Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz joghurt #3590 üzenetére

    A hp szoftver meg e között hatalmas különbség az, hogy ott a user feleslegesen volt szivatva, mert nem tudott kárt okozni úgy sem, itt meg de, tud. A mai, social media korszakban kerülni kell az ilyet bármi áron. Mert szerinted a kedvesvevő be fogja vallani, hogy azért van rottyon a fél éves, 20 milla feletti kocsija, mert 100%-ra erőltette folyamatosan és úgyhagyta? Fogja a francokat. Feltölt egy ragevideót a youtube-ra, és kész is az urban legend, amire lehet 20 év múlva is mutogatni, hogy a drága szarod fél év alatt tönkremegy. Aztán sok sikert ahhoz, hogy utána ezt a kárt valahogy kijavítsd, a lehetetlennel határos.

    Kiváló példa erre ev témakörben az, hogy lassan ha egy parkolóban álló teslaba megy bele valaki, akkor is a cikkek felének az lesz a címe, hogy a tesla autopilot miatt volt. Lehetetlen konkrétan úgy igazából tudni, hogy mikor, mennyi és milyen baleset történt igazából úgy, hogy az fsd vezetett, de még azt is, hogy mennyit az autopilot/enhanced autopilot, mert összevissza beszél mindenki mindenhol mindent (ebbe beleértve azt is, hogy Musk is szeret "kavarni"). Szóval nem, ilyen nincs. Nem lehet olyan opció, ami utólag könnyen tagadható, vizuálisan nem látszik, bizonyítottan káros, és a userre van bízva. Pláne ennyire új technológia esetén. Mert ha egy e46 tulaj feltesz egy videót a yt-ra, hogy istenbizony csak 20-al ment szépen nyugodtan, eskübizti nem driftelte körbe a várost kétszer, mégis megette a gumikat az a fos 2000km alatt, mindenki kiröhögi, hogy ez vagy hülye, vagy minket néz annak. Mert mindenki ismeri a technológiát ami mögötte van, együtt nőttünk fel vele, van vele vagy 150 év tapasztalat.
    Na, majd ha az elektromos autó is eljut idáig, lehet róla szó, hogy hagyjuk a usert hülyének és károsnak lenni. Addig meg mindenki védeni fogja a saját seggét amennyire csak tudja, és ez teljes mértékben érthető.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák