- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Az a baj hogy erre nem lehet apellálni hogy most mennyi van ráírva. Ugyanúgy bekérhetik egy 10$-os csomag adatait is. Én mikor a Fenix TK75 lámpát rendeltem BG-ról, akkor azt is DHL-el rendeltem, és simán átment a vámon pedig nem egy könnyű darab az sem, illetve drágább is volt mint a GT. Szóval ez szerencse kérdése csak.
GT-nél meg az van hogy nem mertem kockáztatni. Igaz hogy nem szokott semmi gond lenni a sima regisztrált csomagokkal sem, de úgy voltam vele hogy egy 2kg-os regisztrált csomagot ugyanúgy megfoghat a Posta. Aztán ha vámot kell mindenképp fizetni, akkor legalább érjen ide gyorsan. Meg azért csak biztonságosabb volt ez a szállítási mód mintha sima postai szállítás lett volna.
De BLF fórumon is írták hogy volt akinek kellett fizetni adót, volt akinek meg nem. Ezek után csak arra tudok gondolni hogy találomra kiválasztanak 1-1 csomagot amin 22EUR vagy 25USD alatti ár van, aztán bekérik az adatokat. Az e fölöttieknél meg szerintem alapból bekérik az adatokat.iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest