- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ixtom
tag
válasz BigBlackDog #11078 üzenetére
Dettó akkor rendeltem és igen, nekem is nehéz volt szétszedni a bubis zacsit.
#10469 macikos
Nagyon jó ez az Ultrafire U-80, köszönöm a tippet!Azt hiszem indulok a lejtőn, majd jelentkezem tanácsért.
-
Zsolt74
senior tag
Szerintem úgy lenne a legjobb ha Ezek az új 7-9-12 ledes lámpák 4db 18650-es akkuval lennének szerelve, mint a Skyray King, mert egy kicsit kompaktabb lenne a mérete, 3 akku hosszában nekem már egy kicsit sok, a normál méret nekem ,max a 2 akku.
Ez a saját véleményem, persze biztos sokan vannak akiknek a nagyobb lámpák jönnek be jobban.
Az elektronikáknak is biztosan jobb lenne ,könnyebb lenne feltornászni a feszültséget.Zsolt
-
addikt
Sziasztok!
Mivel elköltöztem és otthon hagytam direkt az egyik lámpámat muszáj vennem egy új töltőt.Trustfire 18650 akksikhoz vagy talán két elemet is.
Viszont ha már rendelek gondolkozok új lámpán is,mert csak a C8 maradt meg nekem(501 maradt otthon,amit szerettem mert kicsi létére,elég erős volt a C8 hoz képest).Kérdésem van most valami újabb vagy best buy lámpa?
Manafontról rendeltem egyszer,mert olcsó,de ha lehet nem akarok megint 1,5 hónapot várni.Honnan érdemes rendelni még? -
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #11096 üzenetére
ez sem tűnik rossznak offroad gépre, itt végre képek is vannak
-
BigBlackDog
veterán
válasz grabber #11116 üzenetére
Nekem három hét volt legutóbb Manafontról. Itthon senki nem foglalkozik boltként ilyenekkel. Ami kapható üzletben az Fenix, JETBeam, egyéb márkás lámpák. Készleten vannak és minőségiek, de ugye árban eléggé húzósak. Vaterán meg ilyen helyeken lehet találni, de általában vagy drágán adják, vagy ezer éves leddel, vagy mindkettő. Ritka a jó vétel.
-
Zsolt74
senior tag
Most érkezett megy a led központosítóm hong kong-ból.
Zsolt
-
addikt
válasz BigBlackDog #11120 üzenetére
Hagyjál a vaterával/meg a kis boltokkal.Nem Mo-ra kell szállítaniuk hanem angliába
-
addikt
válasz BigBlackDog #11123 üzenetére
Majd akkor nézelődök egy kicsit ott is.C8 felett mit érdemes nézni?Inkább olyan érdekelne.Erősebb de nem kőkemény Throwert keresek.Vagy veszek még egy 502-öt és kész,túl jó lámpa
-
BigBlackDog
veterán
válasz grabber #11124 üzenetére
Thrower: UF980 (szvsz ez már magasabb árú, bár élőben még nem próbáltam), SkyRay STL-V2 (ez már kőkemény)
Amit még érdemes megnézni: TR-J12, TR-J18 (ezek nem throwerek, de jelenleg eléggé csúcsragadozók)
502b-vel személy szerint annyi volt a bajom, hogy kicsit nagy volt, és ahogy merült az akksi, csökkent a fényerő. Most egy ilyenre váltottam, kisebb is és végig konstans a fényereje. Viszont nem egy kategória, ez már egy zoomos lámpa.[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz BigBlackDog #11125 üzenetére
STL-V2 helyett inkább Small Sun T13 vagy T08. Egy ellenállás beforrasztásával lesz egy olyan lámpád, mint az STL-V2, csak feleannyiba került. A T13 szerintem amúgy is jobb, mint az STL-V2.
-
PartyShan
aktív tag
Üdv!
Olyan drivert keresek, ami nem csökkenti a fényerőt az aksi merülésével. A 8*AMC7135-ös driver az ilyen?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
tbesze
tag
TR-J18.
Feltöltött 26650 TF 5000-es. 4,19 v.
HI-mód.
2db aksival kezdés: 5,20 A. kb 20 másodperc után stabil 3,75 A.
3db aksival kezdés: 3,10 A ----------- II -------------- 2,20 A.Kíváncsi leszek ezzel mit tud majd.
-
ngabor2
nagyúr
van egy trustfire 26650 Li-ion akksi, amit nem tölt a töltő. van valami lehetőség, hogy életet leheljek bele? vagy valaki meg tudná nézni? kicsit sokba fájna visszaküldeni.
-
Zsolt74
senior tag
válasz ngabor2 #11137 üzenetére
Védett akku vagy védetlen?
Multiméterrel hány V-ot mérsz.
Ha védett akkor a védelem tönkremehet benne, nekem volt ilyen akkum, nem lehetett tölteni,kiszedtem belőle a védelmet és máris jó lett.A töltő azóta rendesen feltölti.
Olyan is volt hogy túlmerült az akku és a töltő csak egy jó óra múlva kezdte el rendesen tölteni, addig meg hibát jelzett.Zsolt
-
kinaicuccok
csendes tag
Ha egy XM-L T6-os elé egy IR filtert teszek (pl. egy fotósat) akkor mekkora IR fényerőt tud produkálni?
Van ennek a lednek IR fénye? Sokkal gyengébb mintha gyenge infra ledekből van a lámpa?
Éjjellátó kamerához gondoltam egy kis erősítő segédfénynek.
Esetleg ötlet hogy IR filtert miből lehetne csinálni mert akkor ki tudnám próbálni.http://kinaicuccok.blog.hu - Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)
-
BigBlackDog
veterán
válasz kinaicuccok #11139 üzenetére
Infraszűrőnek nevezett szűrő van fotózásban is. Bár némi szabad szemmel látható fényt is átenged. Most ki is próbáltam gyorsan (~700 lm-es lámpával). Szabad szemmel láthatóan pirosan világít a szűrő mögött a lámpa, de semmit nem világít meg a szűrő előtt. Viszont telefon kamerájával is ugyanezt látni, szóval infra tartományban nem tűnik aktívnak. Ebben a PDF-ben van grafikon, hogy milyen hullámhosszúságú fényből mennyit bocsájt ki egy XML led.
Így hirtelen ennyi. -
PHM
addikt
válasz kinaicuccok #11139 üzenetére
Vannak infra power ledek is, szerintem azzal jobb eredményt lehet elérni.
Régen az előhívott, de nem exponált negatív filmet ajánlották infraszűrőnek.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
A fórum és a ti segítségetekkel vettem már egy párdarab lámpát most szeretnék venni egy fejlámpát általános használatra amit 1-2 db 18650-s akku hajtana milyet érdemes venni ? a keret max:10eft lenne akku nélkül ! ezt találtam [eddig][ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
zoli03
őstag
válasz Brekecs #11144 üzenetére
Ha maximum 10e Ft a keret, akkor inkább UltraFire UF-H6-ot vennék a helyedben.
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
A Streamlight Sidewinder lámpákkal van valakinek tapasztalata, véleménye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest