- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz buherka #9852 üzenetére
jól teszed, ne kiméld a gépet
én meg akkorát fogok aludni mindjárt
Ma kegytelenül lefáradtam a tanulásban, hála az égnek hétfőn lesz az uccsó vizsgám a többi majd valamikor juliusban
ugy néz ki mutter gondja is megoldodik a nyugdíj intézetnél, meg jött a határozat, csakmég azt nem tudni mikor utalják vissazemenőleg a manit novemberig, egy kicsit egyenesbe jövünk talán
na lépek tentikélni, további jó kockulástWOT: kissio
-
lakisoft
veterán
Pálinkás Jó estét!
- Árad -
-
darál0w
Jómunkásember
mi jo folyik itt íccaka?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
pohár
félisten
-
Dr.Én
veterán
-
Dr.Én
veterán
válasz darál0w #9865 üzenetére
HP Photosmart C4280 haver nyomija
XP op SP3 ha jol emlékszem rendszer van fent, win 7-en se ismeri fel az a gáz és két gépen is néztük de semmiPulsar felruktuk a drivert is, szeddtünk le anetről másikat, semmi nem akarja fel ismerin, probáltuk már portba dugni de semmi
csak is ismeretlen eszköznek ismeri fela net fajtákrol olvasgattam , oszt hát be aludtam
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
veterán
Hehe... gondolom Dr.Én error
fúúúj... csak HP... de most komolyan...
minden mással nagyon rossz tapasztalatom van, főleg az epsonnal... vagyis ott inkább a servíz ami ultra gagyi.
Kb 10 éve vettünk a cégnek ahol annó dolgoztam rendszergazdiként egy 200ezer forintos epson nyomtatót. 3 hét után elkezdett szarul nyomtatni. Elvittem a szervízbe ahol 1 hónap (!!!) alatt megállapították, hogy a fej a szar, és arra nincs garancia. 75 ezerért kicserélték 1 hónap alatt, majd 4 hét után megint beszart...
és nagyon sok ilyen példám van még az epson szervízről[ Szerkesztve ]
-
-
Dr.Én
veterán
Én egyenlőre árvaellátást kapok, míg tanulok, mert meghalt faterom és mutter rokkant nyugdíjjas, azért jol jön az is, ebből legalább megtanultam sporolni ha venni akarok valamit ...De azt nem tudom hogy mi lesz ha végzek a sulival, lesz-e egyátalán meló valahol?
megyek vissza pékségbe melózni lehet....csak hát az a akéréds hogy birja-e a térdem....[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
sajnso az, de hát ez van, ez ellen kell majd valamit csinálni....probálok sporolni,amin csak lehet ha valmit venni akarok....de majd talán most ugy néz ki mutter ügye is rendeződik a nyugdij folyosítónál és akkor azért nem kell minden lóvémat haza adnom...
rendicsek
-
Dr.Én
veterán
Hidd el nekünk is....
Csak az bánt minket a legjobban hogy mutti pénze bánta az egészet és visszamenőleg nem fogja megkapni mindet, csak nov13-ig visszamenőleg (ekkor adta be ujra be a papirokat, miután kétszel elutasitó határozat jött )
szóval durván 350000Ft-oot vettek el tőle.....na megyek lezuhanyzok és kajálok is aztán fél óra és vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest