Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ph_5.5

    aktív tag

    válasz zoli03 #9657 üzenetére

    Én 10 perce csalódtam a Yato egyik termékében. 6X150-es betonfúrószár- hengeres befogással. Tegnap vettem, kicsomagoltam, hibátlanul futott. 1 az az 1 db lukat fúrtam vele 100mm mélységig kb egy vegyes falazatba. Nem fogott kőzetet, sem betont... a szár végének máris van 3mm-es kilengése. Ami kb 8-as furatot eredményez. Megy a kukába. (400Ft volt, ha meglenne a blokk akkor sem mennék vissza reklamálni, de azért ennél többet vártam)
    Tegnapi beszerző körúton sikerült vennem Milwaukee fafúrószárakat. Kis készlet, nem is volt drága. Meglepő- Made In Germany felirat a dobozon. És a fúrószárakon is...
    Illetve Bohrcraft HSS-Co szett lett még újítva. Szintén német... elvben profi kategória, remélem engem kiszolgálnak pár évig.
    Én biztosan nem vennék gyárilag összerakott készletet. Inkább felnéznék egy webáruházba, és megnézném a termékkategóriákat... írnék egy listát és bevásárolnám akár több helyről is azt ami tényleg kellhet. És ha tudom mire kell (pl fémkerítés építéshez minőségi HSS fúrószárat vennék, míg pl fürdőszoba felújításhoz sds szárakat... csak hogy fúrószárnár maradjak.)

Új hozzászólás Aktív témák