Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    válasz Bendőke #8200 üzenetére

    Nos nekem is hasonló hiányérzetem volt a karddal kapcsolatban. Bár nem is annyira a hiányzó varázslatok miatt. Umbra ugye az elementáris gonosz megtestesítője:

    "Created by an ancient witch Naenra Waerr, who was executed for bringing a weapon of such unadulterated evil into the world, it exists for one thing and one thing only: to slay all things that come in its path and consume their souls. Men and mer, kings and paupers, heroes and villains and even daedra have all bled for Umbra, their Animi devoured by the ever-hungry blade."

    Az Oblivionban korábbi tulajdonosát egy önmagát elvesztett esztelen automatává alakította. Amikor a Morrovindben találkozol vele, akkor a birtokosa egy sokkal erősebb akaratú Ork, aki ugyan megőrzi az identitását, de annyira elege van abból hogy a penge rabszolgájává vált, hogy már csak saját halálát keresi. Ehhez képest nekünk semmi gondunk nincs vele, hallgat és vág amikor kívánjuk. Na az a mod, amit föntebb belinkeltem ezen változtat, és "kicsit" megváltoztatja Umbrához való viszonyunkat. Spoilerzni nem akarok, akit érdekel próbálja ki.

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák