Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16695808

    törölt tag

    válasz Martin97 #1640 üzenetére

    pedig mikor egy szinten 100-an laktunk, minden szinten külön szakonként az volt az igazi...volt összetartás... még szintbulik is voltak, persze a magunk amatőr eszközeivel de nem is kellett több nekünk akkor ilyenkor feljöttek a többi szintről bulizni a népek :)
    Minden szaknak voltak indulói, énekei (nemtudom most vannak-e?) és akkor tényleg mindenki (komolyan 800 ember mindig) aki ott lakott csatlakozott az ilyen bulikhoz (rektorhét, gólyahét stb)
    .... a gépészek az 5.-en a teakonyhában egyszer disznót is feldolgoztak :) volt hogy rektorhetes vetékedőn egy trabantot vittek fel az ebédőbe a parkolóból mert abban az iluminált állapotban ez tűnk a győztes megoldásnak :)))
    nem sok felújítás volt az épületen akkoriban az építése óta :) de ez volt benne a jó, így utólag... nem kellett semmire sem vigyázni, mondjuk nem is nagyon volt mire :))))
    láttam az akkori jogász kolit is lent a jogi kar mellett... hát azt a sok sznobot :)
    szóval igazi woodstock volt.. örülök hogy elcsíptem még az utolsó ilyen évfolyamok egyikét mert az utánunk jövők közé már betelepítették a többi kar hallgatóit is és az szerintem már biztos nem volt olyan.

    UI: aki érti...MAAAGAAASAN A LEGJOOOOOOOBB!!!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák