Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz _drk #124183 üzenetére

    "ami tudja stabilan a 4k-t"

    Jó, de milyen játékkal? :) Ha a fejlesztők úgy akarják, holnaptól akár a 2080, akár a Vega röccenésmentes 4K-t fog hozni a ítéletnapig, max a grafika nem javul, nyilván a One X is így csinálja. :))

    Meg pontosan micsodán is fejlesszenek, hogy meglegyen a szükséges négyszeres képkocka? Órajelet nem lehet az égbe emelni hogy minden gyorsabb legyen, compute egységek halmozását AMD többször is megpróbálta, nem jött be nekik sem. De ha meg is dobják a hardveres részt, akkor nem-e csúszik el a driveren, nem-e lesz valahol API limit(pl DX11-nek van elég), és a végén a játék ki fogja-e rendesen használni. Utolsó a legegyszerűbb, nem, nem fogja, PC-n nincs olyan hogy Ryzen 2700 proci alatt dörmögő GCN5, meg Turing exkluzív cím. :B Illetve ez nem teljesen igaz, mert van hogy az ajánlott gépigény nem csak marketing eszköz, hanem tényleg csak azon megy jól, a többi konfigon meg vagy elindul, vagy nem. :DDD

    "Erre itt ez a sugárkövetés amit nem használ semmi, nem is jó még de legalább mocsok nagy felárral is minden második kártya szét megy."

    Pont most lehet meglépni, minden más esetben öngyilkosság lenne. A Turing egy baromi nagy lapka, 1080 314 mm2, 2080 545 mm2, 1080Ti 471 mm2, 2080Ti 754(!) mm2, nagy hőleadással, nagy selejt aránnyal, és ezek miatt jó drága is, egyáltalán nem jó vétel.

    Egy ilyet nem lehetne bekockáztatni, ha a Vega az 1080Ti-t verte volna és jönne idén a folytatás, kész pénzügyi öngyilkosság lenne. :( Viszont valahol el kell kezdeni, olyan nincs hogy majd belerakjuk később. Hogy a valósidejű ray-tracing el is terjedjen, ahhoz masszív támogatás kell, melynek alapja hogy legyen valahol futtatni, és nyilván az sem ártott hogy a MS is felkarolja a dolgot, ha már így nyakukra mászott a Vulkan minden másban. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák