- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Aktív témák
-
Spyx
tag
-
Interceptor
addikt
Csatlakoztam a harcosok céhébe Chorrolban,elvileg bármilyen fegyvert elvihetek ami nem személyes tárgy és eladhatom?Mert egy kukkot nem szóltak mikor kivittem egy steel fine long swordot a céhből.Mondjuk már ideje volt leváltani az Iron Claymore-t
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
robisz
senior tag
válasz Interceptor #3104 üzenetére
Ha fehér a kéz ikon amikor megfogod akkor lazán elviheted, ha piros
akkor lopásnak számít -
-
robisz
senior tag
válasz Interceptor #3106 üzenetére
A mágus céhben meg az alkimista kacatokat lehet elvinni zsákszámra
ráadásul még meg is veszik tőled
Kezdetben egész szép summát össze lehet hozni belőle -
mcmike
őstag
Tud valaki olyan (Jedi) mester-t mondani aki Blunt-ot, vagy Hand to Hand-et tanít? Az utóbbi jobban jönne. Éppen szintlépés előtt vagyok, kicsit meg kellene nyomnom ezeket. Harcolni nem merek (na jó, nem abban az értelemben véve ), mert bármilyen másik Major skill-em fejlődhet közben teljesen akaratlanul (pl: Light armor)
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Allien
veterán
Lenne 1 láma kérdésem. Fel lehet éleszteni egy NPC-t? Tehát, mondjuk a lovamat? Kicsinálták. Az igaz, hogy vissza tudom tölteni az előző mentést, de azért érdekelne, hogy van-e ilyen lehetősség? Mivel máskor is volt, hogy segítő NPC-ket kinyiffantottak, és jó lett volna, ha feléleszthetem őket. Külömben, tényleg ennyire LOL a segítő NPC-k támadása? Az egyik belegázolt a lávába az ellenség után. Hát persze, hogy megnyekkent!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
HEMP
aktív tag
Na megvolt az első komoly bugom a játékban, lehet ti is találkoztatok vele: ''...egyszer csak..'' kiírta egy ablakban, hogy a mages guildból és a fighters guildból is ki vagyok csapva, mivel loptam tőlük!!! Na ennyit a szabadon elvihető guildos cuccokról! ...így aztán F9 varázs... azóta sem írt ki ilyesmit és előtte sem... érdekes.
''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
Allien
veterán
TE kerestél egy cuccost. Márpedig ha jól emléxem, minden jobb cuccosnak megvan a saját kódja, amivel ''megkaphatod''. Az más kérdés, hogy természetessen jobb saját erőböl ''megkeresni''.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Tiszteletben tartom a döntésedet, de a csalásról mindenkinek más a véleménye. Én soxor rákényszerülök, de csak single player módban. De kinek mi! Szerintem néha nem éri meg egy játék a vesződséget, bár ez az Oblivion azért eléggé kivétel ezalol, azért az zavar, hogy a VGA-m gyengusz hozzá.
-
Interceptor
addikt
Nekem van egy olyan érézésem hogy akkor sem lehet igazából elvinni a céhből a fegyvert ha nem piros a kéz,ugyanis kétszer vittem már ki fegyvert eladni,és mind a két alkalommal megkérdezte valaki az ajtónál,hogy ''hova mész azzal?''Gondolom el lehet vinni mondjuk gyakorolni vele de nem adhatom el,és lehet engem is kifognak rúgni,szóval több cuccot inkább nem viszek el.
-
robisz
senior tag
válasz Interceptor #3119 üzenetére
Hát nem tudom én több teherautónyi alkimista kelléket lepakoltam a polcokról
és rögtön el is adtam őket de soha nem volt belőle probléma -
HEMP
aktív tag
A ló tudtommal nem NPC-nek minősül szvsz. Egyébként vannak varázslatok, amivel az NPC-ket és a lovadat is gyógyíthatod,(Greater Convalescence, heals 40 points of Health damage over 2 seconds to target creature, on target), így ha sérül egyszerűen meggyógyítod és nem kell tartanod tőle, hogy beledöglik a köv. csatába.
''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
LJoE
senior tag
válasz Interceptor #3119 üzenetére
én is raklapszám hordtam ki az ezüstöt is a mage guildből, már csak a hecc kedvéért is
akkor van gond ha mondjuk megpróbálod kizsebelni a mágustársakat
vagy olyan cuccot lopni amin piros kéz vanHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Interceptor
addikt
Lehet a mágusoknál máshogy vanMost tartok ott,hogy elértem a kettes szintre,megbízott egy fogadós hogy öljem meg a helyi necromancert,de elég kemény ellenállásba ütköztem a barlangban inkább kimenekültem,tápolnom kell még,ráadásúl a fegyverem páncélom is tropa már.
-
fiATHaLON
őstag
Régebben már kérdeztem, azóta hátha valaki rájött...
Sikerült valakinek kikapcsolni a cursort teljesen?
(oblivion.ini-ben is próbáltam, le is veszi, de az életerőkijelző ott marad...)
Köszönöm -
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!A történet főszálán elakadtam. Egy szoborhoz kell menni,megölni a szellemszerü lényeket és azt hiszem hatkor kellene ezeket feláldozni de hogyan kell?Pontosan nem tudom a szobor nevét, már rég máshol kalandozok.vki. tudna segíteni?Egy goblintól szereztem egy jó kis fegyvert egy ''villámbotot'' roppant hatásos..
-
george11
addikt
válasz Zsolt!! #3126 üzenetére
Ez az Azura Shrinee ahol épp vagy.
A megölt szellem maradványát(Glow Dust), kell felvenned,majd asszem este 6 és reggel 6 között odamenni a szoborhoz, és beszélni vele(use gomb).
Ebben a küldiben kapod majd meg az azura shrine-t,amit nem érdemes odaadni Martinnak(énis megszoptam), mert ez egy soha el nem fogyó lélekkő. Magyarul feltöltöd-használod-feltöltöd-használod .... szal nem kell keresni/venni ezentúl soulgemeket.
Valami más tárgyat egy másik Daedra shrine ajándékát vidd el martinnak,és azt add oda.
Itt le vannak írva a szentélyek helyei/küldetései. [link]
[Szerkesztve]"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Piszkos_Fred
csendes tag
válasz george11 #3127 üzenetére
Ebben a küldiben kapod majd meg az azura shrine-t,amit nem érdemes odaadni Martinnak(énis megszoptam),
Apró kis korrekció: tudom hogy az Azura Star-ra gondoltál, csak elírtad - a pontosság kedvéért, nehogy félreértés legyen belőleIf they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us
-
george11
addikt
válasz Piszkos_Fred #3129 üzenetére
Jogos thx
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
mcmike
őstag
Na tegnap egy kis időre visszatértem a fő küldetéshez, ott tartok hogy megszereztem a Misterium Xarxes könyvet. Egy pillanatig azt hittem ''megváltoztathatom a sorsot'' , azaz: megpróbáltam lenyúlni még a teleport előtt az amulett-et: nem engedte... Ez sz3métség.
robisz: Megkerestem tegnap Helvetius Cecia-t Bruma-ban, de nem jelenik meg a ''tanítás'' (Blunt v. Hand to Hand) ikon nekem. Ellenben a Thieves Guild tagja mivel azok az opciók jelennek meg nálam (Pay off my fines, stb.). Most 2 lehetőség van sztem:
1. - Ezt is random álítja a játék (csakhogy ne tudjanak a játékosok még véletlenül se segíteni a másiknak )
2. - Kell egy bizonyos szint hozzá.
Ötlet?LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
deniro2
senior tag
Tegnap végeztema főszállal. A Morrowindhez képest rettentő rövid volt, 60 játékórából jó, ha 20%-ot foglalkoztam vele.
-
HEMP
aktív tag
válasz deniro2 #3134 üzenetére
Mennyi küldetés van Oblivionban?? Azért kérdezem, mert már túl vagyok kb. 80 játékórán (kb. 65 küldetés completed) és a főküldiben most tartok Bruma megsegítésénél. Mondjuk nem sietem el, szinte kirándulósra vettem a figurát, nézelődök, gyűjtögetek és reménykedem sok van még hátra. Kár a multiért!!
-
Interceptor
addikt
Ezüst fegyverekkel meg lehet őlni a szellemeket igaz?Tudom láma kérdés de még az eleje felé tartok.
-
T0rnad0
addikt
válasz Interceptor #3136 üzenetére
Igen,meg lehet ölni.bár én még nem tartok ott,hogy szellemekkel kellene harcolnom,én is csak itt olvastam,hogy nem árt egy ezüstfegyvert magunknál tartani.
-
T0rnad0
addikt
Ez sikerült más valakinek?Mert nekem a driverben nem jött elő ez a ''Max Frames to render ahead'' beállítás,hiába raktam fel a coolbits-et...
NVIDIA card Coolbits tweak
This is one of the greatest driver tweaks I have ever seen. At first, I couldn't believe my results.
But the benchmarks don't lie; I nearly doubled my framerates after applying this tweak. There is no
noticeable drop in quality and no apparent side effects. I encourage everyone to apply this tweak.
It really is pretty unbelievable. Steps:
1. Download and install the latest NVIDIA ForceWare drivers.
2. Download and install the ''Coolbits'' registry tweak:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815
(To install, unzip then double-click the .reg file to apply the registry mod)
3. Go to Control Panel -> Display -> Settings tab -> Advanced -> GeForce XXXX (your card model)
4. Expand ''Performance & Quality Settings''
5. Click on ''Additional Direct3D Settings''
6. Change ''Max Frames to render ahead'' from 3 to 0.
7. Click ''Apply'' then ''OK'' to exit the settings page.
Start Oblivion and note the huge, huge difference in input responsiveness and framerate consistency.
Please note that I have heard that 7xxx card users have not been seeing much improvement from this
tweak. It may only relate to 6xxx series cards and below. -
T0rnad0
addikt
válasz tyutyu1983 #3140 üzenetére
Nekem 6600Gt-m van és ott minden kis lehetőség számít .így is már annyira le van véve a grafika,hogy tiszta szégyen
-
T0rnad0
addikt
válasz tyutyu1983 #3142 üzenetére
coolbits 2.0-át.Van másik változata is? Nekem a teljesítmény és minőség beállítás itt nem is jelenik meg. Azt hiszem 84.56-os driver van fent.
-
T0rnad0
addikt
válasz tyutyu1983 #3146 üzenetére
Mindegy,majd leszedem a drivert és felteszek egy másikat.Pl a 91.28-ast.Csak tudnám,miért 61 Mb-t Vagy marad a hivatalos...
[Szerkesztve] -
T0rnad0
addikt
Azt tudja valaki,hogy ha vámpír lettem és vért szívok miért nem változok vissza az eredeti formámba?Mert van egy fiatal night elf-em és most úgy néz ki,mint egy fagyott öregasszony...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest