- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hrigh_77
tag
válasz Urby66 #17948 üzenetére
Nem kell a konda. T7 meg pláne nem. Kell egy asp, 80-100 tonna cargoval, jó scoopal, jó jumppal, fegyverekkel. Irány Robigo. Tolod a charity missionokat, amig allied nem leszel mindkét frakcióval. Ezután Open-Solo-Open-Solo váltogatva, mig nem lesz fullos a hajó. Szétszóród, és ennyi.
Többen csináljuk, működik. Ha neked nem...[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Ide lessetek. GIF
-
rtitusz
őstag
-
-
Hrigh_77
tag
-
Tibi81111
csendes tag
Hali!
Az egyik küldetésnél a combat rank feltételnél az volt, hogy founder vagy elite. Mi az a founder? Nem találtam egyik rank táblázatban sem.
-
nubreed
veterán
Gondoltam bedobom hátha mást is érdekel. Találtam egy tökéletes rendszert a harcolni vágyók számára.
Van itt minden: Haz Res, ebből legalább 3 ha jól emlékszem de kettő biztosan, Hi-Int RES, Low Int RES, sima RES, Low Int CZ -ből kettő. Az egyik gyűrűs bolygó a starporttól ~2,5 LS -re van, a másik kicsit vávolabb ~45 -re. A rendszer neve: 18 Ceti. Federal hely.Jó szórakozást!
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
Diopapa
addikt
Akkor elvileg holnap Horizons beta mi? i cant wait..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
rtitusz
őstag
válasz Diopapa #17965 üzenetére
Nincs holnap béta, tegnap írta Braben a fórumra, hogy váratlan problémába futottak és amíg azt nem oldják meg addig nem lesz béta.
"The team are still hard at work on the Horizons beta, including yesterday and today (Sunday). A huge thanks to the team for this, and for those that sent us pizza. Unfortunately the issues last week have compressed the timescales, but the game is looking ever better. This has put the Tuesday beta release at risk, and though Tuesday is still theoretically possible, in all likelihood it will be in the following few days before we can release it.
While playing today I took this video (unedited) – an extra ‘sneak peek’ – landing a Vulture outside Kaleri Oasis in the Teppani system and deploying an SRV– with me messing around in solo. Again some issues, which I won’t list here."
-
Xorith
tag
Üdvözletem!
Valaki kicsit felvilágosítana a Horizons-ról?
Mik várhatók benne a "holdraszállásokon" kívól a későbbiekben és, hogy meddig van "elővétel"?
Meg szeretném venni, de hozzáértőbbeket kérdezem, hogy mit látnak benne! -
Cooper911
senior tag
válasz Xorith #17972 üzenetére
Összefoglalom amit eddig tudok:
Nemsokára jön az 1.5 patch, abban lesznek új hajók, kezelőfelület fejlesztések, stb.
Lesz valami craftolás téma is csak nem tudom hogy 1.5-ben vagy a horizonban.
2016 első negyedévében jön a Horizon, az leginkább a bolygóra leszállásról és a bolygókon való tevékenységkeről fog szólni (telepek ostroma, lezuhant hajók lootolása, stb)
Aki megveszi a Horizont az megkapja a jövő évi összes fejlesztést. (ezekről még nincs konkrét infó)
A horizonhoz 64 bites win kell.
Akinek megvan az alapjáték is az kap 10 font kedvezményt és a Cobra Mk4-et. A 10 font kedvezmény a horizon megjelenése után egy "kicsivel" véget ér. A Cobra Mk4 elvileg jár késöbb is.[ Szerkesztve ]
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
BlackDevil
aktív tag
Elértem az 1 milla kreditet végre
Egy alap hauler-em van.»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
gigafun
senior tag
válasz BlackDevil #17977 üzenetére
Granulálok! Csak így tovább!
-
duvi
nagyúr
válasz Xorith #17981 üzenetére
Szia!
Itt megtalálod összegyűjtve az összes fontosabb részletet a kiegről:
ED Horizons Kérdezz-felelek – David Brabennel[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
Nekimentem egy játékos Python-nak a Vultureval nos nem örült neki Sajnos hősies tettem meneküléssel ért véget, de azért jó buli volt.
Horizons-al kapcsolatban meg nem igazán tudom megéri-e vagy nem. Utálom a zsákbamacskát. A bolygón való leszállás jó lenne, de a "makozás" nem igazán vonz és kicsit sokkalom azt az összeget amit így elkérnek bizonytalanul.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Cooper911
senior tag
válasz undercover #17984 üzenetére
Nemsokára jön a béta, szerintem rengeteg videót nézhetsz majd róla, így el tudod dönteni hogy kell e vagy sem. Valamint azt se feledd, hogy ez a belépő az egész jövő évi fejlesztésekhez amiben biztos hogy sokminden lesz és nem csak a bolygós téma meg a craftolás.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
duvi
nagyúr
válasz Cooper911 #17983 üzenetére
A Horizons első modulja még idén jelenik meg:
"Elite Dangerous: Horizons - A new season of expansions for Elite Dangerous, starting Holiday 2015 on PC"
Amit idéztél, az csak kiragadott szöveg volt. Ez a teljes szöveg, amiből kiderül, hogy a Horizons második nagyobb modulja fog kijönni, 2016 első negyedévben:
"A Season of Content
The second major update for Elite Dangerous: Horizons will release in Q1 2016 with more expansions to follow.This second major update will include additional gameplay-focused content including an all-new game-changing loot and crafting system."
-
duvi
nagyúr
válasz Diopapa #17989 üzenetére
Bolygóra szállás, SRV-k, lezuhant roncsokból rakományszerzés, bolygófelszíni harcok, újfajta küldetések/láncküldetések, kibővített navigációs és modulpanelek, új internal modulok. A karaktergenerálásról még nem tudom, hogy 2.0-val megkapjuk-e? Ha valakinek van még infója, akkor írjon!
-
Diopapa
addikt
válasz Urby66 #17990 üzenetére
Én Frontiereztem sokat, nem erről beszélek, csak azt hittem, hogy a loot és a craft egyből jön. Nem tudom miért.
@duvi:
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
BaLee
addikt
Noob kérdés lesz tudom, de a játékban bárhol nyugodtan ki lehet lépni? Azaz én harcolok egy hazard resben de megunom akkor nyugodtan kiléphetek az űrben és legközelebb onnan folytatom?
Eddig mindig szépen leszálltam valahol de lehet felesleges.
-
duncanx
csendes tag
... no akkor segítsetek egy kicsit, mert ellentmondásosak az infók.
Itt azt írja, hogy a béta letölthető: https://support.frontier.co.uk/kb/
Én ebből azt olvastam ki, hogy ez egy béta ami már játszható.
Tegnap megvettem a HORIZONS - BETA-t.
A Frontier oldalon úgy mutatja, hogy OWNED (azaz a "birtokomban van", vagy tulajdonom)
de neeem, mert letölteni a leírással ellentétben nem tudom és több forrás azt mondja, hogy 24.-e, vagy még az se.
Akkor most mi van? -
Bármikor kiléphetsz, ott fogod folytatni ahol abbahagytad. Az egyetlen megkötés, hogy harc közben várnod kell 15 másodpercet előtte. Ez azért van, hogy ne lehessen könnyen "eltünni" egy rázós helyzetből.
Arra figyelj még, hogy ha kiléptél az idő a játékban telik, ezért a felvett küldetések lejárhatnak amig nem vagy online. -
baphomet
senior tag
válasz duncanx #17995 üzenetére
Ez egy előrendelés a Horizons-ra béta hozzáféréssel, amivel akkor tudsz majd játszani, ha megjelenik a Horizons béta. Ez az eredeti tervek szerint ma történt volna meg, de csúszni fog a megjelenés. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor, de jó eséllyel még ezen a héten kijön.
-
undercover
őstag
Nekem inkább a Mass Effect-es makozás maradt meg
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Az egyik haver pont ezért rátett valamit a gomba és eljött suliba, hogy kiderüljön le lehet-e menni a térképről. Mire hazaért az anyukája kihúzta a gépet a konnektorból mert porszívózott. Nem értette miért borult ki a haver, hisz visszadugta a amikor végzett.
undercover: Az is jó volt, jobban tetszett mint a scannelés a többi részben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest