Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz FőDudu #51191 üzenetére

    Szerintem Te az olaszoktól félsz :-D

    Délelőtt szomszéddal mi is rákészültünk, ültettünk az erkélyre rizst, este meg megyünk teszkóba tésztáért:

    Én idehaza pakolok, azt nem szeretnétek látni. Sok ismerős cég már távmunkán matekozik, iskolákban és sok helyen a nagyobb rendezvények korlátozva vannak. Ezzel csak az lesz a szopó, ha becsukják a sulikat akkor a szülők nem tudnak mit kezdeni a kölkökkel.

    Pénteken Dürerben remélem lesz buli, egyéb dolgokat már halasztanak, esküvők szétszórva, lemondva, utazások lemondva, repterek korlátozva. Majd idehaza megbeszéljük, hogy anyóst milyen sűrűn nézzük meg, mert én elég sok helyen előfordulok aztán akármit is össze bírok szedni, Ő meg a fél tüdejével azért elég rosszul állna a dolgoktól. Meg lehet én is, sosem tudni kit melyik verzió mennyire terít le.

    Durva lenne az új melót azzal kezdeni, hogy járvány miatt nem járok be dolgozóba :-D

    Cégnél most kezdenek pánikolni, mert tudatosult bennük, hogy Tumor akkor is hülye módon 12 órázik, mikor szabin van és most egyedül marad. Holnap kocsival megyek, privát vackaim megpróbáljuk beszórni, pénteken meg már csak lazulás, de pár specifikus dolgot jó lenne megmutatni az utókornak, mert ebből csak tippelgetés és telefonálgatás lesz.

    Sok céges login és cucc a privát laptopomon van elmentve, júzerek is hozzászoktak az egyszerűséghez, hogy "Töltsd fel az Ekot/Xsoftot/Diosat/ légyszi" és akkor tudom melyikkel mit kell csinálni. Aztán jön az, amikor fejből nem is tudom a kódot, csak a kezemben van vagy harmadikra találom el.

Új hozzászólás Aktív témák