- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATTILA11
újonc
150-200 dollár között ki milyen gépet tudna ajánlani amit össze tudok rakni saját magam ! Nem gyárit ! És ami a késöbbiek folyamán még fejleszthető?
-
Kulbi
aktív tag
válasz Teréz Atya #52795 üzenetére
Van olyan változata ahol a PDB és a vtx van egyben és flex kábellel csatlakozik az fc-hez, így sok kábelt meg lehet spórolni. A ctr hogyan köthető a vtx-hez?
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
Saccco
nagyúr
Most néztem végig a videót... Hát ne hajtsd 4S-en, a videó végén repülés közben ég le az egész.
Kigyulladt az akku, a kamera, elengedtek a forrasztások az ESC-ken, és minden kábel összeolvadt rajta.Innen kezdi a ne tegyél rá 4S szöveget.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
twine
veterán
válasz Saccco #52854 üzenetére
Megtaláltad az az egy videót, amin pörögtek hetekig, az egyetlenegy eset....
Én hiszem ,hogy használható... Bár egyelőre nem cél a 4s, csak mint témától független "megfigyelés" a világból, hogy eladtak (has) 1000db-ot, abból egy így járt, és máris hajlamosak vagyunk konzekvenciát vonni...
Nem tagadom, és nem védem... Mert nincs belőle hasznom... Csak logikusan próbálok gondolkodni, mint általában .. És itt is ezt teszem...egy db!
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Pont rányúltam akkor.
Megnézem a revisited videót is. 2. kör.
Kapott egy másik vasat tesztelésre.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
defy456
aktív tag
Figyelem pár napja a vision plus szemüveget HK-n, 29 és 36 euró között ugrál. Szokott olcsóbb lenni, érdemes várni, hogy lemenjen 20-ra?
-
Saccco
nagyúr
válasz Raffi_CA #52857 üzenetére
Nem vágom annyira ezt a részt.
Whoop-okat jobban ismerem.Ha én akarnék olyan méret körül gépet építeni, akkor a Awesome Q95, Lizard95, FuriBee Q95, Leader 120, Diatone 2018 GT-R90 alkatrészlistája mentén keresném a megoldást.
Viszont, ahogyan eddig nyomoztam nem úgy vettem észre, hogy komplett csomagnál olcsóbban lehetne ilyen gépet építeni.[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
Megérkezett a JJRC H67, tud valaki linkelni videót hogy tudom likvidálni belőle a zenét?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Saccco
nagyúr
Leveszed a tetejét, kicsavarod a két csavart, óvatosan megemeled az alaplapot, kiszabadítod a hangszórót, - akár forrasztó nélkül - előre-hátra mozgatod a kábelt, amíg letörik az alaplapról, felül van forrasztva, majd minden visszaszerelsz.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Saccco #52861 üzenetére
"nem úgy vettem észre, hogy komplett csomagnál olcsóbban lehetne ilyen gépet építeni."
Pontos ez a meglátás!
Válogattam, lepontoztam, de még így is drágábban építettem. Viszont annak a varázsát, hogy magának építi az ember, és az a levegőbe emelkedik, na azt nem hozza ki egy készre szerelt gép beüzemelése.
Aztán meg legalább a napi gondokról hatásosan tereli el az ember figyelmét. Persze van benne bosszankodás, küzdelem, várakozás, de azt is feledtetni tudja a siker!Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
david335
tag
válasz Teréz Atya #52823 üzenetére
Hol lelhető fel ez a Randy fickó?
-
AMDaZERG_1
senior tag
Hihetetlen!
Kezdem felfogni az alapokat! Persze Teréz Atyának van benne melója rendesen! Neked köszönhetően nem adtam fel a harcot!
Átállítottam CLI-ben hogy az I2C port legyen aktív Máris van iránytűm is az X220s -ben Betaflight alatt
Már csak egy sonar kell[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
varadigabor
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #52866 üzenetére
bf alatt nem biztos hogy lesz rth
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
cd334
tag
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz varadigabor #52867 üzenetére
Tuti nem lesz, vagy, ha lenne az valami egész más
Nem is az a lényeg, hanem az irány, hogy hol van a felszállási pont.
Van egy hely, ami ~2-4 méter magas fákkal van tele és zegzugos. Nos, ha ott reptetek van viszonyítás, hogy merre is kéne mennem, hogy oda jöjjek vissza, ahol vagyok. Bár az, hogy az iránytű mennyire gyors reagálású még nem tudom, de a lényeg, hogy megoldottam a kérdést.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
kriszbon
őstag
válasz varadigabor #52867 üzenetére
Valakinek van videója hogy elhúz a fenébe a gép BF alatt kapcsolt funkciónál, de valami szélsebesen, csak nem emlékszem kié volt itt közületek.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
david335
tag
válasz AMDaZERG_1 #52866 üzenetére
Erre az infóra én is kiváncsi vagyok Penge
-
etnies
senior tag
Ááááá, meghozta a futár a DJI Spark fly more combo-t, nagyon izgatott vagyok. Ilyen hidegben nem ajánlott elkezdeni a reptetést ugye?
Tudtok adni tanácsokat nooboknak a kezdéshez?"önmagam hite vagyok magamban"
-
sysrq
őstag
ISDT Q6 Plus töltés közben kékre váltott, 3,7V 150mAh akku van rádugva és most fél percenként kettőt sípol. Hagyjam bekapcsolva míg zöldre vált, vagy mit akar most jelezni nekem? A honlapról letöltött kézikönyvben nem találtam megoldást.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Teréz Atya
senior tag
Fast charge done - ekkor már használható az akksi. Ezután még balanszol. Ha megtekered a tekerentyűt, elhallgat.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
Azt nemtom, sacc/kb forrasztással. De van smart audio port, meg kamera állítás, amit más nem nagyon tud.
Itt a termékismertető angolul.
Régebbi Matekot nem vennék, mert az izgága gyro nem szerette az egybe lapot, így a CTR-en már MPU600 van. Persze 32k/16k-ra is van megoldásuk, de ez mán felső tagozat.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
DonDennis
senior tag
Most hogy megjelent a Mavic Air, végre elgondolkodtam egy drón beszerzésén. Viszont picit félek a hülye szabályozástól, csak hobbynak venném de úgy annyira nem tetszene ha a rendőr minden hülye indokkal kiszabna rám 100 vagy több 100.000Ft bíráságot, ha véletlen rosszkor vagyok rossz helyen. Kinek mi a tapasztalata? Találkozott már valaki rendőrrel? Milyen bírságra lehet számítani? Vagy jó arcok? Városban repkedtek? Vagy csak marad az erdő és a mező? (az egy idő után elég uncsi) köszönöm szépen.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
-
syler123
veterán
válasz varadigabor #52882 üzenetére
Azt már írta hogy a mező fölött uncsi, izgalmasabb emberek fölött...
-
Saccco
nagyúr
válasz varadigabor #52884 üzenetére
Nekem ez lakásban is megy a Whoop-pal.
-
DonDennis
senior tag
válasz syler123 #52883 üzenetére
Hát ha vesz az ember 300+ ért egy drónt akkor igen egy idő után unalmassá tud válni, hogy a lakóhelyéről csak egy kis röpködésért elmenjen a közeli erődbe vagy mezőre, és nyilván szívesen vinné ki az ember a drónt a Margit-sziget vagy a Duna fölé, hogy szép képeket készítsen, és nyilván nem a Moszkva téren repkednék 5 méterre az emberek fölött. És erre utalt volna a kérdésem, hogy akik ilyen szinten esetleg repkednek bp-n, azoknak mi a tapasztalata a hatóságokkal. Mert ha marad a drónozzál a mezőn és az erdőben ahol senki nem lát, ahhoz azért szerintem drága hobbi 300+ ért.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
syler123
veterán
válasz DonDennis #52887 üzenetére
Az összes kameraplatform unalmas, nem is arról szól hogy izgalmas legyen. Hanem pl pénzt keress vele , szép felvételeket készíts, amikben majd gyönyörködhetsz, megoszthatsz, kiélheted a kreativitásod. Persze sokan gondolják hogy mennyire kreatívok, mert felemelkednek egy épület előtt, felveszik, esetleg megkerülik
Izgalmasnak nem nevezném, de nem is ez a lényege. Azt pedig már leírták, hogy wifi-s, szóval bármikor megzavarodhat, aztán oda a gép...
És igen, mezőre Racer való, de az ott sem unalmas, persze kinek mi jön be.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
-
Allien
veterán
válasz DonDennis #52887 üzenetére
Ne izgulj. Ja, mégis izgalomra vágysz? Semmi gond. Vidd ki a kopteredet a Hős utca 15 köré. Hidd el, a TEK mellett nyugodtan repkedhetsz (hiszen Ők is ott vannak), nem a rendőrökkel lesz bajod.
(hanem, hogy épségben haza érj kopter nélkül persze)
Egyébb izgalomra vágysz? Ok, vedd meg a csodálatos wifi vezérléses dji-t, és menj ki a Duna partra
Javaslom ezt a hozzászólásomat olvasd el előtte azért...7:48 körül ha nem akarod a részleteket tudni, de érdemes megnézni a videót azért. Egyik fontos dolog, hogy a szoftvere is szar, nem vesz fel ez se memkártyára, mint ahogy anno, a Mavic pro is ezt csinálta, amíg nem jött ki új szoftver hozzá (megaLOL).
A másik része meg az, hogy egyáltalán megtalálod-e majd, ha még se jönne vissza.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Jackal2
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #52864 üzenetére
Ezt egyes helyeken nem úgy hívják, hogy sz*pás?
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
Tegnap elfelejtettem mondani, hogy kitettem az Emax Babyhawk R tesztet. Ez a tökéletes gép arra, hogy átmodoljátok
-
syler123
veterán
válasz Jackal2 #52892 üzenetére
Én már olvastam korábban, tehát ha pl lesz 3 colra való karokkal, akkor bestbuy? Meg ugye írtad, hogy foxeer kamera, de ugye az alap verzióban nem az van, találtatok erre összehasonlítást? Nekem tetszene a gép, de egy jobb vázba kellene átépíteni. 110$-ért nem tudok ilyen szintű gépet összerakni.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz syler123 #52893 üzenetére
Na várjunk, mi az hogy az alapban nem az van? Szerintem nincs olyan verzió, amiben nem Foxeer kamera van, legalábbis én nem tudok ilyen Emax Babyhawk-R-ről. Ha lenne hozzá 3 col és nem ilyen buta helyre raknák az ESR kondit (ami ugye modolható) és nem akarna repedni a bogárhát a csavartőnél, ami a kamerát fogja akkor igen.
Valójában ezek a motorok nagyon jók, ahogy jó a vezérlő, az ESC, meg úgy kb. benne minden, csak ilyen ostobaságokkal elrontották az összképet. De nagyon szép móka áttenni egy sokkal jobb vázba
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Jackal2 #52891 üzenetére
Lehet, de ma megrepültem Pindur II-est
Első akku (fele) LOS -ban, hogy azért mégis mit is csinál a levegőben a HAKRC F4-es FC.
Szépen reagált mindenre, így hamar leraktam, és fel a szemcsi
Elindítottam a felvételt, aztán csináltam hajmeresztő dolgokat, aztán repkedek, cserélgetem az akkukat, aztán észreveszem, hogy biza nincs is minden videó a kártyán
Ez a hököm eachine DVR Pro van, hogy nem érintkezik. Ma estére megvan a program. Vezetékcsere, persze direktbe! Még acroba is repültem, de nem akartam első reptetésnél összetörni, így csak repülés volt flik-flakk nélkül. Maximális az elégedettségi szint bennem!
Nagyon szépen ment, és 220 méternél is folyamatos kép, ráadásul egy elég érdekes, vagyis veszélyes helyhez vittem a gépet, mert van egy domb, ami valamiféle zavaró jelet áraszt magából. Az X220d gépem egyszer ott dobta el magát, aztán meg múltkor Frák András egyik gépének jele is 10% -ra esett, amikor ott átrepült.
Most szépen vette Pindur az akadályt. Elégedett vagyok az XM+ vevővel, így az R-XSR megy az X220s -be
Abból meg az XSR megy a Pindur I -be, ha kész lesz.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Teréz Atya
senior tag
válasz syler123 #52888 üzenetére
Múltkor itt Szlovákiában kétszer elhúzott egy Phantom egy panel előtt. A fószert lefotózták, majd ráhívták a zsarukat. Még a JOJ TV is kiment és végigkérdezte a panellakókat. A legviccesebb egy mammer volt, aki szerint őt leste a drón a konyhaablakon keresztül, de mire kiment h elhajtsa, az addigra elrepült.
A média csinálja a hisztériát, bárhol is legyen.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
válasz syler123 #52896 üzenetére
Nahát, ezt nem is vettem észre, nekem a Foxeer van (rá is van írva), ezt bizony nem láttam, hogy a másik noname...De mindjárt beírom a cikkbe, mert ez lényeges infó, így viszont eléggé húzós az ára.
Na várjunk a hivatalos oldalon sincs ilyen vagy olyan kamera, csak BNF meg PNP. Nem az van, hogy a GB-n elírták a nevében és egyikben benne van, másikban meg nincs (mármint leírás szerint, nem igazából)?
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz syler123 #52896 üzenetére
ezt mar irtam... irom meg1x...
jo cuccbol +runcammal akar vki 11xx gépet épiteni akkor
most alap a gofly 130-as vaz 15euro minden meretu prop fel megy ra!
emax motor es torony 90euro
micro swift vtx.el 40 euro
a tobbi meg TAV fuggo....leaderbol is lehet! 75ejroert egy kozepes minosegu motor es torony lesz..... a vaz megalkuvas szukebb es gyengebb gagyibb megoldas mit a gofly... vagy akcios torony 20-ert es akcios motor 25-ert..... de nem lesz olyan szép mint az emax cuccok.... es a minoseg???? az occobbal is lehet repkedni... azaz most meg repul remélem sac/kb 6 honapot (ezt a nyarat) kibirja..... ha többez akkor az a fonyeremény....
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz Jackal2 #52898 üzenetére
a GB-nel nagyon sok minden előfordulhat!!! AKARMI!
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs