-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Vagy email, vagy a docx-et elmented rtf-ben, es utana mutatod meg a calibre-nek. Utobbi elonye, hogy nem csak kindle-seknek mukodik...
(En is szivtam vele par orat, mire kiderult, hogy a calibre hiaba a doc-ot ismeretlennek tartja, a docx-et meg felismeri mint formatum, de konvertalni nem hajlando belole, igy hiaba mentegettem at mindent docx-re.)Ja es letezik egy olyan program, ami tomegesen tud doc-bol rtf-et generalni: Convert Doc a neve (SoftInterface nevu ceg csinalta, csak hogy a tobb hasonlo kozul kiemeljem, ami nekem mukodott jol), es akkor nem kell egyesevel megnyitogatni oket. Arra kell egyedul figyelni, hogy ha valamiert egy kvt-ban ugyanolyan neven van .doc es .docx is, akkor a ket rtf egymasra masolodik... de hat altalaban azert ilyen nincs, vagy ha igen, akkor jo esellyel ugyis azonos a tartalom.
(A Convert Doc raadasul teljes fat is kezel, azaz ha megmutatod a gyujtemenyed, ugyanugy strukturalva talalod meg az rtf-eket is. Mondjuk pont kindle eseten tokmindegy, tekintve hogy az meg magasrol tesz a kvt-ba rendezesre...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs