- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen notebookot vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen joysticket vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz ZozzV6 #40857 üzenetére
TLF-en olvastam valahol hogy kapott ott is valaki. Ja tudom most házasodott meg, jött vissza aztán intézte a rendeléseket meg mindent. De igazából ezt úgy kellett volna hogy az első 555db-ot útjára indítják aztán jöhet a többi. Termeltek sok hsz-t az éjszaka folyamán a GT topicba, de úgy vettem észre hogy nagy része USA-ba lakik akik megkapták, vagy kapják folyamatosan.
Szerintem Lumintop úgy spórol hogy először a nagy részét adott földrészre küldik, aztán rádobják 1 raklapra és mivel úgymond 1 helyre megy, spórolnak a szállítással így, minthogy egyesével küldenék DHL-el.
Azért vártam valahol 2 ünnep közé mert szabin vagyok keddig, aztán át tudtam volna venni, de túl egyszerű lett volna. Láttam bakker volt aki 4db-ot is kapott.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest