- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #10300 üzenetére
Amilyen kaki minőség nálunk a DigiTV, egyre kevesebbet TVzek...Főleg csak este nézem Discovery-t, vagy megnézem az RTL-en a híradót...oszt csók.
De amikor rákötöm a notit a 32"'-ra azért filmet nézni jó rajta.(#10302) KrenAtesz ...szevasz Attis...örülök, hogy tetszik. Olyan, mint én
Opel jól megy?
Én kicsit becoptam múltkor, mert telenyomtam jók is vizes benyával a verdát a LUKOIL-on...úgy puffogott a verda, mint egy traktor. Azt hittem megpusztult az ECO-TEC[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Kellemes estét mindenkinek!
Hogy ityeg a fityeg?
Press any key to continue ...
-
j0k3r!
senior tag
szep jo estet mindenkinek! brb, gyorsan beporgetek egy kavet.
some men just wanna watch the world burn...
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #10304 üzenetére
Nálunk megállt a fejlődés...nincs T-s szolgáltatás, csak Invitel. Monopól helyzetben van a kis mocsok
Pedig szívesen váltanék otthon valami combosabb netre, de nem tudok.hja...ECOTEC...kéne cserélnem idén vetérlést is, már 6. éve nem nyúltam hozzá. Kicsit fosok, hogy elpattan. Akkor menne a kukába a motor.
Marsu...cső tesó
Készítsd a kérót a jóidőre. Alig várom, hogy mehessünk vadulni
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz Winner_hun #10309 üzenetére
Szerintem elég csak a feje...az a lényeg
De a srácok úgy is kipofozzák
-
buherka
addikt
Emlékszel amikor a talin nekem is átcseréltétek a kábelt és ugyan úgy járt a motor
Most amikor szarozott a verda emiatt a vizes benya végett és elvittem az autószerelő mágus haveromhoz...pont meséltem neki ezt a sztorit.
Mondja a srác, hogy meg tudja úgy kavarni a kábeleket, hogy meg sem moccan a motorom.
Kérdezi...kipróbáljuk?Mondom: -inkább nem
persze csak röhögött
(#10312) j0k3r! ...én melózom, de nincs messze a budi...kb 5m-re az egyik és 10m-re a másik még válogathatok is, ha úgy tartja kedvem
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Srácok...
Olyan kérdésem volna, hogy mennyi lehet a pk. ha feladok egy pufis borítékot az USA-ba New Jersey-be...Keleti part . Van kinn egy jóbarátom és küldenék neki 2db írott DVD-t.
Számolnak itt valami súlyt vagy méretet?[ Szerkesztve ]
-
-
buherka
addikt
válasz j0k3r! #10315 üzenetére
ááá...nem ez más. Ő is küldött már nekem cuccot az USA-ból, így én is meg szeretném lepni valamivel. Azért az más, ha csomagot kap az ember.
Ez lesz vagy 10 deka, ha ezért elkérnek 10 ropit, akkor elmennek a sunyiba...de nemhiszem, hogy az annyi volna
-
tomyoy
senior tag
válasz buherka #10314 üzenetére
posta oldala?
Szolgáltatás alapdíjaExpressz: Nemzetközi EMS gyorsposta (csomag) 13785 Ft
Az ár az ÁFA összegét tartalmazza (az EU-n belülre feladott küldeményeknél +25% ÁFA, az EU-n kívüli küldemények esetén a magyarországi szállítás díja 1700 Ft + 425 Áfa).Nemzetközi EMS gyorsposta (dokumentum) 6485 Ft
Az ár az ÁFA összegét tartalmazza (az EU-n belülre feladott küldeményeknél +25% ÁFA, az EU-n kívüli küldemények esetén a magyarországi szállítás díja 1700 Ft + 425 Ft Áfa)Csomag: Nemzetközi postacsomag törékeny/terjedelmes 15710 Ft
Nemzetközi elsőbbségi csomag Törékeny/Terjedelmes 14750 Ft
Nemzetközi elsőbbségi csomag 11800 Ft
Nemzetközi postacsomag 11220 Ft
na bocs ez csomagra vonatkozik!!!
itt egy PDF az árakról, megtalálod benne a nemzetközi levelet
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #10317 üzenetére
Hát igen...csomag. De ez nem az lesz remélem
Belerakom a 2db DVD-t egy vékony tokba, oszt csókolom. Csak kis hazánk határát már átlépi a motyó, már nem aggódok. Mások már vigyáznak rá, mi nem tudunk...Holnap reggel beugrok az madaras teszkóban lévő Postára és meglátjuk.
Lehet, hogy széket is viszek, mert egyből leülök, ahogy meghallom az árátOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #10323 üzenetére
Lehet az már van vagy 2 éve is , hogy megvettem a TV-t...de csak egy 13 éves Astra-m van.
Csóringer magyar vagyok...semmi másJól van...szavadon foglak, nincs menekvés. Jönnöd kell a bulira. Remélem leszünk jó sokan, úgy mint tavaly. Addig edzem a májam
-
marsu
veterán
Hamarosan éjfél ...
... kinek kell villanyórát leolvasni? Óraállást felírni?
Press any key to continue ...
-
buherka
addikt
erre lett volna egy 10-esem, hogy nem felejted el...már megjártam amúgy, de azért kösz. Most benyomok egy jó filmet. Tele van a noti...van vagy 60 film rajta...kéne már néznem valamit
(#10326) Pulsar ...tavaly is gondoltam rád, de úgy el voltál tűnve, mint a fing a szélben.
[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
ettem egy kis zsiroskenyeret, paprikaval de azthiszem 4 ora elott le kell majd meg mennem, nem tudok ures gyomorral aludni
some men just wanna watch the world burn...
-
veterán
-
Dr.Én
veterán
válasz Winner_hun #10309 üzenetére
nem vagyok nagyonotthon képszerkesztésben ....
de azért majd el válik hogy mi sül ki belőlePulsar meg kérdem tőle, aztán irom hogy mi a cím
Jó reggelt
WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
Pulsar
beszéltem haverral msn-n itt van már mint a leírás rola hogy melyik film azWOT: kissio
-
buherka
addikt
válasz j0k3r! #10330 üzenetére
Kösz...már a reggeli is megvolt.
Akciós Somlói Galuska a teszkóból...(#10331) Pulsar...az a jó energy, amelyiktől fél óra múlva szaladsz a budira, mert úgy feszít a hólyagod ...koffein!
(#10332) Pulsar...nesze neked...2 kilós TV-re fussa...de már normális fényképezőre már nem. Valami fehér pacát látok a képen...az TV volna?
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Én ezt néztem az este...Ameddig a lábam bírja.
Fantasztikus film...tetszett nagyonNémetek jó kaki filmeket csinálnak...de ezt valahogy jól összerántották.
-
veterán
kösti, már jön is lefelé... akarom mondani már úton vagyok a boltba, hogy megvegyem
látom pörögsz az egyéni arckép topikba. Én már a nagyon elbírálását várom, de sokan mondják, hogy nem lesz jóbuhera csak úgy halkan mondom, hogy a fényképezőm drágább mint a TV-m
hát valamit ettem az éjjel, ami nem volt ok. még mindig szaladgálok tőle, és persze nem a hólyagom feszíti!
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz j0k3r! #10339 üzenetére
Rántottát én is csípem...tele szoktam hajigálni felvágottal, meg van hogy kukoricát is rakok bele.
Próbád ki egyszer(#10340) Pulsar...jól van na, tudod, hogy csak kóstolgatlak. Valami mocsok drága Pana gépet linkelgettél itt amit az Edigital-ban néztél ki.
De azok már tükörreflexes gépek gondolom...
Nekem még ez a kis Nikon Coolpix 3200-ám van...örök darab és eszméletlen szép képeket csinál. Sok-sok éve még 43K-ért vettem.[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Ez mondjuk nem kimondottan háborús film, mert csatajelenetek, meg ilyesmik nincsenek benne.
Egy német hadifogolyról szól, akit 25 év kényszermunkára ítéltnek és Szibériába az Északi sarkhoz deportálnak és megszökik.
Aztán ott bolyong a volt szovjetunió nem kis területén...ki segít, ki keresztbe tesz neki.
Ajánlom.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
veterán
tudod az eszmei érték
buher én is piszkálás végett írtam
majdnem pana, de nem csalnak sokat az emlékeid. olympus E-520-am vannem vagyok nagy háborús film fan (bár mostanában egyre jobban teccenek) de nekem a best az ellenség a kapuknál c film. Nagy király film!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest