- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
válasz -NoVa- #139932 üzenetére
Néztem sok rivjút. Platform játékokból alábbiakat írtam fel, mint potenciálisan érdekesket. Gondolom van ennél jóval több is.
Yooka-Laylee and the Impossible Lair
Celeste
Shovel Knight
Rayman Legends
Hollow Knight
Ori Collection
Donkey Kong Country Tropical FreezeNéztem a festéket lövős játékot is, érdekes. Meg látom, hogy van Civilization is.
Csinálok egy Excel listát szerintem... -
-NoVa-
addikt
válasz npera #139951 üzenetére
Van bőven minden is. Ha nem a gyerekekkel, hanem kézikonzol módban fülessel játszol épp, akkor a Limbo és az Inside is mehet az Excelbe. Mindkettő élmény.
Avagy a kallódó rPI3B kicsit felokosítva, hőmérővel, PH szenzorral meg ilyesmikkel kap egy ökoszisztémát, amit aztán egy AI kezébe adhatok, ha beválik. Ha sikerül nem kipusztítani a populációt, és nem az alga győz, akkor jó.
-
npera
őstag
válasz -NoVa- #139954 üzenetére
Ó, ezek aztán sötétek, de durván. Megértem, hogy nem a gyereknek ajánlod. Az első furcsa módon egy 64k-s demoscene demót juttatott eszembe, aminek a címét persze jól elfelejtettem. Abban volt valami jelenet, amikor egy körfűrész és egy hordágyon fekvő figura került interakcióba.
A második pedig egy francia platformjátékot juttatott eszembe, amikor valami alien dzsungelbe esik bele a szereplő és még talán DOS-os időkben volt PC-n. A címe persze annak sem ugrik be.
Az ilyen "rajzolt" grafikák szerintem elképesztően szépek, plusz még a fényeffektek rajta. Gondolom élőben még 3x jobb, mert a Youtube szétmészárolja a grafikai élményt a tömörítéssel.
Néztem Donkey Kong rivjút és ott például amikor valami zselés oszlopokon ugrik és arra a ritmusra tömörül össze és relaxál a zselé, na az tetszett. Meg amikor liánokon lehet lendülni, vagy "organikusan" mozgó háttér elemeit használni a mozgásra. Az ilyesmi alighanem jóval nagyobb játékélmény, mint a szaladj jobbra és néha ugorjál játékmenet.
Köszi a tippeket, bővül az Excel jól.
Most nézem, hogy ez egy veszélyes dolog, mert engem is kezd behúzni a téma
-
Tim82
félisten
válasz npera #139956 üzenetére
A második pedig egy francia platformjátékot juttatott eszembe, amikor valami alien dzsungelbe esik bele a szereplő és még talán DOS-os időkben volt PC-n. A címe persze annak sem ugrik be.
Another World.Az ilyen "rajzolt" grafikák szerintem elképesztően szépek, plusz még a fényeffektek rajta.
Nézd meg Switch-re a Feudal Alloy-t (de van más konzolra is kiadva), az lehet, hogy tetszeni fog és még talán inkább gyerekkompatibilis, mint a Limbo vagy az Inside."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
npera
őstag
válasz Tim82 #139958 üzenetére
Ó, van Another World ezen is. Hasonlít erősen.
-
eattila
őstag
Mosógép cserét kellett eszközölni Megint égett szag jött ki belőle, meg alul némi víz. Ez a második, hogy szaga van. A kapcsolója se működik. Mennie kell....
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
npera
őstag
válasz eattila #139962 üzenetére
Óóó, az nem mókás
Én "most" viszonylag friss gépekkel üzemelek, ami persze nem garancia semmire. A mosogatógép és a mosógép is 23-ban ment tönkre, azt hiszem. Jó lenne, ha legalább 6 évig futnának békében.
Tudom, hogy a tűzzel (vízzel) játszom, de gondolkodom csaptelep cseréken. A modern csaptelepek olyanok, hogy ha asszony 0,07 ms alatt elzárja full térfogatáramról nullára (ami nála standard), akkor a csaptelep a szelepet mégis "lágyan" zárja és nem lesz 170 bar nyomás a csőben rövid időre.
Iszonyatosan fosok a szivárgó víztől, szóval ez egy jó móka lesz. Mentális gyakorlat elsősorban, megcsinálni alighanem egy majom is meg tudja.
-
npera
őstag
válasz -NoVa- #139964 üzenetére
Soft closing a kulcs, ahogy nézem.
Funktion Ecosafe, Eco Flow, Cold Start, Soft Closing
-
npera
őstag
Steamen van OpenTTD, vagyis a free Transport Tycoon Deluxe. Megnéztem, asszem 47 mega (!!!) a játék. És most megint belezombultam teljesen.
A vicc az, hogy fel kellett nagyítani az interfészt, mert 2560x1440 felbontásban nehéz elolvasni a betűket... Nyugger!!!! Nyugger!!!!
-
Samott
addikt
#comic pictures
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
Ez erdekes: Lifetime Cost Of Small Car $689,000
Nyilvan itthon mas a matek, de a jelenlegit masfel milla korul vettem, de mar beletankoltam ketmilliot. A szerviz szamlak is megvannak valahol, plusz biztositas, adok es a tobbibe bele se merek gondolni.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Jahno
veterán
válasz eattila #139971 üzenetére
Most voltunk a kis törzsfőnökkel meg az öccsével Fót mellett a homokbányában. Haverokkal eltérő ideológiánk volt. Nekem az, hogy jön a gyerek és elrontja a homokbányát, haver azt mondta, hogy inkább megöli magát a gyerek bármivel, más opció nincs :-D
Végül egész jól viselkedett, pár csatakiáltással szétrúgott egy kb. 5 centi magas homokbuckát és heló :-P
-
Sipi-
őstag
válasz npera #139965 üzenetére
És az Eco tudod mit jelent?
Kb. fél liter vízfolyamot percenként. Szóval erre figyelj.
Mi nem figyeltünk, így a dupla mosdón ilyenek vannak. Van még egy bontatlan, de a másik dürdőszobába nem azt raktuk fel inkább Előnye is van, mert szimplán a vízfolyással nehét az egész fürdőszobát vízzel beteríteni, bár tudom, hogy Nálatok kreatív a család ilyen térenhttps://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Jahno
veterán
A rohadt tetves kurva anyját a primitív suttyójának. Pont:
-
npera
őstag
Nova, ma voltunk a játékkiállításon a gyerekekkel. Kipróbálták a libás játékot és a macskásat éppen elkezdték nézni (intrót), amikor jöttek mások is és inkább átadtuk a gépet.
Ezek közül lehetett választani:
Nem tudom megmondani, hogy milyen konzol volt, de vélhetően vagy XBOX vagy PS, mert a Stray az nincs Nintendóra, amennyire tudom.
-
-NoVa-
addikt
válasz npera #139984 üzenetére
Minden platformból kell a TV alá és akkor nincs gond, hogy mi mire jött ki.
A Dead Cells még mehet a Switches Exceledbe, az hosszú időre leköt a 2d platform témában.
A Hotline Miami is meglepett, hogy van switchre. A pixeles brutalitás magasiskolája. Mondjuk a Devolver Digital csapat eleve nem amatőr a témában, képesek komolyabb sajtóeseményeket is felborítani ilyen előadásokkal. Tőlük kb bármi jó, vagy mély, vagy súlyos. -
Jahno
veterán
válasz -NoVa- #139987 üzenetére
Ott akkor platformhoz CRT TV is kell (:- Meg egy külön polc, ahol a régi cuccok játékai vannak, lemezek, kazetták...
Ha meggondolom ez nem is olyan sok, mindegyik van idehaza ebből is, csak kisszobába eldobozolva meg szétszórva [link]Néha használom is, bár most rezeg a léc, amilyen árfekvéssel meglódult a piac a játékokat folyamatosan szórom kifelé, nekem nem kell eredeti doboz, lemez vagy kézikönyv sem (na jó, Mario és Ecco legyen eredetiben, meg NFs és 1-2 aprólék) de amik így évek alatt felgyűltek annak most mennie kell, főleg ha elfér 1 köbméter cucc pár HDD-n, kazin és SD kártyán. DC kontroller eladásán gondolkozom, abból van egy bontatlan verzióm, a többi kialakul.
-
blueboi69
senior tag
válasz Jahno #139988 üzenetére
Jéééézusom
Asszony hazahozatott velem rokonoktól egy régi vhs lejátszót és egy összecsukhatós rekesznyi vhs kazettát. Korábban már jött egy dvd játékos is, az legalább harmadakkora, mint a vhs lejátszó, de ő pusztán azért, hogy a gyerekek is nézzenek retro meséket. Ha rajtam múlna, már a kukában lenne mind. -
-NoVa-
addikt
válasz npera #139991 üzenetére
"nem alapfokon pacsálós"
Egy kiadótól, akinek a fő prezentáló embere, Nina, 8 golyóval kussoltatja el a vastapsot egy hatlövetűből, tárazva és folytatva a lövöldözést, és egyéb finomságokkal viszi a showt. Kb amíg volt E3, mindenki a Devolver Digital éves bemutatóját várta, ezek állatok
Mellette meg olyan minőséget produkálnak mindenben, hogy le a kalappal. -
blueboi69
senior tag
válasz eattila #139994 üzenetére
Engem is így neveltek, engem is zavar, de kezdem levetkőzni ezeket a beidegződéseket.
A mienk menjek kérdésre pedig megkell idologizálni egy választ, ahogy a feleséged is: majd fog kelleni, mert mindjárt megy arra. Kész.
Amúgy meg ezt több kisebb hangulatfénnyel/dekorációs fénnyel, azzal megoldható, hogy ne legyen sötét, de nagyobb fényerőt csak akkor kapcsolni, ha tényleg kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest