- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
reelc
veterán
-
djculture
félisten
válasz #41133696 #90353 üzenetére
Ja a 3 churchiles meg a target hitleres dlc ami ér is valamit. többi egy mázsa szemét a multiplayerhez amit ugyse játszik senki. Szokásosan most felélénkül ugy 1 hónapta a multi is utána megint nem lesz neki.
Ugyanez van a sniper zombi nyavajákkal is. Azt is most ujra kiadják márciusban hogy legyen játékos. Akinek megvan valamelyik rész az megveheti 16 euroért újra pár pálya plusszal, halál vicc az egész.
[ Szerkesztve ]
-
dgabor80
tag
Hali,
Szerintetek sok ennyiért? (7,49 EUR) a Crysis 3 Digital Deluxe?
Content:
Crysis 3 Base Game
Crysis 2: Maximum Edition
Crysis 3 Hunter Edition
Bonus Content Pack
Day One Gauss Rifle and Explosive Arrow Unlock
Crysis Soundtrack[ Szerkesztve ]
„Nem kell megtenned, a túlélés nem kötelező.” W. E. Deming
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz dgabor80 #90357 üzenetére
Ha szeretnél vele játszani, nem kérdés... egy mozijegy áráért jópár óra szórakozás (a 2. és a 3. rész ügye együtt nem kevés ám).
Ahogy nézem nem volt és valszeg nem is lesz olcsóbb sosem a Deluxe változat.
Amugy inkább azt nézd meg kell e az extra, mert az alapjáték szokott lenni olcsóbban is (-75%), máskor (ha megvan már a 2. rész, mert ha nincs akkor meg nem kérdés).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
i2k
őstag
válasz dgabor80 #90357 üzenetére
Csak annak, aki még életében nem játszott velük.
Mindenki másnak [és ők tudják is] még ez az ár is megfontolandó [nem jó értelemben].S nem, részemről ez nem fika.
//Mind a 4 Crysist végigjátszottam.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #90359 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy 2 rész, úgy nem sok. Ha már megvolt neki a 2. rész (van olyan akinek nincs? ) akkor sok, mert ahogy nézem, a bónusz tartalomban nincs már játék, csak fegyver, meg XP.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
Jön a Rúzs... valaki, best buy?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ayo
veterán
válasz FollowTheORI #90365 üzenetére
amiket eddig olvastam és hallottam abból az jött le, hogy jó cucc lett
http://jateknaplo.blog.hu
-
i2k
őstag
Mintha a Júnity-ről is sokan áradoztak volna...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ayo
veterán
itt szerintem korrektül bemutatják (bár ezt a srácot pont nem bírom, de ebben szerintem jókat mond)
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #90368 üzenetére
Meg is vetted a Sniper Elite V2 DLC-ket? Kipróbáltad őket netán?
Megmondom őszintén, miután privátban beszéltünk, eszembe jutott, hogy azokat viszont lehet, hogy mégis meg kéne vennem
Meg a hiányzó Hitman Contracts-ot is - nem tudom, hogy azt annak idején miért nem kaptam meg a Complete csomagban [STEAM - a dobozos verziók is megvannak, de ugye a Hörcsög...].A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
KubanitoS
veterán
Ez számomra már a "régi szép" codos időkre emlékeztet. Na meg az NFS-re...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
warcat
veterán
NEM rúzs/rouge hanem rogue -> róg
Még azok is keverik,akik anyanyelvüknek érzik az angolt pedig hajmeresztően zavaró
Aki pontosabban szeretné hallani [link]és nem,nem mindegy,mint fal mellett sz*rni vagy sz*r mellett falni
Ha a best-buy irónia része volt,akkor se tegyük,mert látják,és legközelebb már átveszik tőled.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
nagyúr
-
tomsolo
addikt
Virágboltiba anno végignyomtam az összest -.-
A Hitleres igaz hogy rövid, de nagyon sokszor lelőttem - 3-4 lehetőség van rá csak - de váltogattam a becsapódás helyét is szóval 1-2 órát el szórakoztam vele.
Viszont vettem hulladék áron G2A-n Trials Fusion Season Passt - most már csak óvatosabbak
1250 Ft-ról indult, de elfogadtam felájonlott - GA2 selected - offert 1400 forintért.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #90377 üzenetére
G2A: Bátor vagy
A V2-es DLC-ken merengek még.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
tomsolo
addikt
Senkit nem biztatok a G2A-re, viszont mióta megvettem 490-ért cdgalaxisban a gyönyörű fémdobozos Evolution Goldot, a gyerek(meg én) tökre rákattantunk. (Helyben a pécs MM-ben szintén 490 volt egyébként).
Szóval nekem jól jött a funstockos akció (7,47 EUR + 1600 Ft) így kevesebb mint négyezerből megúsztam.
-
törölt tag
válasz djculture #90372 üzenetére
Elindítom és:
A zombis rész nem volt rossz, csak a második már igazából egy DLC értékű volt.
Egyébként meg az első (mármint a legelső Sniper Elite, és nem a zombis móka) rész olyan bődületesen gyenge volt anno, hogy hiába van meg egyszerűen nem lennék képes végigjátszani.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz tomsolo #90382 üzenetére
Hát innen is látszik kinek mirte van igénye nekem meg a trials sorozatok a kókány játékok. Ott kezdődik hogy egy magyar srác találta ki őket akkor még 2d-ben a vége az lett az Ubi bedarálta felvásárolta és csinált belőle egy ilyen kókány 3d-s verziót utána jött kismillió verzió mind ugyanaz. A magyar első 2d-ssel mai napig játszom ezeken meg 10 perc múlva elalszom annyira unalmas szrok. Jó hát én egyedül próbáltam lehet ketten jó azt én nemtudom, 2d-s egyedül is jó.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Ravens Crynál meg is kezdődött a patch gyártás. 1.01-> 1.28GB..... nem ez lesz az utolsó már szépen gyűlnek a bugok az 1.02-höz Remélem nyár végére játszhatóvá teszik,mert jó cucc.
Next PC Upgrade: 2022
-
cskamacska
addikt
Funstockdigital.co.uk: IL-2 STURMOVIK: CLIFFS OF DOVER 2,2 font #FUNISHOT kóddal 1,75 font pluszegysor
Megér ez 720 forintot?
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
bul07
nagyúr
válasz cskamacska #90388 üzenetére
Ha van olyan mint a IL-2 Sturmovik: 1946 akkor megéri
1946-os nagyon jó sok száz órám van benne, 2007 környékén ezért a játékért vettem joystick-ot (saitek st 290)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Crytek
nagyúr
válasz djculture #90387 üzenetére
Ezer és ezer rosszabb game jön ki mint a Ravens Cry.
Nekem egyedül a futással van bajom.Ez a patch valamit javított ezen csak most viszont sokat crashel.
Maga a játék Risen + Black Flag egyveleg , és mivel mindegyik tetszett nincs az az isten hogy ez ne tetsszen.
Szóval türelmesen megvárom amíg játszható állapotra hozzák és belevetem magam!Next PC Upgrade: 2022
-
Buuster
tag
LotR: War in the North Nuuvemen -86% (kb.1,3€)
-
Hokunda
senior tag
SW bundli milyen faszán alakult. More than 11.47 és ugye a 12. Hosszasan kell gondolkodni.
-
huskydog17
addikt
Úgy tűnik az új Cities XXL csúnyán leszerepelt, a felhasználói visszajelzések lehet, hogy negatív rekordot fognak dönteni.
Van itt valaki, aki kipróbálta ezt a játékot?Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
echterion
nagyúr
Gran Turismo 6 5000-ért PS3-ra. Hátha valakit érdekel.
-
Lackki
őstag
válasz huskydog17 #90393 üzenetére
haverom megvette és mondta, hogy kb egy az egyben az előző verzió... kb nem lát semmi változást
Privátot hamarabb észreveszem
-
vidaila
senior tag
De ez borítékolható volt már a bejelentésnél is
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Csapoati
nagyúr
40 eurós ráncfelvarrásnál (20, ha megvan valamelyik korábbi rész) csodálkozol ezen? Főleg hogy szinte egy az egyben ugyanaz, mint az eddigiek.
Én ezt várom.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
gmx9
aktív tag
Egy-két külföldi youtube-ost követek, akik már odaáig is elmentek, hogy nem-e ez a legrosszabb városépítős játék. Amúgy a magam részéről a Cities Skylines-t "várom". Jó, ugrálni nem ugrálok az izgalomtól, meg eléggé hajaz a friss SimCityre is, de a hatalmas területekkel érdekesnek tűnik.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
csaba951
veterán
Cities XL-nél is pont ugyanezt játszották el! De előtte a Cities XL 2012 is már "érdekes" volt.
Ilyen előzmények után felháborodik valaki a Cities XXL-en? Miért? Már most borítékolható, hogy jövőre kiadják az Cities XXXL-t, aminek az alapja legalább 98%-ban a Cities XXL lesz. Ha jófejek, akkor pár hibát kijavítanak benne, de ennyi!
Cities: Skylines
Paradox Interactive a kiadója. Itt meg azon ne csodálkozzatok, hogy havonta 2 dlc-t fognak hozzá kiadni. És biztosan lesz köztük olyan, ami jelentős hatással van a játékmenetre! Szóval ez egy 120-150 €-s játék, amit részletekben is ki tudsz majd fizetni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest