Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz i2k #142254 üzenetére

    Véleményem szerint maga a játék ikonikus, nem a karakter. Még normális névre sem méltóztatott! Jelenleg a doom egy pörgős akcióshooter, badass karakterrel, badass zenére, amiben badassül gyilkolnak démonokat. Hogy azt most éppen ki teszi, a játék szempontjából lényegtelen.

    Igazából teljesen rosszul fogalmazok, mert nyilván a karakter is ikonikus. Bárhol meg lehet ismerni a Doomguyt, csak egy másik karaktermodellel is ugyanúgy el lehet adni a játékot szerintem.

    Egy Sherlock Holmes játék már sokkal érdekesebb lenne Holmes nélkül, bár a tv világban már láttuk, hogy egy tradicionális Watson nélkül is ki lehet vitelezni (Lucy Liu (nem tudom hogy gondolták), pedig ő is ugyanúgy kell oda. Igazából a számomra legelképzelhetetlenebb egyébként egy Super Mario játék, Super Mario nélkül. Mondjuk azokat is a minőségük miatt játszom, nem a karakter miatt, szóval igazából nehéz megmondani, hogy hol jön be az a pont, ahol nem szabad hozzányúlni a főszereplőhöz.

    Nekem most egyébként a 2013-as devil may cry ugrott be, ahol mindenki rinyált, hogy most "mi ez a karakter", "hogy képzelik", stb., de bárki bármit mond, az a játék rohadtul jól sikerült! Ja, és a 2008-as pop-ban is csak névben volt az emberünk herceg, nem állt rokonságban senkivel. Az is egy jó játék volt!

    [ Szerkesztve ]

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák