- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Üdv
Du 5-kor felraktam 2 kék trustfire akksit tölteni, OEM töltővel. Na most ugye még max 1-1.5 órát leszek fent. Ha addig sem végezne akkor éjszakára merjem otthagyni? Mindig nappal szoktam tölteni, reménykedtem benne hogy most végezni fog, de nem úgy néz ki hogy végezne. 3.7V volt az akksikban.
Van esetleg grafikon erről az "OEM" töltőről hogy mégis hogy tölti az akksikat fel? Értem ezalatt hogy pl 4.1V fölött már csak 200mA-el tölt?
iPhone 13 Pro Max
-
jada00
tag
Nagyon jól néz ki!!! Ez jobban világít 3 led-el ,mint a BLACKSHADOW TERMINATOR 4-el?
Mert mint ha múltkor azt mondtad volna, hogy a BT 2.8A-ral van hajtva külön-külön , mind a négy!
Egyébként jobb már a drivere, vagy esetleg javítottak már rajta valamit?[ Szerkesztve ]
-
d4d
tag
válasz jada00 #12305 üzenetére
Még mielőtt megjelent volna az U3as rákérdeztem, hogy a T6NW/U2-höz képest lesz e valami változást, de akkor azt mondták nem frissítik a drivert. Nem hiszem hogy azóta történt változás.
A T6NW-t odatettem már a TK75 mellé, eléggé eltérő a két lámpa fénycsóvája, a Fenix 90ezer lux körül van a BS meg valahol 50nél. A Fenix nagyobb területet világít meg a szórt fényével. Majd ha jobb idő lesz csinálok még képeket.
-
senior tag
válasz Zsolt74 #12310 üzenetére
Pl. az, hogy látványra, így néz ki mint ez a hsz.
Ki van szürkítve, hogy kicsit elvesszen az ON topik hsz-ek között.
A topikhoz nem szorosan kapcsolódó hsz.eket szokták OFF topikba rakni.
Lehet szabályzat is kitér erre, de már olyan rég olvastam.. anno amikor regisztráltamAmúgy anno mintha én is írtam volna.. de lehet csak akartam.
Én is meglepetésként tapasztaltam. (igaz, első külföldi rendelésem volt..)Nagyon pozitív kis figyelmesség!
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
Az infó az tuti hasznos sokaknak, csak OFF -ban is elmenne. Mindegy, hagyjuk...
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
arnyekxxx
veterán
erre tud valaki tippet adni?
-
Oracle
senior tag
Hali
Ajánlanátok jóféle 18650-es akksit ami nem túl drága, meg melyik oldalról érdemes rendelni eddig általában dx-ről rendeltem. és töltő is kéne hozzá
Ez megbízható? [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
Magnat
veterán
válasz Oracle #12317 üzenetére
Szia,
én a lángnyelves Trustfire alá nem mennék:
Van a DE-nél olcsóbb hely is, de sajna most nincs időm utánanézni, a kollégák biztos segítenek
Szerk: a kolléga által is linkelt Pana (illetve a Sanyo is) még jobbak persze.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
veterán
Sziasztok
Van egy Ultrafire C8-as lámpám. És az lenne a kérdésem hogy a menetet - O gyűrűt mivel kenjem be? Mert ugye nem szoktam szétszedni, mert teljesen jó a hőelvezetése, egyedül csak az elemszorítót tekerem le, amikor ugye töltenem kell az akksit benne.
És ugye amikor tekerem rá, most már nyikorgó hangot ad ki. Topicba kerestem de igazából jópár hsz-t láttam amibe az volt hogy "bezsíroztam" a meneteket. Ez pontosan mit takar? Milyen zsírt használtok a menetre illetve a gyűrűre?
Arra gondoltam még hogy van itthon WD-40, fújok rá 1 rongyra és a menetet úgy áttörlöm. Esetleg más ajánlott megoldás?
Köszönöm
(#12302) PHM
Köszi
Közbe este negyed 12-kor az egyiket feltöltötte, a másik még piros volt, így kivettem a francba. De az egyik 4.18V-on állt, a másik akksi meg ami végzett 4.19V-on. Szóval már nem töltött volna sokat a másikon sem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
d4d
tag
válasz jozsi252 #12322 üzenetére
ha még jobbat akarsz,
Nyogel 760G (5g,10g,25g)vagy itt is van belőle, 28g-os, ekkora mennyiség rengeteg lámpához elegendő
-
Zsolt74
senior tag
Tegnap kaptam a paypal-tól egy 15$-os Ebay kupont.
Rendeltem is egy Ultrafire C8 as lámpát.
Ingyen tökéletes.Zsolt
-
ronati
tag
A FastTech-en van most kedvezményre kód? Ha valaki tudja, megköszönöm,ha jelzi.
-
M_o_g_y_i
őstag
U.az, mint eddig.
BLF
Lámpás ill. sport cuccokra 5% a kedvezmény.
Az L2-nél 2$ jött le, abból kértem az extrábbik csomagolást.
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #12320 üzenetére
Köszi a "reklámot"!
Volt-e már teszt az L2-vel?
Az enyém (az L2 test) még nem jött meg, pedig tolnám bele az XM-L2 LED-et...4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #12335 üzenetére
Távolság-tesztet nyomhatsz majd!
Most jut eszembe én rendeltem 1C-s XM-L2-t is, inkább majd azt fogom beleépíteni.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
PartyShan
aktív tag
válasz Dongatto01 #12335 üzenetére
Ezt jó olvasni, az enyém is úton van már, ha minden jól megy jövő héten hozza a postás
-
Gibbs
csendes tag
Jó estét az Uraknak!
Elnézését kérem mindazoknak, akikkel a márc. 20-i esti beszélgetésem, megszakadt, illetve akiknek azóta sem válaszoltam, de gyenge számítógépes ismereteim mellett a gépem hardwere is megadta magát. Ez a gép egy Isten csapása.
(Nemrég múlt 3 éves, eddig kétszer cseréltek benne LCD kijelzőt és háromszor LCD kábelt, az akkuja egy évet sem bírt ki, tavaly a hálózati tápegysége is tönkre ment. Most megint a kábel ment tönkre, de a szakik azt javasolták, hogy ne vegyek bele 12eFt-ért, hanem dobjam ki az egész gépet és megforrasztották a régi kábelt. Ma kaptam vissza, de már tapasztalom, hogy megint elkezdett villogni a kijelző). Kell vennem egy másik gépet. -
peter889
őstag
válasz M_o_g_y_i #12076 üzenetére
Köszönöm a tippeket. Már kezdenek elmélyülni az ismereteim a lámpák világában.
A belinkelt fasttech-es lámpának a formája nem tetszik, a lightmalls-os jónak tűnik, viszont csak 4.2 voltos. Jó az, ha csak 4.2 voltos és nem 8.4?Ezt is nézegettem, erről mi a véleményed?
Ennek van 3 erősségi fokozata is a villogáson kívül. Ráadásul aranysárga a pereme->jobban lát6ó napközben. -
M_o_g_y_i
őstag
válasz peter889 #12339 üzenetére
Nekem mindegy lenne, hogy 4,2 v. 8,4V-os, az utóbbi fénye tovább egyenletes, a 4,2V-os hamarabb "letérdel", csökken a fénye az akksi merülésével (gondolom, mert kézi lámpáknál is így van ).
Ez az "árány" perem/karima ha tetszik Neked, akkor jó, hidd el SENKI nem fogja jobban látni emiatt a bicajt.
Tekerd körbe reflektív szalaggal (narancs v. neonsárga színűvel) azt tényleg észrevenni kicsit jobban.
A 3 fokozat viszont jó dolog. Bár nekem mindegy lenne, tuti másik driver kerülne bele!4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
korn
aktív tag
a gyöngy árus újra akcióban:
http://www.ebay.co.uk/sch/nano.s666/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
-
-
PHM
addikt
válasz pigsty #12342 üzenetére
Normális 18650-es akkut vegyél inkább. A lámpához kapott nem az.
Olyat, amire az van írva, amit valóban tud. (2500-3400 mAh)
Lángnyelves Trustfire például, de van több használható akku.
Magában az akkuban akkor van védelem, ha "protected".
Ez elvileg mind a túltöltést, mind a mélykisütést meggátolja.
Személy szerint megbízható külső töltőt is vennék.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
M_o_g_y_i
őstag
Jött egy ilyen driver, "élőben" egyáltalán nem ilyen gáz a kidolgozása, mint a képen.
Sajnos most nem tudom kipróbálni, még nincs olyan lámpatest kéznél, ami ennyi áramtól keletkező hőt el tudna vezetni. Esetleg egy bordán ki tudom tesztelni, hogy bírja-e az XM-L az 5A-es áramot.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
pigsty
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, a LGDAS31865 milyen karakterisztikájú szerintetek? Ezek az ajánlott akkuk sok (zseb, kézi)lámpához kompatibilisek? Lehet, veszek komolyabb zsebilámpát... valamikor.
NiMH-val volt régebben több "besülésem" hogy bedőltem a marketinges számoknak - ceruza, AA akkuk végül már 2700 mAhal is kijöttek, de hamarabb lemerültek a vékonyabb belső rétegek miatt, mint egy jól összerakott 1800-2000maH-s normál, a recyckloról nem beszélve - mikor régi zsebilámpám+fényképezőm volt, a Li technológiát nem ismerem, milyen (címkére ráírt) kapacitások a reálisak...
így még nem puhatoltam ki, mennyi C-vel ajánlatos tölteni, a hosszú életért, azt érzem, NiMHnál az ilyen 1 órás gyors löketek nem jók, nem lesz 100%ig szerintem tele. Így nem tudom, a túl hosszú, mostani akku 5-8 órás töltése mennyire jó másik végletként (a gyors töltőkhöz képest.) Ja igen, a akkut most a lámpán keresztül is lehet tölteni. Szóval milyen töltő ajánlott hozzá?
a lámpához adott akku sem rossz, teljes fényerőn kb 3-4 óráig megy, én inkább félerővel viszem, az talán 6-8 órát kibír, de sosem "egyben" merítem le, hanem este pár percig, fél órát világítok max. Naponta, de hetente biztosan használom a lámpát, szóval a pihenés téma kevésbé érdekes.
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
A külföldi netes áruházakból rendelt 10 ezer forint érték alatti lámpák után gyakorlatilag nem kell fizetni vámot és Áfá-t?
Az áruházak automatikusan ajándék-ot írnak a csomagra, hogy ne adózzon és áfázzon? A tényleges áruértéket írják rá, vagy attól kevesebbet?
Nemrég az ebay-ről rendeltem egy 6 ezer forint értékű cuccot és az eladó kisebb értéket írt rá, mint amennyiért vettem.Köszönöm, előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest