- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz Bujdy81 #140356 üzenetére
A-B közt épületen belül is van kb. 80 méter szóval szerintem tök mindegy, de mivel a géped az egyikről indul így nincs kérdés. És parkolóféléből adott árfekvésben is csak egy van, nebénázzá. Azon kevés alkalommal mikor megyünk vagy előre akciósan Holiday parkoló, (ahova vannak jóféle reptéri akciós kuponok), ha meg időben előre foglalsz akkor simán csak olcsó. Azzal gondolom nem mondok újat, hogy minél közelebb vagy a terminálhoz, annál drágább minden Reptér oldalán van térkép, járda, leírás, nyilván én csóró gyerek vagyok, utoljára a Smart már tele volt így a Holiday árfekvését dobtuk össze többen. Onnan meg mindegy melyik terminál. City az Ahoz van közel, Holiday meg Smart a Bhez, a nagyon drága meg közepén kb. a két terminál közt ahova minden átlag civil beszédül és sír, hogy drága
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyaralás topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Külpolitika
- Apple Watch
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest