Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    válasz FunPro #142253 üzenetére

    Ne már... Te is fiam Brutus?

    A DOOM igenis jó példa, hiszen az első résztől tudjuk, hogy néz ki:

    Szóval: Negro cukorkák kilőve.
    A nemi identitása eddig se volt kérdés (mert - hál' Romero-Carmack isteneknek - semmi jelentősége a játék szempontjából) --- aztán majd jön egy lilahajú kódercsaj és fontos lesz az is... szóval, a jövőben fontos lehet...

    De, továbbra is az volt -- az ezek szerint - meg nem értett költő (me) szándéka, hogy rámutasson: vannak olyan játéksorozatok, melyek IKONIKUS főszereplőnek leváltása, erősen módosítása a róla elnevezett sorozat újabb kiadásaiban minimum szemöldök rángatásra ad okot...
    Ahogy a nevezett PoP (nem) újabb iterációjával kapcsolatban is, melyben az új afrikai kinézetű hős ráadásul isteni jellemzőket kap majd.

    //Jaj, és a film/sorozat világot meg se említem, melyben - manapság - ugye már elvárás a korábban bejáratott (akár címadó) főszereplők minden jellemzőjét és a nemét, származását megváltoztatni. De ez ugye más vizekre hajtana minket.

    [ Szerkesztve ]

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák