Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alien83

    senior tag

    válasz Niczo #19354 üzenetére

    Jah
    Sorry, utólag max annyit tudsz hogy hagyd egyenlőre a siccbe.

    Várj ha meguszod akkor oké, de ha nem akkor!

    Bankkarit lecseréled max a bankodnál, megmondod hogy elveszett és kérsz egy újat ha akarod és azt használod egy új Amazon profilhoz.
    Steam-be regelt kulcsokat úgysem tudják visszavonni már.

    Erre máskor vigyázni kell, még akkor is ha nem zárolnak érte, hiszen bentmarad a karadat és ha nem figyelsz feltörnek a sok accountból 1-et és baj lesz belőle.

    Még megteheted hogy visszalépsz és KITÖRLÖD a bankkari adatokat, elvileg engednie kell hiszen nem történik a bankkaridra terhelés, max akkor HA nem csak 0.01-1.99 dolárért vesz valaki hanem úgy hogy még ráfizet néhány dollárt, az gáz mert akkor terheléskor tuti észreveszik az adategyezést!

    DE nem mintha nagy megkönnyebbülést okozna, mert nem 100% de ha azonnal az utolsó vásárláskor nem ad ki egy hibaüzenetet hogy csalás gyanuja vagy adategyeztetés miatt gond van akkor nem hinném hogy bajod lesz, de semmiképpen ne folytasd az eredetivel azért.
    Szóval 10%-ot mondanék hogy nálad baj lesz ha eddig még nem volt.
    Tudtommal ugyanis a zárolás akkor történik amikor az adott utolsó gyanús vásárlás nem sikerül...legalábbis hasonló volt gMG-n.

    #19355:

    Ez mindigis saját felelősségre ment, ahogy ALAPON AZ AMAZON...hiszen már az is necces ha 1 profilod van és kamuadatokkal vásárolsz, szóval ez csak hab a tortán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák