- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
Topikgazda
Elindítottam a PH Fun Race-t is. Tudom, hogy ez csak egy lazább verseny, de egy kis nehezítés lesz az elejében.
1 napos sprint verseny, 8 szakasz, 3 szerviz. Reggel kicsit esik az eső és az első 3 szakasz így nedves lesz kicsit. Az utolsó szakaszon már kicsit sötétedik az elhúzódó verseny miatt, de még nem lesz korom sötét.
Jó versenyt mindenkinek! 10 nap van rá. Utána jön a szadomazó PH VB svéd.
[link] Verseny link[ Szerkesztve ]
06-3o/9759I39
-
proci985
MODERÁTOR
-
JulesTS
őstag
válasz Találtgyerek #2099 üzenetére
Kaptam egy pontot!
-
biker
nagyúr
válasz bilanszki #2092 üzenetére
Gratula! Te az IRL Bilánszki Gergő vagy?
Én örülök, hogy nem adtam fel, gyakorlatilag a kritikus károkat szenvedett csapat élén sikerült lehozni a versenyt így
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
bilanszki
csendes tag
válasz Találtgyerek #2097 üzenetére
Rendszeresen itt vagyok olvasom a fórumot.
Köszi szèpene, neked is gratula, ahogy elnèztem kb egy tempónk volt.
Majd a következő versenyen......
Csak sajnos a wrc már nagyon nehezen fèr bele a szabadidőmbe, ìgy elèg kevès időt tudok a versenyekre gyakorlni. Inkább Acc-t nyomom komolyabb szinten, meg règebbem az RBR-t.
Most csináltattam nemrèg egy replika skoda fabira rs rally2 es kormányt ès azóta jött meg a kedv újból a rallyzáshoz.😁
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz bilanszki #2105 üzenetére
Jó kis adok-kapok volt. 22 szakaszból te 10-et én 12-őt nyertem. Sajnos nekem becsúszott egy defekt meg ebből adódóan egy turbó meghibásodás. Igyekszem a svéden jobban figyelni.
Szép ez a rig. Monitor 49-es?
Én is inkább az RBR-t szeretem, de itt is nagyon jó menni. Leginkább a közösség miatt. Mondjuk a szép grafika sem hátrány.06-3o/9759I39
-
bilanszki
csendes tag
válasz Találtgyerek #2109 üzenetére
Igen az RBR mèg a mai napig verhetetlen fizikában, ès èlmènyben.
Volt már szerencsèm menni peugeot 208r2 vel ès citroen c2 r2 vel versenyen Kunnmadarason ès nagyon sokat számìtott az hogy rengeteget nyomtam règen az Rbrt.
Viszont azèrt a dirt2 höz kèpest azèrt szerintem van előrelèpes itt is.
Igen èn is inkább az online rèsze miatt kezdtem el jásztani a Wrc-vel. -
petikeh
tag
válasz Találtgyerek #2099 üzenetére
Gratulálok én is mindenkinek!
A magam részéről egy egészen vállalható verseny volt, kár azért az önhibámon kívüli crashért... Ott fogalmam sincs a mai napig, hogy mennyit adott hozzá. Fura amúgy látni ennyi Pumát, azt gondolná az ember, hogy a Yaris, meg az i20 a menő.
Találkozunk a fun-on, meg majd a svéden is.
EA Sports WRC - Basturapete - pete_thereal #47
-
fatal`
titán
Remélem most több időm lesz majd a futamokra
@Találtgyerek köszi a szervezést
-
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #2116 üzenetére
Lemaradtam én már, többet játszottál Alapból sem valami magas a skill setem és én nem setupolok Meg mindig szarabb gumival mentél, de tényleg jókat versenyeztünk.
Jól láttam, hogy a fun event az végül Oceania lett?
-
petikeh
tag
Amúgy ki milyen cockpittel, hardware-el nyomul?
Kíváncsi vagyok, hogy az én kis egyszerű G29-em, hol is áll...
EA Sports WRC - Basturapete - pete_thereal #47
-
JulesTS
őstag
válasz petikeh #2119 üzenetére
Kormányos topik összefoglalójában van egy táblázat, abban sokunké bent van:
https://prohardver.hu/tema/a_nagy_kormanyos_topik/hsz_1-200.html -
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #2122 üzenetére
Én imádom óceániát (ezért gondolom beba..om az árokba az elején ), de tényleg. DR2 új zélandot is imádtam, meg new englandot
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Találtgyerek #2055 üzenetére
És lett topikgazdánk!
---
(Moderátorként egyébként a jogaim megvannak és tudok segíteni, viszont sajnos nem fér bele az időmbe a versenyszervezéssel foglalkozni.)
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
jlaci74
aktív tag
válasz Találtgyerek #2121 üzenetére
Anno Pécsen az IRC-n itt volt Meek-el, két tejfelesszájú kisgyerek ...
számukra idegen pályákon verték a magyar menőket ...
és mi lett belőle ... -
Ratrak
tag
válasz petikeh #2119 üzenetére
Én is G29
A cockpit-megoldásom egyedi cucc, mivel a nappaliból csak egy van, és nem mindegy, hogy uralja-e egy szimes rig, ezért a fő szempont a könnyű és gyors "eltakaríthatóság" volt.
Az ikás Pöang fotel régi kedvenc, korlátlan mennyiségű munka- és pihenésórát tudunk benne eltölteni Asszonnyal mindenféle fájdalom nélkül (mármint mindenki a saját fotelében ) Viszont alacsony, és túlzottan hátra dől. Utóbbit bevallom, megszoktam, meg abban segít a TV, hogy nem pici és nem 10m-ről nézem... Előbbihez meg hozzá van hangolva az asztal magassága, amit én terveztem és gyártottam le magamnak, a szoba adottságait és különböző használati szempontjait figyelembe véve - és nem a szimezés volt a first priority.
Amúgy a H-váltó egy zsanéros cuccon van, amikor nem használom, akkor lefele "lóg", és mivel flexibilis, amikor a szekrény ajtó be van csukva, picit be tudja tolni, hogy záródhasson az ajtó rendesen. Használatkor meg "felül" a Pöang fotel "szivacsára", úgymond azt tartja a helyén a gravitációval szemben. Nem ideális, mert így picit "lötyög", és picit túl elöl van, de legalább hozza a "régi szétment rönóváltó"-feelinget
A TV 55", 4k, munkára is, játékra is, filmre is, mindenre IS
De a "nagy magic" az, hogy a sim-es rig és a "Fura hobbi? Milyen fura hobby?!"-layout között kb. 10 másodperc a váltás. És akkor lassan szereltem a kormányt az asztalra/ról... A bal ajtó mögött lakik a PS, a jobb mögött meg a nyomtató. Középen a pedálok ugye, oda megy le a kormány, ha nem szim, és a lábam, ha szim
A 2.0-t kicsit másképpen csinálnám, de nem olyan jelentős a macera ezzel, hogy megérje belerakni az időt, pénzt, fáradtságot.if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Találtgyerek #2127 üzenetére
elegge, par kanyar nekem gyanusan ismeros volt, bar nem mentem ott sokat
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #2127 üzenetére
igen, subaruzok majd
állítólag igen, fikciós óceánia mint a pacifico, az oceania-n van kevés aszfalt, a pacificon nincs. de nekem érzésre nagyon arra hajaz. És azokat a graveleket bírtam, a lenygelt meg a finnt meg nem valamiért. ugyanígy a new england gravelen repesztettem, lengyelen estem keltemElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
JulesTS
őstag
válasz Találtgyerek #2101 üzenetére
Végigmentem és második vagyok!
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz jlaci74 #2047 üzenetére
Nem volt időm játszani tegnap a játékkal. Most gyors bepattantam a gép elé.
Az EVO beállítását 1:1-ben átraktam az RS-re és így mentem. Egy fél szakasz bemelegítőt mentem és utána restartból elsőre ezt mentem. Van pár rontott ív, de egész jó menet volt.
Ez egy erős biztonsági futam, ez körülbelül a versenytempóm. Ennél gyorsabban csak akkor szoktam menni, ha helyezés múlik rajt. Lehetne az autó beállításain még faragni, az EVO-val kicsit ritmusosabban tudtam menni, de lassabban szerintem.
[Iberia RS]06-3o/9759I39
-
JulesTS
őstag
válasz Találtgyerek #2136 üzenetére
Próbáltam vigyázni, de már második szakaszon volt árok. Aztán több szakaszt is vakon mentem, mert az egész képernyőt kitakarta a motorháztető, volt emiatt mégtöbb bukás, meg ütközés. A végére a hűtő, majd a motor is megadta magát...
-
JulesTS
őstag
válasz Találtgyerek #2136 üzenetére
Ja főleg pálya autózás megy, meg kipacsolódásként drift. Na az tud segíteni a rallyban is.
-
jlaci74
aktív tag
válasz Találtgyerek #2137 üzenetére
Szép munka!
Szinte hibátlan menet, mintha sínen húznák.
A beállításokat plíz ...
Amúgy mi a PC-d konfigja? Nagyon smooth az egész ... -
proci985
MODERÁTOR
válasz JulesTS #2134 üzenetére
nemmondod
ma befejeztem, de kaptam ket defektet, egyiket javitva, masiknal viszont az utolso 5kmet mar ugy voltam, hogy gyorsabb, ha nem javitok. es biztos voltam benne, hogy tokutolso leszek .
egyebkent van par alattomos kanyar. igen, a masodik szakaszon van egy kifele lejto 2es valahol meg az elejen, aminel a navigator elfelejti megemliteni a triple cautiont es a narrowst. mondjuk legalabb konzisztens voltam, ketszer arok, ketszer sikerult megfogni 3 kerekkel a szelen.
a gyorsasagi szakaszai is legalabb annyira gonoszak, mint a lengyel palyae volt DR2ben, avagy picit rossz iven megy az ember, es megdobja az autot.
egyebkent moka volt, az utolso harom szakasz pedig gyonyoru.
ja es visszaraktam a manual sequential valtot: ezzel (az elejen) picit lassabb szoktam lenni ameddig szokom, viszont tenyleg sokkal egyszerubb volt vele menni.
---
tobbieknek pro tipp: rovidebbnek tunik mint a WRC, de van egy eleg technikas 18kmes, visszatero murvas szakasz. szoval lehet jobb otlet ket reszletben tolni, en az utolso harom szakaszon mar faradtam.
---
viszont ra kene neznem a kezifek rogzitesere, meg lehet a kormany mogotti valtot cserelni kene az SHH sequentialra.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #2122 üzenetére
Én szeretem Az indonéz szakaszok is brutál jók.
Mennyi idő van a fun szakaszokra?
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz proci985 #2143 üzenetére
Köszönjük az infót!
Tegnap este kipróbáltam én is az egyik szakaszt TT-ben.
Mindkét oldalról kemény padkás gyors szakaszt fogtam ki.
Vigyázni kellett, mert az első körben kicsit nagyobb szögben dobtam be a kanyarba az autót és az eleje visszapattant a padkáról és egyből kaptam a másik oldalról a padkát. Ezt a kanyar le is zártam egy bukfenccel meg egy restartal.06-3o/9759I39
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Találtgyerek #2145 üzenetére
az a 18kmes szakaszon a kozepso resz. tenyleg legyetek esznel, mert az egyik jobb 4 (vagy 3) utan mielott rafordul az ember a relative hosszu gyorsasagira, hirtelen nagyon mely lesz padka. ott ha az egyik hatso kerek lent a foldon, akkor garantaltan keresztbe fogja rakni az autot.
gyorsasagi vegen mindket iranyban a slowing (narrows 4) reszt vegyetek komolyan, a kulso iven a vegen megemelkedik a padka.
ja igen: a hidak betonok, szoval erdemes egyenes szogben allo kormannyal erkezni rajuk.
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz proci985 #2147 üzenetére
Nálam egyenes szög nem lesz. Annyira túlkormányzottra állítottam a Focust, hogy csak keresztbe lehet vele fordulni. Tegnap amikor mentem vele úgy éreztem, mintha Colin brit belsőjét néztem volna. Az idő mégis jó lett, mert az előbb említett borulás-restart után egy Top50 környéki időt mentem egyből.
06-3o/9759I39
-
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #2146 üzenetére
Nem leszek itthon hétvégén, meg a jövőhéten se. Illetve csak hétfőn, talán le tudom tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest