Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz raskolnikoff #23037 üzenetére
Acer is jó noti, csak kár hogy 1 éves a gar...
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
-
kavicssli
addikt
EGY ÉJSZAKAI TOPICOS TALÁLKÁT ÖSSZEHOZHATNÁNK!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
poffsoft
veterán
válasz raskolnikoff #23057 üzenetére
melyik? Az erdős sem volt rossz....
most akkor itt vagyok? vagy nem vagyok? vagy mi van?
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz raskolnikoff #23045 üzenetére
Van gép is, de csak laptopon játszok, mivel minden játék maxon megy rajta (Nem azon az MSI-n amit néztél, annál 1 picit azért már durvább laptopom van)
-
Bubu79
addikt
válasz poffsoft #23050 üzenetére
Van itt egy piros gomb előttem - tekintve, hogy az országos katasztrófavédelmi listán ha jól rémlik, akkor a 6. helyen vagyunk, a stratégiai védelem részét képezi pár nagy hatótávolságú löveg.
Namost.
Ha belenyitsz a rendszerbe és emiatt nekem holmi sofőrökkel kell megüzdenem, akik nitrogént vinnének a Te pancsolós munkamódszeredhez, akkor kénytelen leszek Batta irányába fordítani a lövegeket, majd a piros gombra feküdni.
Világos?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
buherka
addikt
válasz Darth_Revan #23055 üzenetére
ez sok már nekem pénzben...
ennyit feleslegesnek tartok rákölteni, csak tingli-tanglira akarom használni, főleg ide a céghez hordanám beOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
ez alap! De azt elfelejtettem mondani hogy Romániba a lepratelepehez és az atomhulladék lerakó közvetlen társaságában mólt évben vett nyaralóba lesz a buli
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
raskolnikoff
őstag
válasz Darth_Revan #23061 üzenetére
Na hadd lássam
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
buherka
addikt
válasz raskolnikoff #23057 üzenetére
azt olvastam...és hát le a kalappal
-
poffsoft
veterán
válasz Darth_Revan #23068 üzenetére
akkor anya is marad. Akkor beb@szós-b@szós buli lesz a vége
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
jó éjt srácok! mentem aludni holnap ugyanitt!
- Árad -
-
-
raskolnikoff
őstag
válasz Darth_Revan #23070 üzenetére
Persze, ő is kezdi érezni e topik fílingjét...lakisoft tnulhatna tőle
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Bubu79
addikt
válasz poffsoft #23077 üzenetére
Most, hogy mondod, jobb jutott eszembe - a következő tartálykocsitokba inkább oxigént teszünk - jól passzol ahhoz a sok olajhoz, amit pancsoltok
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
raskolnikoff
őstag
ÁÁÁÁÁ le vgyok maradva!!! Lehet mert bontottam egy sört megint?
-
kavicssli
addikt
válasz raskolnikoff #23091 üzenetére
hólye vagy? olyan a pinájuk mint a medvebunda
-
poffsoft
veterán
válasz buherka #23078 üzenetére
háát, én minden faxságba belefutottam, rutintalanul.
Azért a kétcentis fugát már sokalltam, de másképp már nem lehetett megcsinálni....
Alap igazságokat tanultam meg: A derékszög - csak annak látszik!
A függő- csak annak látszik!
Az egyenes - az egy elvont fogalom....
ja, és a békebeli olasz járólap 32,5x32,5 cm mérete is csak egy statisztikailag megjósolt viszonyszám.
De mire ezekre rájöttem, már a fele lent volt[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz raskolnikoff #23074 üzenetére
Itt egy teszt róla COD 4 is ofc fullon megy AA-val
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz Darth_Revan #23067 üzenetére
az már nekem elég + ott a 3 év gar...
Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest