Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Womanoid
újonc
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Igazából több kisebb nagyobb oka is van. Biztosan tudom, hogy backend vagy akár fullstack devként szeretném a jövőmet alakítani, Ezen belül több nyelv és keretrendszer felé is hajlok, de az fix, hogy én programozni szeretnék mert ezt élvezem! Mérnökinfón van ugye fizika is, amit én emelt szinten középiskolában végig szenvedtem... na nem azért mert az olyan nehéz lett volna, hanem mert engem nem mozgat meg, kifejezetten utálom és nem látok olyan területet magam előtt ahol én hasznosíthatnám a fizikát. Egy barátom az Óbudaira jár és mesélt mindig arról is, hogy mondjuk hardwerekkel is kell foglalkozni mélyebben - ami egyébként nem rossz egyáltalán, sőt, viszont ez nem illik hozzám. Az eltében kifejezetten tetszik, hogy sokoldalból közelíti meg a programozást és a matekot és nagyon elméleti is. Végig néztem az összes tantervet, az összes óra leírást és nagyon tetszik! Úgy érzem, hogy ez én vagyok, ez nekem kell. Matekból is van sok olyan rész ami kifejezetten érdekel és nem bánom azt sem ha majd nem tudom meló közben hasznosítani a tudást. De legalább belül nem érzem feleslegesnek vagy annyira leterhelőnek, mint mondjuk a fizikát. És az, hogy mennyi olyan infós tárgy van ami érdekel, az nekem maga a heaven és szívesen tanulnám őket.
(Aztán persze biztos lesz majd olyan tárgy aminél szenvedni fogok, de én nagyon pozitívan állok hozzá az egészhez).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Google Chrome
- Yettel topik
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone-t használók OFF topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest