- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacerta
aktív tag
válasz MC Pite #73991 üzenetére
Ezer köszönet!
Barlangban többnyire szórtat használ az ember, én egy 7W-os reflektorbúrás csövet építettem be, olyan 130-140 fokban szór, és kb. 350-400lm lehet.
Most azon agyalok, hogy kellene egy jó szórt pipalámpa, meg egy másik ami szúrófény.
A szórtnál szempont lenne, hogy számottevő árammal lehessen tölteni, mert az menne sokat. Itt jött be a képbe a HS40. Szórtnak gondoltam korábban a Skilhunt H04RC-t, de nehézkes a töltőkábelt rögzíteni rajta. Habár terveim vannak rá. Jó lenne még az Imalnt HR20-as is TIR optikával, mert rolleres a fényerőszabályozója, de az csak 1A-el tud tölteni, és az enyémen be is sz*rt a töltés, szét kéne bombázni, csak nincs hozzá lelkierőm.
Viszont a gyári optikájával isteni szúrólángot tud, és akkor még a töltés sem annyira fontos, mert nem megy olyan sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest