy hol.
angolul meg nem tudok igy nem tudom meg kérdezni, azoktol akik oda mentek.sajna itt mondták hogy a mozi vászon mögött de ott sem találtam semmit.
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
tupacamaru
veterán
Lődd ki a rácsot és FLY-módban repüld be, esetleg.
-
haxy27
aktív tag
válasz tupacamaru #6473 üzenetére
vices. Nem lehet a rácsokat ki lőni és repülni sem tudok max ha kivágnak a szerveről de ijen még nem történt.
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #6475 üzenetére
Nekem van egy v4-es verzió és berepültem az utat. Ha nem tudsz 3 métereset úgrani akkor nem tudsz bemenni abba a szobába. Szerintem. Hacsak nem oda rak le respawn-kor.
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #6476 üzenetére
[link] 3MB
-
Richter36
őstag
válasz tupacamaru #6477 üzenetére
hibás link
-
tupacamaru
veterán
válasz Richter36 #6478 üzenetére
SRY, egy fölös pont található benne. Javított
-
Armahun
addikt
válasz tupacamaru #6476 üzenetére
Vagy, ha a csapattársad felrak.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
K@myk@ze
csendes tag
Hey.
Ahogy háttal álsz a rácsnak, szembe van 1 épület ahová vezet föl 1 lépcső.
Fölmész a lépcsőkön és ahogy fölmentél mindjárt balra le kell gugolnod, és ott be tudsz menni a lépcső mögé ( próbálj ugy bejutni a lépcső mögé h a falnál nyomod a kihajlás gombot és ugy beenged).
Amikor oda bejutottál ott van 1 teleport abba bele és fönt is vagy.
Remélem tudtam segíteni.... amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek, De mivel a Föld ovális, a HarDteChnO a normális...
-
tupacamaru
veterán
válasz K@myk@ze #6481 üzenetére
Valamit mindig tanul az ember.
[ Szerkesztve ]
-
alfa007
tag
-
haxy27
aktív tag
válasz K@myk@ze #6481 üzenetére
nagyon köszi reggel meg is nézem. gondoltam hogy van valahol egy teleport de nem találtam sehol. már keresgetem a neten egy pályaszerkesztőt, gondoltam szétszedem a páját és igy hátha meg találom.
-
Armahun
addikt
Köszönöm a játékot mindenkinek!
Hogy fogok én hétfőn 5-kor felkelni , most 4-kor kelek csak délután
-
haxy27
aktív tag
Hehe megvan kicsit a sarkának kell nekimeni akkor be esek mindjárt. Ja meg el néztem ez már nem a finál hanem valami újabb verzió. de ugyan ugy van minden. csak a finálon fent nincs rács még amin jácok ott van.
-
BandiHUN
veterán
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Richter36
őstag
De hova tűnt Romeo
-
Richter36
őstag
válasz GC-EvElyN- #6495 üzenetére
Má' megvan.
Huncutkodott Elbújt -
Detox!
senior tag
válasz Richter36 #6496 üzenetére
Az elmúlt pár napban élni sem volt időm (vagy csak most éltem igazán?!), de rendeződnek a dolgok lassan, új melo, új khmmm (hadjuk mer JuL1EtT megcsapkod ), de a régi lendület
Igen, picit duhajkodtam Final_Kill néven, decsakmer nem akartam sokat játszani, meg úgy egyeltalán,, nem volt kedvem kommunikálni a végére azé megeredt a nyelvem, dáblgé[ Szerkesztve ]
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
GC-EvElyN-
senior tag
Kicsit gyanús volt a stílus, de annyira belemerültem a játékba, hogy nem tulajdonítotztam túl nagy jelentőséget a dolognak: Igyekeztem magamra és a kis halálfejekre figyelni... Jó ez a sok álnév.... Sose mondj rosszat senkiről, nem tudod ki rejtőzik a név mögött. Amúgy nem vagyunk túl sokan akik rendszeresen jáccanak, nem nagy a választék. Ja engem arról ismertek meg, hogy sűrűn lövöm a falat Csak úgy
Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
Richter36
őstag
válasz GC-EvElyN- #6498 üzenetére
Azért van más ismertető jeled is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest