Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
eloszor nekem is kicsinek tunt - ez egesz addig tartott, amig el nem kezdtem olvasni rajta
onnantol egyaltalan nem zavaro, a lapozast meg csak addig erzed problemanak amig ki nem probalod. egyreszt a lapozas rovidebb ideig tart az olvason mint a papirkonyvon, masreszt olvasas kozben ugyis lefoglal annyira a szoveg, hogy a lapozas mar 'tudat alatt' megy -
Pierre75
senior tag
Nekem is kicsi a 6 inch. Erre a szokásos válasz, majd megszokod. A 7 inches tablet mérete, amit használok is csak kompromisszomokkal vállalható. Ehelyett én kivárok. A Pocket jövő nyáron kezdi árulni a 8 inch-es színes e-book olvasóját, ami remélhetőleg felkavarja annyira az állóvizet, hogy lesz követője és kimozdulnak a zsebkönyv méretből.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Formula-1
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Ipad 6th Gen Cell 128GB
- OnePlus Pad Go gyári tokkal Akció!!!
- Apple iPad 10.9 2022 64GB 2026.06.27.EMAG jótállás
- Bomba ár! Acer Switch SW512 - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 12" QHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest