- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Apple notebookok
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
P35röl váltani? Mi a fenéért?
Ellenben én egy 2gbram/T7200es notirol vagyok itthon és ez képszerkesztős munkára vmi hihetetlen csiga egy 4gbs 3.6ghzes core2höz képest nemhogy egy quadhoz. És jövő héten már le akartam rendelni a gépet. Még lehet nekem se éri meg megvárni p45öt, pedig...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
emre33
addikt
ICH10 65nm fog készülni, ICH9 milyenel készül?
Nem találom a google-beASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
VinoRosso
veterán
van már valami hir hogy mire lesz képes ez a chipset?
-
J.J. András
őstag
mi a baja az X38-nak :???
tényleg annyira melegszik, nem tudod :???
amúgy az X38-as is a legtöbb premium gyártónál tudja az 1600QSB-t, és egyedül a X48-hoz képest a TCMP vagy milyen memóriakezelésben fog eltérni csak....
aztán az is lehet,, bár én nem hiszem hogy a X48-as tuningpéldányok "support 1864MHz QSBvel jönnek majdna, csőváz
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
benjamin
tag
Remélem azért a topic majd beindul, mivel nekem ilyen lapra fáj a fogam.
Ha szerencsénk van akkor már május környékén szerezhető lessz a lap külfödről, azonban valójában július környékére várható Magyarországon.
Én örülök, hogy lesz ddr2 változat, úgy tűnik a dd3 nem váltotta be a reményeket a gyártóknál sem, és szerintem ezért még úgy gondolták, hogy a bevált dolog biztosabb.Semmi sem sürgős, csak ha futni kell!!!
-
logaritmus
tag
érdekes ez az msi féle chipset hűtés
[link] -
bteebi
veterán
válasz logaritmus #113 üzenetére
Tényleg érdekes heatpipe-ok . Nekem tetszenek a "kifordított" (alaplaprpal párhuzamos) PATA/SATA csatlakozók (ez a P5E-mben is nagyon tetszik).
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
leviske
veterán
Bár látom, hogy már volt, de azért leírom, hogy vany egy jó és egy rossz hír. A jó hír az, hogy a P45 támogatni fogja a CFX technologiát, a rossz pedig az, hogy 2, vagy 4 hetet késni fog, mivel vga támogatási gondok léptek fel.
Eredeti hír: itt.
-
VinoRosso
veterán
Mikortól lehet ilyen chipsetes lapokat kapni idehaza kb?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na erre most tényleg kiváncsi vagyok. Meg arra is, hogy vehetek-e megint DDR3-at hozzá, vagy nem lesz muszáj
Bár inkább az lenne a jó, ha addigra a 2000Mhz-es kitek ára is csökkenne
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
keIdor
titán
válasz Nyugdíjas #118 üzenetére
Szvsz Nehalem, ill. AMD AM3-ig csak az nForce 790i lesz képes a 2000MHz-re stabilan.
Ha már az X48 nem bírja, akkor a P45 se fogja szvsz...
Én azt tervezem, hogy nyáron P45+DDR2 aztán nyár végén, mikor újra tele lesznek a zsebeim pénzel (mert halálra dolgozom magam) , akkor majd egy Striker II Extreme + DDR3-2000MHz-et is veszek. Egy biztos... 1800 CL7 alá nem megyek, látni akarok gyorsulást és a cél 2000 7-7-7-21! Aztán a jövő még kérdéses, az is lehet, hogy a Nehalem olyan drága lesz, hogy jobban megéri 2009-ben venni egy 45nm Phenomot.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
werman
tag
Hi! most akarok majd új gépet és vacilálok nagyon, nagy elvárásaim nincsenek tulajdon képen, pci-e 2.0 nem izgat mert csak középkategoriás karit akarok belevenni, ami jobban az inkább a hö és a fogyasztás.Érdemes lehet várni p45-re?
-
glutamin
őstag
Sok olyan eszköz van amit még a régi csatival készítettek. Nekem is van egy nyomtatóm és egy szmológépem, ami printer ill. soros portot használ. Eszem ágában sincs őket lecserélni csak azért mert van már jobb és újabb csatlakozó. Sztem nyomtatót sem vesz az ember olyan sűrűn, ahogy az alaplapokat cseréli. Persze megoldásnak ott vannak a régi csatlakozókat vezérlő kártyák.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
BRinyo
aktív tag
válasz Nyugdíjas #118 üzenetére
http://prohardver.hu/dl/rev/2008-03/2003/gb_g45m_ds2h_b.jpg
ez ddr2, én ezt várom.Szerettem volna a g33-as ds2r-re benevezni, de ha júniusban tényleg kapható lesz, akkor megveszem a g45öt. 30e-ig belefér, viszont félek picit több lesz az elején, de nem érdekel, mert úgyis 2-3 évig nem cserélem le...
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én is maradok a DDR2-nél, most neveztem be ugyanis 8Gb-ra, inkább munkára épitek mostmár gépet, mint tesztelgetésre, úgy határoztam...
De egy P5Q-Deluxe nálam is szerephez jut az első áresés után, mostmár nem fogok mindent egyből megvenni. Valami elmúlt. Nincsen már igényem erre..."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
robyeger
addikt
[Asus 16GB memóriával demonstrálta az új P45 lapkakészletet]
Ha már valaki linkelte, akkor sorryKeresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
SimonYana
addikt
Tőlem vettek már P5Q lapokat.
Jó lenne kistapasztalat és beszámoló a kedves vevőktől.
Ráadásul a P45.ös lapok nem lesznek olyan drágák mind az eddigiek.® SimonYana ®
-
énvagyokAdam
tag
Üdv!
Tudnátok olyanról bármiféle infót hogy egy G45-ös ASUS P5Q-EM alaplap ICH10R vezérlője rendelkezik-e bármi féle méret limittel RAID 5 esetén? Annyit tudok hogy 2 tera fölött nem bootol róla, de mekkora a legnagyobb létrehozható RAID kötet? Vagy van egyátalán ilyen limit?(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs