- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Cutter gyönyörű, és Must Have!
-
rtitusz
őstag
Federal Corvette - https://www.youtube.com/watch?v=choK7Z4FXSQ
Imperial Cutter - https://www.youtube.com/watch?v=INLcyPZgY68
Asp Scout - https://www.youtube.com/watch?v=n9rkd1j1IzI
Keelback - https://www.youtube.com/watch?v=ysYDnyr13sA
Viper MK4- https://www.youtube.com/watch?v=h52lCL9r964
Cobra MK4 - https://www.youtube.com/watch?v=D_hw1RCTOd4Bónusz:
Landed Federal Corvette viewed from an SRV - https://www.youtube.com/watch?v=E8iNq2LI0g0Szerk: Ez nem sokon múlt.
[ Szerkesztve ]
-
anatron
aktív tag
Imperial Cutter = Imperial Vibrator
-
rtitusz
őstag
-
orientcx
őstag
Dögös ez a Corvette, de én azért megvárom, hogy milyen lesz. Mindent el lehet cseszni a HP-kkel, PP-vel, bármivel. Arról nem is beszélve, hogy halványan még emlékszem arra, hogy kezdő kondás koromban hány alsógatyát csíkoztam össze egy-egy kidokknál. Ha bekalkulálom a Corvette méreteit, akkor jobb, ha már most felújítom a bérletemet a mosodában
Az a Cutter meg csak egy mégrusnyább Clipper. Annak a formatervezőnek meglehetősen korlátozott a képzelőerejegyengesége, sztem ha megbízzák, hogy tervezzen egy doboz gyufát, vagy egy konyhaszekrényt, az is pont ilyen locsolókanna formájú lenne. Mindenesetre ha netán Fed területre tévedne, azonnal lőjétek le.[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
undercover
őstag
Az új hajókat csak az veheti meg aki megveszi a Horizons-t vagy patch formában jönnek?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
rtitusz
őstag
válasz undercover #17210 üzenetére
1.5-el jönnek az új hajók, megkapják az alap játékosok is. Egy kivétel van, a Cobra MK4, azt csak azok vehetik, akiknek az alapjáték és a horizons is a tulajdonukban van.
-
Cooper911
senior tag
válasz rtitusz #17211 üzenetére
De ez az ajánlat is csak egy bizonyos ideig él, gondolom ha steamen már olcsóbban adják akkor majd nem jár hozzá az MK4.
Eddig nem gyózött meg nagyon, bár a +1 small hardpoint és az elrendezés jó, de jó lenne tudni a többi adatot is. A régi alsó hardpointok helyén utility hardpoint lesz?[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
rtitusz
őstag
válasz Cooper911 #17212 üzenetére
Mindegy mikor veszed, ha megvan az alapjáték és a Horizons is külön akkor megkapod. Valamelyik streamben mondták, hogy ha valaki most megveszi a Horizonst hogy belekezdjen az Elitebe és mondjuk egy év múlva rájön, hogy kell neki az MK4, megveheti az alapjátékot és megkapja. Nem mintha ennek bármi realitása lenne.
[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
Hm... a Vulture kapcsán kicsit elbizonytalanodtam,hogy tényleg elég az a 2 large hardpoint? Én szeretem, ha a laser mellett multi cannon-al is sebezhettem az ellenfelet
De, ahogy nézegettem, ha PVP vonalon akarok mozogni a nagyfiúk előtt nincs más esélyem,hogy összeszedjek 100 milliókat. Egy közepesen erős Vulture mennyi creditembe fájna? Kb 20 millió?
-
pcnet
addikt
válasz undercover #17214 üzenetére
Fullos Vulture 22-24 milla. 20ból már nagyon jót össze lehet rakni.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
BandiT85
aktív tag
válasz undercover #17214 üzenetére
Elég. Nekem van rajt egy legnagyobb beam, amivel 4 pipával a fegyvereken (szinte) folyamatosan lehet hegeszteni, a másikon meg egy szép nagy fix cannon. 1 v 1-ben bárkinek neki lehet menni, vagy gyengébb wingek ellen is nyugodtan.
-
nubreed
veterán
A Corvette nagyon durva lesz. Instant Get, csak legyen meg hozzá a rangom is de még a nyomorult CPO sem akar összejönni.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Fred23
nagyúr
A Cuttert leszámítva mind gyönyörű lett.
-
undercover
őstag
Azon gondolkodtam,hogy pl. olyan eventeknél mint a Cayutorme ami most megy, hogyan működik ez a Top Commander rendszer? Az alapján kerülsz be egy tartományba, hogy hány hajót lősz le és ezáltal mennyi Combat Bonds szerzel?
Bár ez nem tűnik olyan nagy számnak mármint az event, az előző ahogy láttam teljesítve lesz ez pedig nem úgy nézz ki,hogy be lesz fejezve mire véget ér vagy mégis?
-
Sylc
senior tag
válasz undercover #17226 üzenetére
A gyujtott creditet nezi.
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
orientcx
őstag
"Szerintem a cutter lett a legjobb. Izlesek es FEDesek"
-
Azért az elég mókás, amikor egy császári Clipper huszár beszél a jó ízlésről. Kb mintha rókakoma tartana előadást a vegetáriánus étrendről, miközben minden recept úgy kezdődik nála, hogy végy három tyúkot...
Kénytelen vagyok megismételni: (#17209)"Az a Cutter meg csak egy mégrusnyább Clipper. Annak a formatervezőnek meglehetősen korlátozott a képzelőereje, sztem ha megbízzák, hogy tervezzen egy doboz gyufát, vagy egy konyhaszekrényt, az is pont ilyen locsolókanna formájú lenne. Mindenesetre ha netán Fed területre tévedne, azonnal lőjétek le."
-
baphomet - "A birodalmi dizájnerek kezdik tudomásul venni a tényt, hogy egy császárnő került trónra"
-
Az esztétika védelmében összeült bíróság méltányolja ezt az őszinte beismerő vallomást, és enyhítő körülménynek veszi. Ezért minden Clipper/Cutter tulajdonosnak engedélyezi a cuki kis retikülök viselésétu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz nubreed #17229 üzenetére
Amatőr hozzáállás, ilyet egy profi Fed vitéz soha nem ismer be. A birodalmi flotta küllemének értékelésénél nem játszik szerepet az, hogy szép-e az az adott a hajó, vagy nem. Rusnyák, és kész!(mellesleg tényleg szépek......már amennyire egy bádog felmosóvizes vödör csak szép lehet - egy takarítónőnek biztosan szép)
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
grHawk
aktív tag
Hali!
Nem tudjátok, összeírták már valahol a 10.-i livestream válaszait? Már lassan egy órája keresem telefonról és nem találom.
Köszi előre! -
undercover
őstag
Szerintem szép lenne a cutter és most a hangsúly a lenne, mert hátulról nézve szerintem nagyon brutál, de valahogy az orr rész túl hosszú így nagyon romlik a manőverezhetőség. Ha ezen javítanának egy kisebb orral és egy ugyanilyen hátsó résszel best buy lenne.
-
baphomet
senior tag
-
Sylc
senior tag
Cutter vs Corvette:
Cutter:
8x Utility Mounts
4x Medium Hardpoints
2x Large Hardpoints
1x Huge HardpointCorvette:
8x Utility Mounts
2x Small Hardpoints
2x Medium Hardpoints
1x Large Hardpoint
2x Huge HardpointsMivel a Huge csak fix, oda amugy is Large-ot tennek, 2 mediummal jobb a Cutter, bar a poziciokat meg nem tudom... Ami mellesleg a Cutter mellett szol neke, hogy nincs teniszpalya a szelvedo elott
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
duvi
nagyúr
Ha valakit érint a Nov. 28-i találkozó, akkor ITT olvashat a részletekről.
-
baphomet
senior tag
válasz undercover #17232 üzenetére
A Fed rosszmájúság szerint úgyis csak a Cutter hátsóját látja az ellenség, ezért az orrész kidolgozása egyébként is felesleges.
A manőverezhetőség, meg nem hajó kinézetének, hanem fejlesztők hasraütésének a függvénye.
Best buy-já az teszi, hogy az Anacondányi tűzerő mellé a kategória legnagyobb sebessége és a Corvettétől több belső modul hely jár. (ugye az nyer, aki tovább bírja SCB-vel)És revansul a sok Cutter fikázásra: én már tartom vissza a lélegeztem a Birodalmi Kárörömre (TM), mikor erről az Anaconda és a Farragut osztályú capital ship torz zabigyerekéről kiderül, hogy a régi jó Core Dynamics-os szokás szerint gyenge pajzs (bár erős páncélzat) jellemzi majd.
[ Szerkesztve ]
-
-
nubreed
veterán
válasz Urby66 #17238 üzenetére
Soha ne mond, hogy soha, én a játék elején azt nem tudtam elképzelni, hogy hogy lehet egyáltalán mondjuk csak 10millio creditet összegyűjteni, aztán most van 156 millióm éppen és már vettem volna egy FAS-t ha meglenne már a CPO, de ha még összeszedek pár 10 millát lehet, megveszem inkább a Pythont aztán letojom a FAS-t.
[ Szerkesztve ]
-
baphomet
senior tag
válasz Urby66 #17238 üzenetére
Megy az gyorsan. Még nincs egy hónapja, hogy egy Sidewinderben ültem és volt ezer kreditem, most meg tessék, már megint 300 millió fölött jár az összvagyonom. Ilyenkor szoktam clear save-et nyomni, de most erős leszek.
Megj.: nem vagyok se munkanélküli, se nyugdíjas, se folyton otthonülő típus. Ezt szerintem kb. napi 2-3 órás átlaggal hoztam össze.
-
baphomet
senior tag
-
gk004
tag
-
baphomet
senior tag
válasz undercover #17244 üzenetére
Semmi, amit itt már sokszor le nem írtunk volna. Na jó, az első 120 milliót megszereztem még gyorsan, mielőtt nerfelték volna a távolsági csempészetet. Ha meg már van 100-130 milliója az embernek, onnantól 5-10 milliót óránként összehozni már lehet kereskedéssel, távolsági szállításssal/csempészettel, HazRES vadászattal ízlés szerint.
Akinek meg kevés ideje és pénze van, annak kampányszerűen rá kell ugrania a CG-kre. Pl.: egy conflict zone-os CG-nél egy Vulture-rel 1-2 óra alatt össze lehet lövöldözni annyit, hogy bekerülj a top40%-ba, ami a végén fizet 5-10 millió jutalmat. -
orientcx
őstag
válasz undercover #17232 üzenetére
"Szerintem szép lenne a cutter "
-
Tényleg az lenne....ha nem lenne olyan baromi ronda
-
"Ha ezen javítanának egy kisebb orral és egy ugyanilyen hátsó résszel"
-
Meg ha nem olyan lenne az oldala, és kicsit átfaragnák a tetőt, meg lecserélnék az elejét, meg a közepét, no meg a végét, meg ami még maradt, akkor lehetne talán szép is... (persze akkor sem vallanám be )
-
-
baphomet - "A Fed rosszmájúság szerint úgyis csak a Cutter hátsóját látja az ellenség, ezért az orrész kidolgozása egyébként is felesleges."
-
ez olyan jó meglátás, hogy mától én mondtam
-
"És revansul a sok Cutter fikázásra: bla-bla-bla"
-
Mikor tanuljátok meg már végre ott a birodalomban, hogy nem a valóság, az alkalmasság, vagy az igazság számít, hanem hogy a Fed szájhősök mit terjesztenek el. Ha már éltem volna az 1200-as években(bár egyesek szerint vagyok olyan vén), akkor most úgy tanulnátok az iskolában, hogy Muhinál tönkre vertük a tatár hordákat, és egyel kevesebb tanítási nap lenne az április 12-i ünnepségek miatt.
-
"Minek nyomsz clear save et?"
-
Nem tehetsz róla, ez egy ősi Fed átok. Addig fogsz újra és újra reinkarnálódni, amíg hűséget nem esküszöl azoknak a Fed a tisztségviselőknek, akik korruptak(mind az, úgyhogy el fog tartani egy ideig)
-
-
Amúgy várjuk ki a végét, egyenlőre nem lehet tudni, melyik cucc milyen lesz, én bizony nem vagyok túl optimistau.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
nubreed
veterán
válasz orientcx #17247 üzenetére
Amúgy várjuk ki a végét, egyenlőre nem lehet tudni, melyik cucc milyen lesz, én bizony nem vagyok túl optimista
A srác is elmondta a tegnapi live streamben, hogy a balanszra ode kell figyelniük, nem lesz sem a Corvette sem a Cutter sokkal de sokkal erősebb mint mondjuk most egy conda, python, stb.
A Cobra MK4 aranyos meg minden de én nem jöttem tőle lázba, csak amiatt mert eggyel több HP van rajta mint a MKIII -on és más az elhelyezésük. A Viper MK4 sem hozott lázba, biztos nem fogok ilyenre költeni, a Keelback viszont kifejezetten tetszik, mármint külsőre. Venni azt sem fogok, de van valami megkapó a formájában.[ Szerkesztve ]
-
-
undercover
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest