- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz ---Lasali--- #11850 üzenetére
Megvolt, kész vagyok.
F@sza kellemes, inkább meleg-fehérbe hajló árnyalata van mint semleges fehér.
szerk.: igen, ugyanolyan a pad-kiosztása, mérete.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
FerNandor
őstag
innen ajánljatok légyszi egy fasza, de olcsó akksit (mondjuk legyen a képzelt határ 10 dollár, ehhez képest a legjobbat, olcsóbb lehet - convoy c8-hoz)
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz FerNandor #11853 üzenetére
Sanyo UR18650FM - bár 10.58$, de ez a legjobb, ami kapható ilyen árban
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
FerNandor
őstag
válasz DolbySys #11856 üzenetére
te is ugyanazt linkelted, ez már jelent valamit
ezt ajánlották itt a fórumon: [link] a kérdésedre a választ nem tudom nem tudtam, hogy ebböl is van többféle... ??
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
melyiket válasszam? u2 - t6? miben különbözik?
-
ronati
tag
A T6 ,U2 ,U3 led között külsőre van különbség? Méret, forma, led szine, a kis nyák színe amin van.Vagy csak fényerő, --amit méréssel lehet megállapítani--, vagy szinárnyalat? Az UF C8 u3-as led-je ránézésre ugyan olyan,mint a TrF X8-é. A kettő sötétben való összevetésekor én úgy vélem, hogy a C8 nagyobb kört világít be,de a távolabbi pontot is erősebben világítja meg.Persze ez nem lehet hiteles megállapítás.
-
d4d
tag
válasz Magnat #11866 üzenetére
Nem olyan fontos, csak azért jó ellenőrizni, hogy annyi van e bennük, amennyi gyárilag elő van írva és nincs e valami gond. Egyébként érdeklődtem a 4000mAh-s Panasonic után is az EU képviseletnél, illetve átirányítottak egy lengyel céghez ahol többek közt ilyen 18650-es Panasonic akkumulátorokkal is foglalkoznak, de csak annyit mondtak hogy dolgoznak rajta, megjelenési időt nem tudnak ők se.
[ Szerkesztve ]
-
ronati
tag
Valaki tud segíteni abban,hogy led szalagot konyha pult megvilágításra milyet érdemes venni,és honnan?
-
M_o_g_y_i
őstag
-
Zsolt74
senior tag
Nem tudja valaki hogy honnan lehetne rendelni olyan 3A-es drivert ami 2-3 akkuval működik? Ja és ne 15 $ legyen az ára.
Zsolt
-
smpeti2
csendes tag
szólhatott volna valaki, hogy ne töröljem meg az újonnan érkezett foncsort
megint későn olvastam vissza a fórumban
Mennyit számít fényerőben, hogy mattabb kicsit a felület? -
M_o_g_y_i
őstag
válasz smpeti2 #11889 üzenetére
Látod, követni kell az eseményeket!
Ha nem dörzsölted nagyon meg, akkor csak viszonylag keveset.
Én "nullára" takarítottam a fényes részt, x@r is lett...
Fel kellett políroznom újra.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
ólomlábú
csendes tag
Fasttech-ről kb mennyi idő alatt jön meg a cucc?Elvileg 27.-én lett megrendelve,de még semmi .
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz ólomlábú #11894 üzenetére
Ez nem így megy, ha kint nincs tele a konténer, akár 1-2 plusz hét is lehet. Olyan 3-4 hét még teljesen normálisnak számít.
(#11891) smpeti2: csak az, aki foglalkozik vele egyáltalán, nem csak "akku bele oszt' jóvana világíccson" módra használja
Majd legközelebb óvatosabb leszel.[ Szerkesztve ]
-
ronati
tag
A Fasttech-nél, ha megérkezett a csomag, kell visszajelzést adni?Az Aliexpress-nél van,és ők is adnak,ebay-en is.Valaki tud segíteni abban,hogy a T6 és U3 led között külsőre van látható különbség?
-
ronati
tag
Én is várok egy csomagot az FT-től. 02.18-án rendeltem,és 02. 25-én indult a szállítás,még nem érkezett meg.Az előző csomag viszont,02.13-án lett rendelve,02.16-án indult a szállítás, és 10 nap alatt a kezemben volt az áru.
-
veterán
3-5 ledes lámpába vannak jók 30 dollár környékén? Vagy inkább 40-50 dollárnál érdemes nézelődni ilyen téren?
iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest