Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • echterion

    nagyúr

    válasz djculture #25127 üzenetére

    Húha, te valami álomvilágban élsz. Ez lenne az ideális, amit leírtál, de amíg a világ nem így működik, addig én se fogok. Ha valaki hibázott, annak viselje a következményeit. Én is hibáztam már a munkám során és nem kértem (és nem is kaptam) semmiféle sajnálatot, viseltem a következményeit és tanultam belőle. Ennyi, nem érdekel, hogy hibáztak-e vagy nem. Ha annyi van kiírva, akkor annyi.

    Mellesleg, ha tönkremegy, jön helyette másik, mert piaci rés keletkezik, amit valaki be fog tömni. Ha pedig nem jelentkezik ilyen piaci rés, akkor annak boltnak / webshop-nak nem volt létjogosultsága. Nyugati "barátaink" már nagyon régóta üzemeltetik így a rendszerüket, nem fognak a kardjukba dőlni, ha bedől egy webshop.

    Másrészt: sajnáljam az eladót / dolgozót? És ők sajnálnák a gyereket, aki teljesen beleélte magát, hogy végre meg tudja venni neki az apja / anyja a hőn áhított játékot, aztán közlik vele, hogy bocsi kölyök, de valaki elcseszte a boltban és én inkább visszaadtam a kulcsot, nehogy megbüntessék szegény eladó bácsit? Szerinted ez érdekel bárkit is ott? Nem.

    (#25123) Wolverine:

    "Kivétel: aki kapott már kulcsot és azt vonták vissza. Volt ilyen egyáltalán?"

    Igen, én rájuk gondoltam elsősorban.

    (#25129) Crytek: Nálam 5,99 eurót ír ki.

    [ Szerkesztve ]

    **********

Új hozzászólás Aktív témák