Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sylc

    senior tag

    válasz betyarr #18717 üzenetére

    Nezd, szerintem a gond a jatektapasztalatoddal van, en fegyver es pajzs nelkul kereskedtem a jatek leglassabb hajojaval (T9), kihegyezve a maximalis ugrotavolsagra, igy sikerult osszekaparnom 750misit.

    Egy player kivetelevel senki sem zavart az utamon, mert ID-bol megszoktem (nem a stop, boost and go -val, hanem siman evade).

    Kereskedelem T6 elott, ertelmetlen, questekkel tobb penzt szerzel / ora.

    Elmondom miert:

    Kereskedelemhez negy dolog kell,
    jo utvonal (ezt talalsz neked megfelelot az eddb.io-n pl). 3000cr/t felett kezdunk kereskedelemrol beszelni, csempeszessel 4-5.000cr/t

    Rakter minnel nagyobb, annal tobb a profit, egy atlag low lvl csempesz kuldetes, 100.000 credit, tehat ez osztva 3.000-el, minimum 33 tonna cargo kell, hogy hozd egy csempesz kuldi profitjat (amit ugye lehet halmozni stb, de ezt en elitelem, masok nem, de a profitert barmit :D) mindezt kb 4-8 tonnanyi cargobol (12.500cr/t profit, ugyanez kereskedelmmel 4x akkora cargoval hozod ki).

    Ido (turelem) A>B>A kereskelem baromi unalmas es monoton, viszont mire eljutsz egy normalis szintre, mar 10.000.000/ora profitot fog hozni, ami jo egy darabig, de pl az elso 500.000.000cr zsebpenz utan (ekkor mar minden hajodra van eleg penzed) nehez motivaciot talalni a trade elitre...

    Forgotoke jo dolog egy 400t rakteru T9-el bohockodni, ellenben ha nincs penzed telivasarolni aruval (amint 3k a profit, atlag 15k/t az ara), a rebuyrol nem is beszelve, nem erdemes belekezdeni.

    Sajat tapasztalat alapjan, akkor kezdj bele a kereskedelembe komolyabban, ha eppen nincs jobb dolgod, nagyon kell a Clipper / Python / Conda stb, es masok sem hivnak CZ-be vagy CQC-ni, mert minden akcio elveszi a motivaciodat.

    Az meg, hogy van egy harci es egy trader hajod, szinten folosleges, egyszer megcsinalod az 1.000.000.000-t es tobbet nem akarsz tradelni :D (Resetet most nem szamoljuk)

    Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

Új hozzászólás Aktív témák