- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Jíííhháá!!
Megjött a Powerex töltő is.
[ Szerkesztve ]
-
zimy
csendes tag
December 26-án rendeltem tbesze által is írt aliexpress-es eladótól egy Trustfire TR-J18-as pilácsot. Neki nem kellet áfát fizetnie. Tracking number alapján a magyar királyi postán rákerestem, és szomorúan konstatáltam a státuszát 4-én, hogy vámkezelés elé állítva Erre ma megjött, csomagoláson érték 20 USD, így nem kellet vámot sem fizetnem Baró. Már csak az akksikat és a töltőt várom.
-
zoli03
őstag
Minden csomagot vám elé állítanak. Ha Bejövő küldemény vámkezelve, akkor nem kell semmit fizetned. Ha más van kiírva, akkor fizethetsz, van többféle kiírás is.
Amúgy az nem számít, hány dollárt írnak rá. Nem azért ment át, mert 20 USD van a csomagon, hanem mert kicsi volt a mérete, vagy éppen olyan vámost fogtál ki, akinek nem volt kedve foglalkozni vele, stb.[ Szerkesztve ]
-
Zsolt74
senior tag
Szerintetek milyen ez a driver.
Nagyon jó áron van, ezért gondoltam hogy rendelek belőle.
Igaz hogy csak 2800mA-t tud de a lámpában amibe kéne ,abban most csak 2000mA-es driver van.
Ráadásul ennél 4 program közül lehet választani.Zsolt
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Zsolt74 #11205 üzenetére
A kaidomain 8x7135 driverrel mi bajod?
Vagy nem ismered? Az még picit több is, mint 3A leadására képes, mert az erősebb 7135-öt használja, ami nem 350mA hanem 380mA-es.
Ja, és szinte teljesen szabadon konfigurálható.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz thamasz #11210 üzenetére
Eddig én is kettővel szereztem tapasztalatot, egyet én építettem be, egyet pedig átadtam besz. áron.
Aki megvette ódákat zengett róla, hogy mennyivel erősebb lett a C8-as lámpája vele.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Magnat
veterán
válasz Magnat #11200 üzenetére
Tegnap este megjött az u3-as 501b meg a C8... Tökig feltöltött védett lángnyelves Trustfire akksival előbbi 2.8A-t vesz fel, a C8 pedig 3.7A-t. Az 501b-t az U2-es 501b-vel hasonlitva (az is 2.8A-t tud) kicsit melegebb és vmivel erősebb az U3 fénye. Ami viszont érdekes, h feltöltöltés előtt az 501b-k 2.2, a C8 meg 2.8A körül voltak, pedig biztosan volt még bőven szufla az akksiban, szóval nem hülyeség izmosabb (ipari) cellákra költeni, ha vki mindig a maximumot akarja - bár ezt eddig is tudni lehetett
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Zsolt74
senior tag
Lesz egy eladó Trustfire X8-as lámpám, ha esetleg valakit érdekel,írjon.
Zsolt
-
zoli03
őstag
FastTech-en van egy csomó Convoy S2 és S3 lámpa. Minőségre egész jónak néznek ki, AMC7135*3/4/6/8 driverrel, T4/T5/U2 leddel. Igen jó EDC lámpa, nem is drága és van mindenféle verzióban.
-
korn
aktív tag
ma jött meg az október 27-én rendelt ebay-es lámpám
-
[CS]Blade2
addikt
November 28-án rendeltem egy 501B-t a ledsupermall-tól, hozzá sanyo akku-t és oem töltőt a manafont-ról, mindkettőt 29.-én fel is adták (elvileg), a lámpa meg is jött múlt héten. (+1 a ledsupermall-nak, ki is próbáltam kolléga 18650-es akkujával, frankón működik), a manafontos rendelés viszont még nem. Ha jól számolok, akkor 43 napja rendeltem.
Ilyenkor érdemes visszakérni a pénzt paypal-on keresztül? Illetve, ha igen, akkor egy rövid leírás nem jönne rosszul, hogy mi a menete. -
Cyborg
őstag
Mindig is furdalt a kíváncsiság, hogy van-e valami, és, ha van, mi a TR-J12 és TR-J18 között.
Erre találtam ezt:[TR-J16], ugyanúgy 5ledes, mégis arányosabb, valahogy jobban tetszik, mint a TR-J12. -
Magnat
veterán
Urak,
501b-hez való O ringje nincs véletlen vkinek elfekvőben? Az a fajta kellene, ami elöl van a dropin-nél, vmi ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Fauno
tag
Sziasztok!
Létezik Pesten olyan üzlet, ahol lehet kapni Fenix LD22 lámpát, ki lehet próbálni?
Esetleg hasonló tudású lámpa, mint ez : [link] ? -
Zsolt74
senior tag
Megérkezett a 4A-es driverem.
A led még úton van.Zsolt
-
Fauno
tag
válasz AndrewTdi #11230 üzenetére
egyrészt a mobilitás, pl utazáshoz könnyen magammal tudjam vinni, strapabíró legyen, valamint másrészt például áramszünet esetén betudja világítani a szobát. Nem gond ha vastag, de jobb a vékony, jó ha ceruza elemmel is tud működni, de az első 2 szempont, ami számomra fontosabb.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Én nemrégiben vettem egy Nitecore EA4-et. Vízálló, ütésálló, 860 lumen (280 métert világít), 4db AA elem, (5féle világítási mód), stb. Övre rakható, van kis tartója és árban kevesebb volt mint amennyit te néztél ki.
vannak olcsóbbak amik akkusak (nem ceruzaelem), de oda töltős és akkukat is kell venni.
Ha érdekes lehet, szívesen megmutatom az EA4-et.Bár figyelembe véve az általad kinézett lámpa teljesítményét, biztos vannak olcsóbban is. (fórumtársak segítenek)
[ Szerkesztve ]
-
Fauno
tag
Esetleg erről vélemény?
-
M_o_g_y_i
őstag
Jó a szó, az XP-G (főleg kisebb foncsornál/áramerősségnél) még versenyképes az XM-L típusaival, de ha kell az is megy 1,5A-ig is akár. Szóval Magnat kolléga, semmi gond a "régi" XP-G leddel.
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Fauno
tag
Egyre bonyolultabb a dolog, én csak egy olyan elemlápát szeretnék, amit idehaza is megtudok venni, esetleg előtte kitudom próbálni az üzletben, strapabíró, amit lehet használni jól a lakásban áramszünet esetén egy szoba megvilágítására, utazás során könnyen magammal vihetem, max 12-15e Ft.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz AndrewTdi #11241 üzenetére
Csak az árra reagáltam, ami irreálisan magas.
Zsolt74: általában gyorsak, bár most karácsony idején ők is belassultak, most szerintem gyorsan itt lesz.
Tegnap rámértem a 3400-as Panasonic akksikra, mindegyik csont egyformán 3,62V feszültséget mutatott. Az Xtar WP-2 II kb. 6-8 órát töltötte őket 500 mA-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest