Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amantius

    senior tag

    Abban viszont egyetértettek, hogy Bianchin valószínűleg nem segített volna (a bukókeret is leszakadt az autóról). Mint, ahogy sok esetben valószínűleg szintén nem segített volna a halo. Nyilván csak szimulációk, de Senna balesetétől kezdve (ahol szintén nem ért volna semmit) megvizsgáltak 70 balesetet, aminél nyilvánvaló okok miatt (nem halt meg senki) nem volt rá szükség, de volt, ahol jól jött volna, volt, ahol egyáltalán nem. Henry Surtees talán még ma is élne (azt a balesetet mindenképp megússza), de akkor majd mit mondanak, ha tényleg a halo okoz majd bajt, mert ez simán megtörténhet, csak lehet arra is 20 évet kell "várni".
    A halo bevezetésére (a felelősök nyilatkozataiból Én ezt vettem ki), azért volt szükség, mert, kellett valamit dobni a népnek és nem érheti szó a ház elejét, ha ennek ellenére is tragédia történik.
    Lehet ezen moralizálni még oldalakon keresztül, pro és kontra, ez egy soha véget nem érő vita lenne.
    Nekem nem tetszik, sőt... Én is azon vagyok, hogy akkor már inkább dobják a nyitott kasznit, mert ez így borzalom és ettől függetlenül még mindig bármikor, bárki meghalhat és akkor mi lesz? Bezárják a boltot? Akkor inkább csukják be most az ajtót, aztán majd nézünk szimulátor közvetítést, ott csak egy ESC-et kell nyomni.

    Nagy gáz, kis szerencse!

Új hozzászólás Aktív témák