- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz bullseye #39749 üzenetére
Izé, de ezek a játékok nem régiókorlátosak, ami az, az VPN-es s nem is foglalkozunk velük. Az akció régiókorlátos, de ezekből is csak azzal foglalkoznak itt, amihez nem kell VPN vagy ilyesmi (pl. ennél a Brazil oldalnál, ha PP-al vásárolsz még címet sem muszáj megadni). Ezek pedig a PH szabályzata alapján ismertethetőek itt, de valahogy mindig előjön ez a téma az igaz
Én csak azt nem értem, hogy az miért jobb, ha most nem veszem meg xy játékot pl. a mostani vitát kirobbantó oldalról, majd keresek egy tradert Steamen és 1-2 dollárral többért (de még mindig a normál store ára alatt bőven) megveszem tőle ugyanezt. Az teljesen legális megoldás lenne..de a végeredmény ugyanaz, egy idegen régióból származó kulcsot aktiválok, plusz profitot termelve egy ezzel foglalkozó seftelőnek, aki nem is biztos, hogy jogosult volt megvenni ezt a kulcsot..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
csaba951
veterán
válasz #57919488 #39746 üzenetére
A történetnek van egy másik oldala is. Vettem a magyar Steam Store-ban egy Fallout: New Vegas játékot. Magyarország EU tagállam, euróban kellett kifizetni a játék árát, pont annyit mint pl. egy németnek. Idáig rendben is van a dolog. Erre kapok az arcomba egy orosz példányt! Most ne érezzem magam átverve?!
Szóval ha a kiadó csinálja ezt az rendben van, de ha én cserébe rubellel fizetem ki (orosz fiókról) az már nem szép dolog? Miért? A globalizáció jó dolog amikor a nagy cégek hasznot húznak belőle, és elítélendő amikor én, mint vásárló élek a lehetőségekkel? Ez szerintem alaposan kimeríti a kettős mérce fogalmát...
[ Szerkesztve ]
-
-
WayneGace
őstag
válasz #57919488 #39753 üzenetére
Ezt íram szószerint: "Hol van az leírva, hogy csak brazil lakos vehet? " Erre te írod, hogy alátámasztom, hogy dél-amerikai vagyok. Erre én, hogy mutasd meg! Mégis hol közlöm én azt, hogy az vagyok, amikor a nuuvemen vásárolok? Most írom harmadjára. Hol kell neked elismerned, hogy dél-amerikai vagy brazil vagy? Mutasd meg! Konkrétan csinálj sceenshotot arról, amikor nuuvemen vásárolsz és paypallal fizetsz, hogy kérdik brazil vagy-e. Ennél egyértelműbben nem tudom leírni.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
veterán
Oké, ezt szerintem zárjuk le. Ha továbbra is erről szeretnétek diskurálni, tegyétek privátban.
Köszönöm
-
dejaris
addikt
-
-
csaba951
veterán
válasz #57919488 #39757 üzenetére
Ne már! Ha már annyit fizettem érte mint pl. egy német, akkor igenis szolgáljanak ki azon a színvonalon mint egy németet! Ne tiltassanak le benne nyelveket, vagy korlátozzák le Magyarországra a játék elindítását, vagy éppen gift-ként történő megvásárlását, elajándékozását!
Vagy ha mindenáron alacsonyabb színvonalon akarnak csak kiszolgálni, akkor újra kell gondolni az ezért elkért árat. Ez a teljesen áron gettó verzió, fél év dlc késéssel bizony pofátlanság!
-
Heavyrain
őstag
válasz mrhitoshi #39773 üzenetére
Amiket kapsz----mellette az árak,amikbe igazából kerülnek...a többi megy a fejlesztőnek,kiadónak,jótékonykodni stb.
-Saints Row IV Commander In Chief Edition: $59.99
-Virgin Galactic space flight: $250,000
-Full-size replica dubstep gun: $500
-Hostage rescue experience: $200.36
-Plastic surgery: $7,311
-Spy training day: $155.30
-Personal shopper: $39,000
-Capsule wardrobe: $12,104.30
-7 nights at the Top Royal Suite at the Burj Al-Arab, Dubai: $19,057.99
-A week for two at the Jefferson Hotel in Washington DC: $4,900
-First-class flight to Dubai: $1,984.15
-First class flight to Washington: $1,451
-Lamborghini Gallardo: $250,000
-Toyota Prius: $32,650
-One-year auto insurance: $1,836
-Supercar membership: $15,920.30(Valós teljes ár: kb. $629,974.6
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz mrhitoshi #39777 üzenetére
Úgy tűnik igen. [link]
(#39779) djculture: Az inkább egy megrendezett kamu videó volt. ATM úgy nem tud kiszórni pénzt, a videót megnézted lassítva és amit kiadott az nem is hasonlított a Kanadai dollárra.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
BigBlue69
őstag
-
Heavyrain
őstag
The Bridge $5.99 Amazonon.
Érdemes kipróbálni. -
Heavyrain
őstag
Illetve a The Incredible Adventures of Van Helsing is elég olcsó,főleg a +20%-al. (4.4€ ~1300Ft)
[ Szerkesztve ]
-
Qmi
tag
-
Zolás
addikt
-
lordjancso
senior tag
Üdv!
Szerintetek hol a legolcsóbb most a Batman: Arkham Origins? Minden lehetőség számításba jöhet (tf2 key, hardverapro, akármilyen bizniszmen), a lényeg, hogy megbízható legyen és lehetőleg steam giftet kapjak.
Továbbá lehet-e arra számítani, hogy adják videókártyák mellé kuponként a játékot, mint annak idején az Arkham City-t és akkor felkerül 3-4-5000 forintért a hardverapróra?
Előre is köszönöm a segítséget!Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
x_o_n
veterán
üdv
nincs valakinek felesleges killing floor guest pass 2db? -
warcat
veterán
válasz lordjancso #39794 üzenetére
Oroszéknál régiózáras, kártyamellékletet nem tudom.
Jelenlegi ajánlatok közül szerintem az amazoné a legjobb.
(49.99 dollár, de jár mellé 10 dolláros levásárolható kredit meg Mortal Kombat Arcade)
Nuuvemen olcsóbb de ott semmi extra nincs mellé.EA: It's in the crate!
-
zone
őstag
Megjelent a Papers, please, de nem fogadták el a beküldött nevem [link]
Viszont a játékban láttam egy magyar nevet, Szoke Attila.[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.