Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    Lenyomtam a Szilveszter rallyt...

    hát végigküzdöttem... Hókotró volt előttünk, de nem sózott... Brusnében a jobb 5 bukkan tetején jég, kifele dől, hát bazzeg. inkább jobb 3 vigyázz lenne 😃 És azon is épp eleget qrvaanyáztam, mikor kicsúszok, jövök már vissza a pályára, erre "reset to track 30s penalty" MIVA??? Hát arrcal a pályának álltam. Aztán ugyanezt eljátszotta egy hajtűben, belsőre ráfordultam, be a fűbe, mondom nagy gáz és befejezem a forgást és vissza a pályára, nincsenek nézők, erre 5m-re a pályától "reset to track" kapja be. Hülye cseh rendezők 😃 A ködös hóeséses szakaszért külön pacsi, tapadás nélküli gumikkal menni úgy, hogy nem látsz el a fékút végéig. Be is köthettem volna a szemem. (mondjuk éjjel köd izgi lenne). Na mindegy, túléltük. Azt nem értem, ha a játékban tudja, hogy GeriSoft a nevem, akkor az ea raceneten miért csak és kizárólag a fiam profilnevét viszi tovább (DomiMaglod), nem lehet játék szinten átírni, mármint át lehet, de a játék szint nem frissül a raceneten.

    Lenne még mit fejleszteni, sajnos rohadt nehéz a kézifékes forduló, túl hirtelen és ostorcsapásszerűen veszti el a tapadást az autó, és fordul 270fokot hirtelen. De a vizes nyom havas rész tapadásvesztés meg nagyon jól van megcsinálva. A bukkanós jegesen is szépen csúszik meg a kocsi, máshol is van jeges hullámzós út, ahol alulkormányzott helyett inkább sodródik kifelé 4 kerékkel, ezek bejönnek. Remélem 1-2 patch és minden idegesító hibát javítanak, pl gumiválasztás bug (mindegy hány szakasz, a gumik száma függ a szervizparktól, egy extra gumi ha kimész shakedownra, de ha te 12 szakaszt teszel be 2 szervizzel (4 szakasz/szerviz) akkor is egy lágy egy közepes amit ad. M)ÉRT? és ez sokaknak probléma.

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák