- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz varadigabor #51751 üzenetére
Szerintem szép képet ad, elég tűrhető a kijelző minősége.
Van kézi és auto csatorna keresője, meg mod választó(Pal/NTSC/AUTO)+fényerő, kontraszt, RGB, csak kár hogy 10-es léptetéseik vannak.
Az oldalcsatlakozókat egyelőre nem tudom kipróbálni.
A kapcsoló nagyon hiányzik róla, kár hogy lespórolták.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
fape
senior tag
válasz Peaceliker #51752 üzenetére
Most már én is tudom, de pár hónapja még nem sok tapasztalat volt róla a neten.
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
vandor01
őstag
válasz kriszbon #51753 üzenetére
szerintem meg tok jo, hogy nincs rajta kapcsolo hulyet kapok EV800D tol.... raknam le azt nyomjam a gombot vagy par secig mire kikapcsol! UFO3-ban is az a jo nem kell kuzdeni vele... kihuzom azonal OFF ha meg kell radugon azt az automata kereso azonal raall a csatornara....
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz Peaceliker #51757 üzenetére
ami azert ertheto mert ha csak egy erintessel vagy vmi "gyors"sal le lehetne loni? na az szar lenne repules kozben veletlen hozzaeres vagy beleakad vmi be azt "naplemente" viszont egy ilyen 5-6mm-es jack vagy T/JST csati kirantasahoz "hatarozottsag" kell nem csak ugy veletlen.... viszont kurvagyors
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Saccco
nagyúr
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
Geller72
veterán
válasz syler123 #51717 üzenetére
"Bezzeg igen, az sp racing f3 az elpusztíthatatlan... Csak se osd semmi."
-Én ezt az SP Racing F3-at használom. Mégpedig a BG-ről! . Egyrészt mert filléres cucc, a legtöbbször tizen eurókért jön, most éppen 18-ért jött eu expresszel. 0.78 eur volt a postaköltség. Mondjuk most ahogy nézem, nincs akció - amikor rendeltem, akkor pont volt.
Ebből én a deluxe-t szoktam rendelni. Az nem csak OSD képes, hanem sokkal,de sokkal többet is tud.
*35x35mm board, 30mm mounting holes.
* STM32F3 CPU.
* High-capacity Flash (Acro 6DOF and Deluxe 10DOF)
* MPU6050 Accelerometers and Gyroscopes
* MS5611 Barometer (Deluxe 10DOF)
* HMC5883 Compass (Deluxe 10DOF)
* MicroUSB socket.
* 4 x 4 pin JST-SH Socket (I2C, SWD, 2xuart)
* 2 x 8 pin JST-SH Socket (PPM, PWM, SERIAL RX, GPIO, ADC, 3V, 5V, GND)
* 8 x 3 pin though-holes for pin headers for ESC / Servo connections.
* 2 x 4 pin though-holes for the 2x serial ports .
* 2 x 2 pin though-holes for battery voltage and buzzer.Connect your OSD + SmartPort + SBus + GPS + LED Strip + Battery Monitoring + Sonar + 8 motors - all at the same time!
-Oneshot, Supports SBus, SumH, SumD, Spektrum1024/2048, XBus, PPM, PWM receivers....blablabla...
Arról, hogy mennyire bírja annyit, hogy még megvan a legelső és hibátlanul működik...
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Saccco #51759 üzenetére
van ez a teljeses silicon boritas is kulonbozo szinekben.... [link]
nem is ertem meg kell venni azt a szinu TAV-ot ami a legocccobb utana meg ezzel olyanra szinezni ami tesssekCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
twine
veterán
válasz Saccco #51759 üzenetére
tervben van Banggoodon láttam először....csak még azt nem döntöttem el, piros, vagy fekete legyen a csúszásgátló...De szerintem piros lesz...nem annyira feltűnő mint az UVsárga Taranis, de kicsit feldobja a távot is, meg talán hasznos is... fekete színeket ha lehet kerülöm, nyáron piszkosul "szívja a hőt"....
(#51762) vandor01 :
AZ szerintem egy raklap sz@r....már elnézést ha valakinek van ilyen....
EGyrészt kilóg alóla bizonyos helyeken a szín,,,,ha valaki olyan szép UV színeket választ....
Másrészt a szilkon tok a legszarabb telefonon is...csúszkál mocorog, de legalább alá megy a por, és faszán tökre karcolja mindazt ami alatta van...
Egy idő után megnyúlik, aztán hobbyzás közben fasza lehet egy csúszkálós tokot fogni és irányitani vele a gépet...Borzalom
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Peaceliker #51765 üzenetére
A JST SH socketen van fix 3 és 5V..onnan nem jó az neked?
-
kriszbon
őstag
válasz vandor01 #51756 üzenetére
Én meg attól kapok agybajt, hogy a VR D2 szemüvegen ha van is kapcsoló, csak a kijelzőt kapcsolja le a vevő meg megy tovább, és én meg rendszeresen elfelejtem lehúzni az aksit.
Persze közben simán lemerül, és mikor meg kellene már nincs benne kakaó.
Legyen csak szépen rajta kapcsoló, úgy jó az.(#51761) Geller_1972:
Én a 6 DOF verziót szoktam venni ezekből, mert pár helyen a nálam tapasztaltabbak azt írták/ják hogy sok zavaró jelet összeszed a baro és magneto, néha teljesen pontatlan is tud lenni.
Fene tudja, lehet egyszer kipróbálom hogy nem külön van a baro+magneto.A 3 és 5V csak akkor elég ha semmi nagy fogyasztású és sok kütyüt nem kötsz rá, mert kicsit több cucc van rákötve, és meghúzatod jól, még az OSD menü is eltünedezik, esetleg képpel együtt is.
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
AMDaZERG_1
senior tag
Megjött a szemüveg. Eredetileg Liftoff-hoz vettem, de...
Szemüveget használok olvasáshoz, így ez számomra nem sok mindenre jó, vagy belerakok egy dioptria előtétet. És még kényelmetlennek is tűnik, bár csak egy "akkut" mentem liftoffal, de teljesen életlen volt a kép a szememnek. Marad a remek Quanum Cyclops V2.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Geller72
veterán
válasz kriszbon #51767 üzenetére
Őszintén szólva én is ki szoktam azt a kettőt kapcsolni, mert már nekem is ment el a málnásba gép, de lehet, hogy csak én voltam pöcs, mert első repülésem volt azzal a géppel, nem volt amúgy sem jól belőve, csak gyorsan akartam vele repülni, összeraktam és go. . Meg nem is használom, acroban nem igazán kell, de gondolkodtam már, hogy ki kellene próbálni. Viszont, kikapcsolt állapotban jó. És ha egyszer ugyanannyiért megkapom (nem mindig, de akcióban igen) mint máshol, máskor a 6 dof standardot, akkor inkább ezt szoktam venni. Az 5V-t azért is kérdeztem, hogy elég e onnan, de igazából egy BEC nem a világ rátolni. Nekem vagy a Raptor ESC-ek, és/vagy a mocik is nagyon jók (Emaxnak nézem, de felül vannak szitázva) de akármilyen komoly, hosszan tartó kopp padlónál nem lesz csipogás, nem megy el a kép, semmi gondom nincs.
-
Geller72
veterán
válasz AMDaZERG_1 #51768 üzenetére
És a küklopsz most a HK-n 36 eur.. . Nagy kár, hogy 20 euró a posta. .
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz vandor01 #51762 üzenetére
Nekem sem tetszik az a szilikon.
(#51763) twine:
Még szép, hogy piros. De ezt majd csak egyszer.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok.Én szeretnék megtanulni drónozni és kezdésnek kiszemeltem egy olcsó drónt amivel tudnék tanulni.A neve:SMRC S1 mini drón.Valakinek esetleg volt már a kezében,vagy van tapasztalata vele?Nem egyformák az infók külömböző oldalakon.Például van ahol 50,van ahol 100 mérert írnak hatótávnak
https://www.cafago.com/en/p-rm9331s-2.html -
kriszbon
őstag
válasz AMDaZERG_1 #51768 üzenetére
Sajnos nekem is kell szemüveg olvasáshoz, és a mostaniakat is át kellett alakítanom, de még így sem tökéletes mert nem tudtam jobban hátrahozni a + lencsét.
De azért így már tudom használni.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Geller72
veterán
válasz norberto9 #51772 üzenetére
Miért nem olyan gépet veszel, amiről van normális tapasztalat, amik az ajánlott gépek listáján vannak? 50 vagy 100m. Hidd el, hogy tök mindegy. Az már olyan távolság, hogy ha leesik, mert lemerült és nincs visszajelzés, soha nem találod meg. Ilyenekkel max 30- re mennék el, de csakis akkor ha látom a gépet. Lakásban, udvaron. Ennyi. Vegyėl egy filléres gépet, amivel egyáltalán megtanulsz repülni. Ha a telefont nézed, hogyan repülsz közben? Kezdőként. Amikor tegyük fel elmész vele úgy hogy nem is látható? Gondold át szerintem egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Baku
aktív tag
válasz Geller72 #51764 üzenetére
Nem lett olyan vészes, mint amilyennek tűnik ...
80€ körül volt a komplett upgrade kit, amiben szinte minden benne volt (még több is), mint ami kell....
Eredetileg úgy akartam, hogy egyszerűen átépítem a meglevő X8G-t, de átgondoltam, hogy annak a bele vagy ment volna a kukába, vagy árulhattam volna a neten egy marék ziziért hónapokig, igy aztán más utat választottam: Vettem én a neten egy marék ziziért egy szétbarmolt bontott X8-at, aminek a kasztnija ép és egészséges volt. Meg agyonra leárazva akciózva megvettem a legolcsóbb X8 távot az Alin (a kasztnija miatt). Egyéb apróságok meg akadtak itthon ....Így aztán kb. Ennyibe van:
Upgrade kit kb. 80€
Bontott X8 kb. 15€
Táv: 10€
Összesen: 105€Az X8G- t meg időközben átépítettem X8HG-re, így most 2db X8 áll a polcon ....
Hát így történt .... Köszönöm az elismerést!A jó hír az, hogy hamarosan tudok velük beltérben repülni, mert találtam egy (új építésű) 2000nm-es, 5m belmagasságú, hatalmas üres raktárépületet, ahol repülhetek addig, amíg üresen marad....
-
Baku
aktív tag
válasz norberto9 #51772 üzenetére
Én is inkább olyasmit ajánlanék, ami széleskörben elterjedt, ismert, népszerű.
Ahhoz mindig találsz segítséget, infót, alkatrészt, kiegészítőt ....(Én Pl. emiatt jártam jól a symákkal: MINDEN van hozzájuk az utolsó csavarig (szó szerint), tele a net meg a YT mindenféle tippekkel, trükkökkel, mókolásokkal. Kezdőként rengeteg ötletet merítettem belőlük....)
-
david335
tag
Ezt ajánlom mindenkinek, brutál erősen tart és könnyen lehet összerakni/szétszedni.
Leader-en akksi fixálására használom[ Szerkesztve ]
-
norberto9
aktív tag
Köszi a gyors válaszokat!!! És a syma drónok milyen áron vannak?Ja meg olyan kérdésem lenne hogy egy drón mennyi plussz súlyt bír el?Mondjuk egy 50g-os gép?Mert kamerát tennék rá
[ Szerkesztve ]
-
AMDaZERG_1
senior tag
Csak kicsit hiányoltam az ACRO-t a videóból
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz norberto9 #51781 üzenetére
Nem szívesen szólok bele üzletekbe, de fene tudja...
Akár vámolhatják is kintről, viszont itt megvéve alapból elég húzós az ára, főként, ha akkukat is akarsz hozzá venni. Nem mellesleg akár selejtet is kifoghatsz, és szintén nem mellesleg néhány nap reptetés után már eléggé leharcolt állapotba lehet varázsolni az újat is
Bár azt sem tudom mennyire akciós az itt felajánlott ára, de gyaníthatóan fele, mint az új.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Geller72
veterán
válasz AMDaZERG_1 #51783 üzenetére
Egy flipet dobhatott volna..igazán. Az erőgép tanárom a suliban épített egy légpárnást magának. Abban az időben ez kb olyan tett volt, mintha ma te Kínából rendelve néhány alkatrészt összeszórnál egy 1:1-es birodalmi lépegetőt, lézerágyúkkal, minden szarral...
-
Geller72
veterán
Január 6.-i rendelés az asztalomon.. . (BG)
-
Saccco
nagyúr
válasz AMDaZERG_1 #51783 üzenetére
KÁDkopter.
(#51781) norberto9:
Eachine E011 / JJRC H67, Furibee F36 - Ezek megtanítanak repülni, bent.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Baku
aktív tag
válasz AMDaZERG_1 #51778 üzenetére
Tudom persze, de ez a vétel spontán jött, járt vele még néhány használható szir-szar, és nem kellett várni rá heteket....
-
Geller72
veterán
válasz Peaceliker #51790 üzenetére
Az a helyzet, hogy én is kezdek pedig szemezni az AIO dolgokkal. Van benne negatívum is, de amikor nem akarod bonyolítani és hegesztgetni, akkor jobb az, ha fél óra alatt összeraktad a gépet, fél órát állítgatod, de aznap repül. .
-
varadigabor
senior tag
-
Geller72
veterán
válasz SpydeR3412 #51794 üzenetére
Tudásra van. Az E011 váza nagyon gagyi. Viszont az F36 csak 1 euróval kerül kevesebbe. Ha tisztán az árat és a tudást nézzük, szerintem is inkább E011, meg mert azt lehet irányítani normál távval is. A rep ideje szerintem (is) több, mint az F36-nak, no de azt se felejtsük el, hogy az egyiknek 150 a másiknak 250-es akkuja van. Én nem éreztem a kettő közt jelentős erőbeni difit, viszont az tény, hogy ha az F36 akkuját átrakod (vagy veszel 150/45-50c-s akkukat) akkor az E011 érezhetően jobb. Nekem vannak Cherson 220/50C-s akkujaim, lecseréltem a csatikat, és azzal úgy megy, mint az állat. Ami még szempont (szerintem) hogy az E011-nek a mocijai csatisak, azaz nem kell forrasztani.
-
david335
tag
válasz AMDaZERG_1 #51784 üzenetére
Jogos
-
Geller72
veterán
válasz varadigabor #51793 üzenetére
..ne felejtsük el, hogy a nem deluxe 6 DOF verzió csak 13 euró..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest