- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
XanD3R
senior tag
Körülnéztem itt PH!-n és nem láttam erről a nagyszerűnek ígérkező játékról egy topikot sem, úgyhogy gondoltam nyitok neki egyet
Az Oblivion az Elder Scrolls sorozat negyedik része, a Morrowind folytatása
Műfaját tekintve RPG
Screenshot-ok:Bővebben: link
Magyar Fan site: Bővebben: link
Hivatalos Oldal:Bővebben: link
Megjelenés: Elder Scrolls: Oblivion - 2005. december eleje (friss, mai információ)
remélhetően nem fog késni -
XanD3R
senior tag
up!
Mindenkinek ajánlom ezt a videót, még annak is aki nem szereti ezt a műfajt, mert ezt a grafikát látni kell Bővebben: link
és ha minden jó megy még idén ki fog jönni -
zoldtea
csendes tag
Én is várom már nagyon. Nekem még az első rész, az Arena is meg volt anno 8 kislemezen.
Daggerfall kimaradt, de aztán Morrowind-et már ismét végigvittem.
Oblivion kétségtelenül nagyon jó lesz, de egy minimális System Requirements érdekelne. -
XanD3R
senior tag
Eddig ezt találtam: Bővebben: link
vagyis: Pentium 4 @ 2Ghz or Athlon 2000+.
256-512MB of RAM.
ATi Radeon 9600 or equivilent and above.
DirectX 9.0 compatable soundcard
Ez nem is olyan vészes -
Kephamos
addikt
Sőtmitöb!!!
Megjelent egy video a játékból, amiben megfigyelhetjük a fizikát, a beszdet az npckel, a karakterlapot és egyébb más dolgot is. A videó 1,3GB!, de itt megtalálható ugyanaz a video is, csak betömörítve (120MB):Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
escie
őstag
a videót látva, ez a konfig nekem hiszem-ha-látom kategória, de úgy legyen!
szerintetek lesz a játéknak valami köze ehhez az új fizikai-gyorsítókártyához?
értsd, várható-e támogatás?
Bővebben: linkI'm back, baby!
-
XanD3R
senior tag
Ha minden igaz ebbe a játékba is beépítik a NaturalMotion féle élethű animációt (eddig ezekbe lesz benne pl.: Gears of War, Warhawk, Elder Scrolls IV, Madden 06, The Getaway: Black Monday,Tekken 5)
Bővebben: link -
XanD3R
senior tag
rövid történet: ''Egy szokott helyen, a dutyiban kezdődik a játék. Tamriel királyát meg akarják gyilkolni, ezért testőrei a cellákon keresztül akarják megszöktetni, és az utuk keresztülmegy a mi cellánkon is. Az őrök meghalnak a gyilkosok által, és végül már együtt menekülünk a királlyal. Szépen elhull ő is, és ránk bízza a Királyok Amulettjét, hogy keressük meg a jogos örökösét és adjuk oda neki, hogy bezárhassa a pokol(Oblivion) kapuit. Röviden ennyi lenne.''
www.gamekapocs.hu fórumából vettem -
Kephamos
addikt
Itt egy rövid beszámoló, az amszterdami X05 nevezetű bulin néhány szerencsés kipróbálhatta a játékot, s az egyik ilyen fazon megosztja a véleményét:Bővebben: link
-
zoldtea
csendes tag
Itt egy másik Oblivion fansite: Oblivion Source Bővebben: link
Ezen találtam a következőket gépigényre:
Minimum:
Processor: 1,2 GHz or better
RAM 256 MB
Graphic card ATI 9600 pro or equilevent
Network play N/A
Recommended:
Processor: 2,6 GHz or better
RAM 1 GB
Graphic card ATI X800 pro or equilevent
Network play N/A -
Kephamos
addikt
Itt egy újabb ingame video, patkányászat.Bővebben: link
-
Kephamos
addikt
Van még 3 kis video:Bővebben: link
-
X Factor
addikt
Hu anno mennyit nyomtam én is a Morrowindet, de ha jól emlékszem amikot az kijött több helyen is megkapta a legszebb grafikájú játék díjat ami azért is volt nagyon nagy teljesítmény mert ezt sosem rpg kapja (kapta), De anno nagyon szarul is volt megírva emléxem hány patch jött ki ami növelte a sebbeséget (fps) remélem ilyen most nem lesz...
Make things work
-
Kephamos
addikt
Ha valakinek új lenne (,mert nekem az), akkor itt található a játék borítója:Bővebben: link
-
Jazz
veterán
Nagyon örülök ennek a topicnak...: nekem most nemrég volt szerencsém a Morrowind-hez (már nagyon régóta fájt rá a fogam), és nagyon jó kis játék!
Viszont sajnos itt érdemleges Morrowind topic-ot nem nagyon láttam (legfeljebb 20-as hsz.-uakat, és nagyon régieket).
Én még azon szerencsések között mondhatom magam, akiknek még hátravan az egész M., a kiegészítők, aztán majd én is nagyon fogom várni az Elder Scroll IV-et.
De addig is szeretnék itt feltenni kérdéseket a játékkal kapcsolatban, sajna kézikönyvem nincs. Remélem tudtok segíteni.:
1-a fejlődési rendszerrel kapcsolatban: Ugye ha egy skill, pl.Biztonság fejlődik 10-et, akkor szintlépéskor a hozzátartozó uralkodó tulajdonság (ez esetben intelligencia) 5x szorzót kap, ha azt választom. Ha több skill is fejlődik, aminek ugyan az az uralkodó tulajdonsága (Pl.Biztonság, Alkímia-->Intelligencia), akkor ezek összeadódnak. És ha pl. ezek együtt fejlődnek összesen pl.16-ot, akkor a maradék 4-el mi lesz? Megjegyzi a következő szintlépéskor, tehát nekem elég ha csak 4-et fejlődök olyan skill-ből aminek az uralkodó tuljadonsága az Intelligencia (mert én ugye azt akarom fejleszteni 5x szorzóval), vagy pedig elölről kezdődik a számolás? (tehát újra kell összesen 10-et fejlődöm olyan skill-ből ami Intelligencia vonzatú?)
2-amikor kotyvasztok (van egy recept listám), és ott egy italhoz több összetevő is van mindig elég csak 2-féle bele (sokszor egy italhoz 10 összetevőt is leírtak) ?
3-mikor vesznek el a cuccaim, és mikor nem? Úgy értem, ha beköltözök egy házba, ahol már laknak (és én nem akarom megölni), de pl. a felső emeletet kulcs nyitja, és ott van egy szoba, amiben tudok aludni....Akkor ha a ládába rakom a dolgaimat, akkor az elveszik? Illetve, ha szekrénybe (fiókos), vagy asztalba rakom, akkor elveszik? (Ugyan is ugyan ez az eset volt, csak én a főzeteket fiókos szekrénybe raktam-mert a ládában már nem volt hely-és elvesztek.... )
4-hogyan tudom az ellenfelek tulajdonságait megnézni? Hogy egyáltalán mennyi az élete, mire immunis, vagy mire hány % ellenállása van….?
5-jelen karakterem Legolas-típusú (erdei tünde) , és már a harmadik verzióját indítom el. Úgy néz ki a végleges:
Primer: Íjászat, Hosszú Penge, Átlagos Páncél, Blokkolás, Alkímia
Secunder: Pusztítás, Manipulálás, Illúzió, Idézés, Miszticizmus
Ez így életképes lesz, vagy egy kis nyomoronc, amivel kínszenvedés lesz játszani? Tudom, hogy inkább tolvaj karakter, de én próbáltam egy harcos, és egy kicsit varázsláshoz is értő karit csinálni (no meg jó dolog az állat manipulálás 10 percig )
6-nagy dilemma volt, hogy könnyű, vagy átlagos páncélt válasszak. Olvastam, hogy átlagos nagyon ritka, de én inkább még is ezt választottam, könnyű az talán túl gyenge. Rosszul tettem?
Előre is köszi a válaszokat, remélem tudtok segíteni.free your mind
-
XanD3R
senior tag
ajánlom ezt az oldal, itt van egy pár jó morrowind leírás Bővebben: link
-
Jazz
veterán
Tudom, ezt az oldalt már töviről-hegyire ismerem, innen már minden infót magamba szívtam, de a kérdéseimre ott nem találtam választ, azért jöttem ide. Továbbra is várom a kimerítő, mindenre kiterjedő, részletes segítségeteket, de ha csak rövid, az is nagyon jó.
(Ui.:Nekem eddig életemben három játék volt, ami nagyon-nagyon bejött: Half-Life, Deus Ex, és most EZ! )free your mind
-
Kephamos
addikt
Már megint offolni fogok...
3: szvsz nem fognak elveszni a cucaid, de inkább hagyd a fenébe ezt a megoldást, s tölts le egy saját házat magadnak a már ismert oldalról.
4: a második cdn van egy TESonstruction set nevezetű dolog. Telepítsd fel, töldsdbe a fájlt, aminek a nevét nem tudom, de csak azt az egyet választhatod, s abban mindent megtalálsz Vivec istentől, a legutolsó kis pohárig a legeldugottabb falu legkkissebb házában. -
Jazz
veterán
Köszi. De csít-elni nem nagyon szeretek.... szóval ha nincs más mód az ellenfelek tul.-it megnézni, akkor bukó.: ) Majd ha az ezredik tűlabda sem hat rá, akkor lehet, hogy fire immun.
Gondolom mindenki nézte azt a 120MB-os intrót (pár hsz.-al feljebb link). Hát ez nagyon brutális! Eszméletlen grafika, fizika....ecsém, mintha 3D Studio Max-ba renderelték volna! Tán a 3-as proci épphogy elég lesz, de hogy 100ezerFT+ videó kari kell neki, az tuti! Ha csak nem akarunk 640x480-ba nyomni, csontra lebutított grafikával, mert annak sok értelme nincsen.
Azt tudom, hogy (konfigom az adataimnál) gépemen egy próba erejéig ment a Doom3, de még nagyon messze voltam a full grafikától folyamatos futtatás mellett, hát ez a game meg 1000x szebb, részletesebb mint a Doom,...nagyon kíváncsi leszek, hogy fog ez szaladni...szóval szép-szép, no de milyen gép kell majd alá...
[Szerkesztve]free your mind
-
NorDezs
senior tag
Ha minden igaz dec.5-én jelenik meg a játék Remélem nem halasztják el, mert már nagyon várom, a Morrowindet elég sokat nyomtam.
-
Jazz
veterán
''...a Morrowindet elég sokat nyomtam.''
No, akkor tán te is vethetnél egy pillantást #28-ra, hátha tudsz segíteni. 2-3-4 már megoldódott, de ezekre is válaszolhatsz, a te verziódra is kíváncsi vagyok. Thanks!
U.i.:Ennyire nem megy ez a topic? Ilyen kevesen játszanak olyan játékkal, ami egy kicsit bonyolultabb mint a ''nyomd a bal egér gombot és lőjj''-játék?
A régi-régi Morrowind topic is, nem hittem a szememnek, jó ha volt 20 hsz. amióta a game megjelent. Ezért nem is oda írok...
-
NorDezs
senior tag
A legegyszerűbb ha a cuccaidat a saját házadban tartod, ha megvan a bloodmoon kieg. akkor az egyik főküldetés teljesítése után kiválaszthatod, hogy hova szertnéd építtetni a házat, de ha jól emlékszem a sima Morrowindbe is van lehetőség arra, hogy saját házad legyen, ehhez be kell lépned a Hlaalu Nagy Házba, bővebben itt Bővebben: link
A páncélválasztáshoz csak annyit, hogy szerintem a tolvaj/varázsló karakterhez talán jobban illik a könnyű páncél.
A kotyvasztáshoz meg nem nagyon értek, mivel nekem Nord karakterem van és inkább a baltára, a kardra, meg a nehézpáncélra gyúrtam -
NorDezs
senior tag
Egyébként meg itt elég sok infót találsz a játékról Bővebben: link
-
Jazz
veterán
Köszi! Egyébként ez inkább egy amolyan harcos/varázsló kari akar lenni, hosszú karddal, és csak azzal, és ehhez gondoltam az átlagos páncélt. Még se haljon meg, ha közel érnek. #28-ba alul ott van a Primer/Secunder skill elosztásom, azaz ijászkodik, aztán ha közel érnek elő kapja a Dai Katana-t!
A házzal kapcsolatban-i problem is ott van #28-ban, azaz eltűnik a cucc, és már nincs helyem. Van még egy házikó Seada Neen-ben, azé, aki megölte a helyi adóbeszedőt, ott is tele a stash.
No de asszem megyek, és felfrissítem a 20hsz.-ú 20 éves Morrowind topic-ot, ott folyt. Oda ggyeeertek!
Ja és guminidzsát már mások is ajánlották, de nekik is mondtam, hogy már én is rátaláltam, és magamba is szívtam a sok html kódot. persze azért köszi. Na akkor nagy OFF vége, poroljuk le a Morrowind topic-ot!
-
XanD3R
senior tag
Hóhó, ne csapjunk át off topikba
Friss infókat az oblivionról !! -
SLYM
veterán
szerintem át kéne írni a topic címét IV-re
Egyébként vártam, hogy valaki megnyitja ezt a topicot! Grat hozzá! A kedvenc játékom! Tényleg isten game lesz! -
SLYM
veterán
Bővebben: link Már semmi mer már szóltam a modiknak!
[Szerkesztve] -
XanD3R
senior tag
vagyis van 4 ''új videó:
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.